Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף לך להוציא רישיון קטנוע כי אם זה היה רכב לשימוש פרטי אז אולי אבל רכב לשליחויות ב 5K תצתרך להשקיעה עליו עוד איזה 5K אחרת בטח תתקע איתו הרבה וחבל.

פורסם

אוקיי

נראה לי אני ינסה לעלות את התקציב ולקנות אוטו במצב טוב יותר ממה שאפשר למצוא ב5K.

וקטונע-אני לא חושב שהוא יספק אותי, את האוטו אני יצטרך גם לצרכים אחרים.

תודה למגיבים ולעצות.

פורסם

אני ממליץ בחום על פיאסטה.

היה לי כבר 2 פיאסטות שקניתי פחות מהתקציב עם כל אחת מהם עשיתי כל יום 100 ק"מ עם עליות, לא השקעתי בהם כלום.

אין אחזקה סוסי עבודה. שניהם נמכרו לחברים טובים (שאני לא ידפוק אותם בחיים), וממשיכים ליסוע בכל הארץ.

פורסם

למה לא לחפש סקודה פיבוריט,פיקאפ או פורמן?

עלות מ3500-6500 ש"ח, אמינות מופלאה, לא צריך כמעט כלום למעט דלק וזהו.

מנוע 1300 ,ידני.

אחת המכוניות החסכוניות שאני מכיר.

יש לא מעט כאלו שנמכרות מיד שניה ואפילו ראשונה, עם ק"מ מאוד נמוך מכל מיני אנשים מבוגרים וכו'.

זה ההמלצה שלי בכל אופן, ובתור מי שהחזיק 2 כאלו משנת 94 ועד היום אני יכול רק לתת עליהם שבחים.

under construction..

פורסם
אני ממליץ בחום על פיאסטה.

היה לי כבר 2 פיאסטות שקניתי פחות מהתקציב עם כל אחת מהם עשיתי כל יום 100 ק"מ עם עליות, לא השקעתי בהם כלום.

אין אחזקה סוסי עבודה. שניהם נמכרו לחברים טובים (שאני לא ידפוק אותם בחיים), וממשיכים ליסוע בכל הארץ.

אל איזה שנתון אתה מדבר?

פורסם

בנצרת עילית אין עליות מיוחדות, חוץ משד' מעלה יצחק, ואין לסוזוקי סוויפט 1000 סמ"ק בעיה לעלות.

השאלה היא, מה אתה צריך להוביל עם הרכב ? איפה בדיוק אתה גר ומה הטווח עבודה שלך בנצרת עילית ? (כל נצרת עילית או רק חלק ממנה, הר יונה \ דרומית \ בן גוריון וכו'..)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אבל ככה אתה ממליץ על מנוע 1000 סמ"ק? כי אני יודע שרק הדגם הזה מגיע עם 3 דלתות והיתי מעדיף 3 דלתות

פורסם

תופתע אבל כן יש לי בעיר ביקוש של שליחים עם רכבים ולא קטונועים וזה לא רק פיצה זה גם משלוחים אחרים.

אבל הרכב הוא לא רק למשלוחים הוא גם ליומיום.

ובעינייון הביטוח שמרתי את הסכום הזה מראש.

פורסם
וזה לא רק פיצה זה גם משלוחים אחרים.

עדיף שלא תפרט על המשלוחים האחרים, האח הגדול רואה הכל :lol:

אבל לא ענית לי על השאלה.

אתה הרי הולך להשתמש (ולשחוק) ברכב הפרטי שלך בתור כלי בעבודת המשלוחים. האם אתה מקבל תוספת כלשהיא שמיועדת לאחזקת הרכב?

• תוכן חדש...