Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, אתה יודע גם לכתוב וגם לקרוא?

לא, לדעתי אתה יכול להשיג בחיים הרבה יותר מליהיות שוטר.

אז סתם לפתוח לך את הבועה הענקית שאתה חיי בה רוב השוטרים היום עם תארים

אם לא שניים

אני חולה על אנשים כמוך שבגלל שקיבלו דו"ח בחיים שלהם משוטר ובגלל שזה קול לשנוא את המשטרה

אז מדברים שטויות בערמות

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור מעליי,אולי אתה צודק אבל לא לרובם,אלא למיעוט.

דוגמא למצב הנואש במשטרה הוא הגיוס הענק של עולי אתיופיה שבקושי לדבר יודעים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בטח לרוב השוטרים יש תואר... תואר של "שוטר" ! :lol:

ועכשיו ברצינות:

שים לב שהמשטרה מכירה בתארים,

שכל מקום אחר בישראל לא ממש מכיר בהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוד הכללה.

ובגלל מה?

בגלל אחוז קטן של השוטרים שקיבלו תארים מהמקומות המפוקפקים (אונ' ליטה, למשל).

אגב,כל השוטרים, שבאמת למדו במכללות האלה, סבלו בגלל הבודדים שנתפסו ולכולם ניסו לשלול את התארים.

מה עם כל מי שלמד באוניברסיטה ת"א, י-ם, משפטים במכללות? בשום מקום בארץ לא מכירים את התארים האלה???

כולם מקבלים אצלך תואר "שוטר"?

אני מציע שתשקול יותר טוב את מה שאתה כותב לפני פירסום תגובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם מי שלמד באונ' "רגילה" לרוב זכה למסלול מיוחד לכוחות הביטחון.

לא כל השוטרים סתומים אבל אחוז לא קטן משוטרי השטח רחוקים מלהיות רחבי אופקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מציע שתשקול יותר טוב את מה שאתה כותב לפני פירסום תגובה.

אני מציע שלא לקבל את ההצעה שלך.

בעיקר בגלל שיש לי ידע אישי מאוד רחב היקף על נתוני ההשכלה במשטרת ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כתב שי. ז.:

גם מי שלמד באונ' "רגילה" לרוב זכה למסלול מיוחד לכוחות הביטחון.

לא כל השוטרים סתומים אבל אחוז לא קטן משוטרי השטח רחוקים מלהיות רחבי אופקים

ולכן עכשיו זה הזמן הנכון לשפר משמעותית את תנאי השכר של השוטרים בשטח כדי שלאנשים, שהם כן רחבי אופקים, יהיה כדאי להתגייס למשטרה לתפקידי שטח.

אחרת כולנו בבעיה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני מציע שלא לקבל את ההצעה שלך.

בעיקר בגלל שיש לי ידע אישי מאוד רחב היקף על נתוני ההשכלה במשטרת ישראל.

מינה צמח בוא תגיד לנו על נתוני ההשכלה של השוטרים בישראל

אבל באמת מאיפה יש לך ידע אישי רחב על נתוני המשטרה?

פורסם

הבעיה עם המשטרה היא לאו דווקא העדר השכלה, אלא חוסר השימוש בה. הקטנת ראש, בריחה לביורוקרטיה, ועצלנות מרתיחה (כמובן, שמדובר בהכללה).

אדם לא חייב להיות אנטיליגנט כדי לקבל תואר (תזכרו בכל מי ששירת איתכם/מעליכם/מתחתכם בצבא-בדרגת סר"ן ומעלה), ולא חייב להיות טמבל כדי להיות שוטר.

לבחור מעלי, נראה לך שהמקנדס היה זורק כזו הערה לאוויר, עם אמירה שרוב האנשים היו מתקשים לעמוד מאחוריה, אם לא היה לו תימוך? קצת יותר הערכה לאנשים...

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אבל באמת מאיפה יש לך ידע אישי רחב על נתוני המשטרה?

בתור התחלה, כי אני מכיר אישית את ק' ההדרכה + ק' משאבי אנוש ורווחה של מרחב ירקון (משטרת ת"א).

שמעת פעם על המושג "תואר לצרכי דירוג שכר" ?

זה תואר שלא תופס בשום מקום לשום דבר,

אבל אתה כן מקבל שכר כאילו היה לך את התואר הזה.

תואר של אוניברסיטה שלא מוכר בארץ, לדוגמה, יכול עדיין להיות תואר כזה אצל המשטרה.

חוצמזה, שמעת פעם על המושג "מסלול מיוחד לכוחות הביטחון" ?

יענו "אל תשב בכיתה, אל תלמד, אבל ניתן לך תואר בכל זאת"...

עוד דבר שרק לשוטרים במדינת ישראל יש...

להמשיך ?

פורסם

אתה יכול להמשיך עד מחר.

אבל, אם יש אפילו שוטר אחד שלמד במסלול רגיל או למד לפני הגיוס (ויש הרבה יותר מאחד כזה),

ברגע אחד שללת לו את כל ההשקעה, זמן ומאמצים שהבן אדם השקיע בלימודים.

לזה קוראים הכללה.

ולכן אין לך זכות להגיד שתואר אקדמי של כל השוטרים הוא תואר "שוטר".

פורסם

קונדסון, כן יודע, לא יודע על הנתונים זה לא בסדר מה שכתבת כאן

לרשום בפומבי את השמות (וזה ממש כמו לקבל שמות) של קצין ההדרכה וקצין משאבי אנוש של מרחב ירקון ולהגיד שמהם קיבלת את הנתונים הפנימיים האלו על המשטרה זה לא בסדר

ואני לא בטוח שהם היו רוצים שבפורום ציבורי תתפרסם העובדה שהם חולקים איתך נתונים

פורסם

שרגא - לא מדובר בנתונים "סודיים". אם היית מחפש אותם כנראה שגם לך היו נותנים את הנתונים האלה. שנית, אל תניח הנחות לגבי מה אותו קצין רוצה או לא רוצה. במקרה אני מכירה את אותו הקצין והצעתי לך היא לא לקפוץ למסקנות.

ולכן אין לך זכות להגיד שתואר אקדמי של כל השוטרים הוא תואר "שוטר".

אתה קורא לשוטר "אדוני בעל ה-B.A בהיסטוריה כללית של עם ישראל"?

לא דובר על התארים האקדמיים שלהם, אלא על תואר מבחינת "איך קוראים להם \ דרך ההתייחסות אליהם"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא שכנעת אותי בכלל

זה פשוט לא צעד חכם לפרסם ככה דברים שמישהו אחר אמר באופן כתוב בפורום ציבורי

ואפילו אם הוא אותו קצין בעצמו או שאותו קצין אישר כביכול, זה לא ממש עושה את זה בסדר, הנתונים הם לא של אבא שלו- קצת הבנה של סדרי שלטון ומנהל

פורסם

בכול אופן,לדעתי רבים מאיתנו לא ישנו עם לב שלם בלילה אם ימליצו על התגייסות למשטרה,ובמיוחד שזה לחבר פורום.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...