Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי לא יצא לי לדבר איתם, אני מעוניין לקחת את כל החלונות והפנסים האחוריים.

איך אני יפרק שם חלונות? כמה +/- הם יקחו עליהם?

עריכה: למי שיש קצת מושג על מנועי סובארו שיעזור לי פה בבקשה.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

חלון צדדי עולה 150 ש"ח בכפר יאסיף. אני מאמין שבחיפה תצטרך להוסיף בין 50-100 ש"ח לחלון, בגלל המיקום.

איזה עוד חלקים אתה צריך? אני יכול להשיג לך פלסטיקים קטנים פה ושם.

פורסם

דשבורד, דיפוני נוסעים, פלסטיקים של הבגאז, ידית וינקר כבר לא חוזרת לבד, כל מיני.

והכי חשוב גומיות חדשות לכל הרכב! לקיר האש, לחלונות לדלת האחורי. כל הגומיות..

בעזרת חומרים מחזקים ומחדשים אני מאמין שניתן לשחזר פלסטיקה חוץ מהדשבורד.

בצד האחורי של הפלסטיק מחזקים בפיבר, בצד החיצוני משייפים ומחליקים עם קריקט, ואז ציפוי בד/עור או צבע.

עדיין לא החלטתי איזה גוון אני רוצה בסלון הרכב. זה מה שמונע ממני להתחיל לשחזר.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

דבר איתי בטלפון 0546266747.

אני אוכל להשיג לך כל מיני דברים שקשורים לטנדר וגם לסובארו מהדגם שלך (לאו דווקא האצ'בק, אבל הדגם).

בשבילי זה תענוג לעזור לך לשפץ - אני עשיתי שיפוץ זהה לסובארו קופה 86, אבל לצערי נאלצתי למכור אותה כי רכב כ"כ ישן לא יכול לשמש כרכב יומיומי אמיתי בלי שיתקלקל כל הזמן.

פורסם

עומר שלום,תתחדש על הגשמת החלום.

אם אתה צריך כל עזרה בקשר לרפדות,צבע,חלקים לאוטו הזה,

אני יכול לעזור בכיף.

:wink::wink:

bmw wild lion

פורסם
רכב כ"כ ישן לא יכול לשמש כרכב יומיומי אמיתי בלי שיתקלקל כל הזמן.

זה שלך לא הלך לא אומר שזה ככה אצל כולם.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הר הכרמל עד רמת דוד 2-3 פעמים בשבוע, במשך שנה.

כביש פרוייד הלוך חזור כל יומיים בסל"ד גבוה קבוע במשך חצי שנה רצוף.

חיפה-ת"א פעם בשבועיים.

80 ק"מ כמעט כל יום שישי בערב.

שנה שלמה של הר הרכמל עד רחוב העצמאות, והמסלול הקבוע לאוניברסיטה מהכרמל.

האוטו באותו מצב שהשארתי אותו לאחר היישור קו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כמה זמן הXT אצלך? מה כלל יישור הקו?

האוטו שלי עבר יישור קו דה פקטו במשך 6 שנים - לא נשאר שום דבר מקורי למעט המאפרה (לא כבדיחה, אלא אמת).

נכון שלא מצאתי את עצמי מעולם תקוע, שזה גם נחמד בשביל רכב בן 20+, אבל זה גם לא מצב אופטימלי.

ברוך השם עכשיו היא כבר לא איתי. נכון שאין לי רכב מיוחד שמושך תשומת לב, אבל האמינות המעולה, המזגן המקפיא, צריכת הדלק הנמוכה והיעדר הפחד מגנבים מפצים על הכל :roll:.

מצד שני, אולי זה רק עניין של מזל. ואולי לא. מי יודע.

פורסם

יותר קל לי להגיד מה הוא לא כלל, הוא לא כלל את הידית הילוכים, את המגדש טורבו, את השטיח ואת הגג.

אני יד 16 על האוטו שלי, כשקניתי אותו (לפני 3 שנים) הוא נראה כאילו זרקו לתוכו רימון, וזה עוד מחמאה, הישור קו (בעזרת ה XT הקודמת שבה החלקים היו שלמים) עלה לי 12 אלף ש"ח בהתחלה, פלוס עבודה שלי ושל אבא שלי על הפלסטיקים וכמה דברים שצצו במשך הזמן בגלל צמת חשמל הרוסה.

בתמורה לזה קיבלתי רכב במצב נסיעה תקין להרבה זמן עם ראש שקט.

הנקודה היא שסובארו ישנה במצב תקין לא אמורה לעשות בעיות, על אחת כמה וכמה כשמדובר במנוע 1600.

ואני לא משלה את עצמי, ברור שתמיד יהיה מה לסדר.

פותח השירשור קנה את הרכב שלו במחיר נמוך, רכב פשוט, קל לטיפול, הדאגות שלו לא יהיו האם הוא יצליח להתניע בבוקר והאם הוא יתקע באמצע הדרך, הדאגות שלו יהיו איך לעזאזל משיגים כיסאות נורמלים, איך מחליפים את הדש בורד ודברים מהסוג הזה, עד אז הוא זה שיבחר מתי הוא יכנס למוסך ולא האוטו.

אגב, אני רואה את הסובארו הישנה שלך באוניברסיטה הרבה עם שלט למכירה, בפעם אחרונה שהסתכלתי היה חסר לה חלק מהפנס מאחורה.

ארז

פורסם

דוקטור סובארו :

הרכב שלך היה 1300 וזה מסביר את הכל ,

אם היה לך 1600 היה לך רכב הרבה יותר חזק .

אם הייתה מיישר קו מבחינת המנוע, הכוונה היא להחליף אותו ב1600 אז היה הרבה יותר משתלם לך,

1300 פשוט היו עגלה ולכן כמעט כולם החליפו את המנועים האלה בזמנו ל1600

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שדרוג המנוע היה תמיד על הפרק, אבל העלות הורידה אותי מזה. קרוב ל-6000 ש"ח הוצאה על האוטו, העדפתי ליישר קו על אוטו אחר.

ועכשיו באמת מובן כיצד הXT שלך שורדת היטב - מה שבטוח, זה שמה שהוחלף פעם אחת לא הוחלף פעם נוספת למשך הרבה מאוד זמן. סביר להניח שיש לך עוד הרבה מאוד ק"מ עם החלקים שהחלפת, בהנחה שהחלפת לכאלה איכותיים.

אגב, לגבי הסובארו - מעניין מאוד, ראיתי אותה מספר פעמים, מוזנחת מאוד מבחינה ויזואלית - אבל לא ידעתי שהיא למכירה.

איכשהוא יש לי הרגשה שעם ההזנחה שהיא סבלה בשנה האחרונה היא לא תימכר שוב פעם ב-12 אלף ש"ח כמו שאני מכרתי.

• תוכן חדש...