Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב אצל סוחר רכב , נמסר לי שהרכב נקי מתאונות, הוברר שהרכב היה בליסינג דרך חברת אויס,האמנתי לסוחר הרכב אשר גם נותן אחריות על הרכב ולא לקחתי את הרכב לבדיקה במכון לבדיקת רכבים,

בהמשך הוברר לי שהרכב עבר תאונה ושכל צידו הימני הוחלף, ויש מכה קלה בשסי מאחור,

איך אני מברר והיכן באויס ו/או בכל מקום אחר היכן הרכב שופץ??

אשמח לקבל מידע בתודה מראש לכל המגיבים

פורסם

יש רק דרך אחת לברר היא

להיצתרף לאירגון AVIS בתור נציג תפעול,אחרי חודש היסתגלות תוכל לברר דרך הקצין רכב של החברה שיש לו גישה למחשבים לתיפולים ותיקונים שבוצאו בצי הרכבים של החברה.

בהצלחה

פורסם

קטע ענק...

אבל לענייננו עניין הסוחר לטעמי פחות קריטי, אבל למה לעזעזל לרכוש רכב בלי בדיקה?

לזה אין תירוץ. תראה את זה בתור שכר לימוד לחיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רכשתי רכב אצל סוחר רכב , נמסר לי שהרכב נקי מתאונות, הוברר שהרכב היה בליסינג דרך חברת אויס,האמנתי לסוחר הרכב אשר גם נותן אחריות על הרכב ולא לקחתי את הרכב לבדיקה במכון לבדיקת רכבים,

אויס או אלדן?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מדובר על אויס , הרכישה לא הייתה דרך אויס אלה דרך מגרש שהציין את שמו בהמשך, חשוב לי לקבל טיפ היכן אפשר לבדוק ולקבל אינפורמציה מה תוקן ברכב,

אני בקשר עם ע'וד אשר בבדיקה שהוא ערך מסר לי שאני יכול לבטל את העיסקה עקב זה שלא גילו לי שהרכב עבר תאונה,(קשור בנושא של אי גילוי נאות),או שאויס סידר את המגרש או שהם העדיפו לא למסור לי את כל המידע על הרכב ,אני בכל מקרה לא מוכן לוותר,

פורסם

איפה בדיוק הבעיה? מעבר לזה שקיבלת החלטה שגויה בקנית רכב מסוחר, ועוד ללא בדיקה.

אם יש לך כבר עו"ד שעובד על המקרה, גשו לסוחר, הראו לו הוכחות לכך שהרכב עבר תאונה, ותקבלו את האחריות שהוא אמור לתת לכם. (בהנחה שאכן הוא נותן אחריות)

!AWDSOME

פורסם

לאור התנהלות קודמת של מנהלי המגרש אשר תפסתי אותם בשקר בנוגע לרכב קודם שרכשתי והחזרתי ,איבדתי את האמון ,במנהלי המגרש ולקחתי את הרכב לבדיקה למכון,

אני בקשר גם באויס ומקווה שאקבל את כל ההיסטוריה של הרכב,לא רק טיפולים גם שיפוצים,,,,,,

פורסם
קטע ענק...

אבל לענייננו עניין הסוחר לטעמי פחות קריטי, אבל למה לעזעזל לרכוש רכב בלי בדיקה?

לזה אין תירוץ. תראה את זה בתור שכר לימוד לחיים.

עידן

עידן שלום מדובר במגרש שמחזותו ואופן ניהולו נראה כמקום מסודר, יש להם אתר באינטרנט ובו הם רשמו את האני מאמין שלהם ,כמו כן זה שהם נותנים אחריות על כל רכב,(זה מה שגרם לי לא לקחת את הרכב לבדיקה,ואפילו לא להתווכח על מחיר מחירון)

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח?

ניסית לגשת לאוויס בדרכים ישרות וישירות? יש לי הרגשה שמבחינה משפטית תיהיה לך בעיה עם מסמכים או הוכחות שיושגו בדרכים "עקיפות". לדעתי יש סיכוי יותר מסביר שבאוויס מכרו את הרכב לאחר התאונה ישירות לסוחר ולא התעסקו בכלל עם התיקון שלו.

האם קיבלת חוות דעת כתובה של מכון בדיקה לגבי המכה בשלדה? האם התייעצת עם שמאי רכב וקיבלת ממנו חוות דעת על מצבו של הרכב כולל איבוד ערך של הרכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה שלום, אני כרגע נמצא בתהליך של איסוף נתונים , לאחר מכן אפנה לסוחר כאשר בידי כל המידע ,כמו שאני מכיר את הנפשות הפועלות ,הם לא חכמים במיוחד,אני מאמין שלא יתיחסו ולכן אפנה לבית המשפט בבקשה לביטול עיסקה והחזרת הכסף,

אני לא מתכוון לותר ,

לאחר מתן פסק דין אפרסם באתר את פסק הדין ואת שם המגרש ובעליו,

• תוכן חדש...