Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על ב.מ.וו סדרה 3. מודל 96, לא סגור לגבי הנפח מנוע 1.8 / 2.0.

אני מכיר את הבעלים ויודע כי הק"מ הוא אמיתי, הרכב שייך לנכה, יד ראשונה. פחות מ-60,000 ק"מ.

האם כדאי לקנות רכב כזה ? האם יכולה להיות בעייה למנוע/גיר או לכל חלק אחר, כתוצאה מכך שכמעט ולא נסעו ברכב ?

כמו כן, איך הרכב הנ"ל מבחינת אחזקה וטיפולים ?

אודה לתשובות.

* מצטער, אך בטעות פרסמתי בפורום הלא נכון, אודה באם אחד המנהלים יוכל להעביר לפורום המתאים. *

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בעיקרון, לא צריכה להיות בעיה- להפך, לפחות, אתה יכול להיות בטוח, שאתה רחוק מאוברול! אבל, אם האוטו ממש לא נסע- יכולות לצוץ כל מיני בעיות קומפרסיה וכ"ד, לפחות, שמעתי על התופעות כאלה. לגבי חלקים אחרים, מלבד המנוע- לדעתי, זה רק יתרון ענק! אבל אני בספק, שזה משהו עד כדי כך קריטי, שימנע ממך ליקנות אוטו כזה מיד ראשונה! אם זה בסכום סביר- לא הייתי חושב פעמיים!

לגבי האחזקה של ה-BMW- אין לי מושג... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם לא עשו טיימינג ,תכין כסף כי צריך להחליף כל 3 שנים.

כל השמנים ,הנוזלים והפילטרים זקוקים דחוף להחלפה.

אולי צריך גם מצבר צריך לבדוק.

ודבר אחרון צמיגים שאתה חייב להחליף.

אל תשכח שזאת במוו ואחרי יישור קו רציני אתה מקבל אוטו נוח,מאובזר,וכמובן עם פוזת BMW.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מה פתאום? אני לא הייתי נוגע ברכב כזה! רכב שלא עבר אצלי 30 אלף קילומטר בשנה, לא יד 6 לפחות , אין מכה בשילדה , עבר פחחות וטיפולים אצל בני דודינו, לא נוגע!!!!

קח ת'רכב לבדיקה במכון בדיקה, ואחרי זה תהיה יותר חכם...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אם זה יד ראשונה והוא נסע כך כל החיים אז מעט מידי קילמטראז' זה לא טוב, זה לא ממש גרוע אבל זה לא טוב.

אל תדאג פשוט בצע בדיקה שהכל עובד בצורה טובה.

פורסם

כל עוד האוטו נסע כל התקופה, ולא עמד לתקופה ארוכה ועבר את הטיפולים בזמן אני לא רואה בעיה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עידן,

לפני שתקנה את ה BMW תסע עליו כל יום כרמיאל אילת וחזרה עד שתגיע לק"מ הממוצע ורק אז תקנה.:lol:

לפי דעתי לא צריכה להיות בעיה ושווה לקחת את הרכב לבדיקה לפני הקניה.

בהצלחה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

רכב שנסע מעט אבל נסע כל יום ,אפילו פחות למרחקים קצרים אין סיבה שתיהיה בעיה .

הרכב אצלי משנת 2006 ,והגיע אלי עם 40 אלף קילומטר,שנתון 97.

הרכב נסע כל התקופה אבל למרחקים קצרים.

איך שקיבלנו את הרכב עשינו טיפול ,הרכב ללא תקלה אחת כבר שנתיים!

לא ראה מוסך בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רכשתי בעבר ב.מ.וו בת 17 שנים שעשתה סה"כ כ-35 אלף ק"מ, סה"כ כ-2000 ק"מ בשנה.

הנתון הנ"ל מדוייק ובדוק, והכרתי את הרכב מיומו הראשון.

הרכב הנ"ל שימש בנסיעות בודדות של תושב חוץ, ובזמן שלא שהה בארץ הרכב הוצא לסיבוב קצר אחת לשבועיים שלושה, ובוצעו בו טיפולים לפי המלצות היצרן (החלפת שמנים לפי פרק זמן, בלי קשר לנסועה) כולל אגרות רישוי.

מלבד גומיות וצנרת שהוחלפה לאחר שנרכש לא נדרש טיפול מיוחד.

יתכן מצב שונה, של רכב שעמד לחלוטין מספר שנים, ואז יש צורך להחליף את כל רכיבי הגומי שמתבלים, החל מצנרת, מפרקים, תפוחים (בולג'וינטס) וכו', בנוסף לשמנים ונוזלים, וכנראה גם אגרות רישוי (אם אינו אספנות).

בדוק מה ההסיטוריה של הרכב, שכן ייתכן גם מצב הפוך, של רכב עם עם נסועה קצרה, אבל נניח (דוגמא קיצונית) נהגו בו 100 מטר ביום כל יום, בו יהיה בלאי גבוה, ומנוע עשיר בפיח שלא עבד בטמפ' העבודה שלו באופן קבוע.

כל מקרה לגופו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קבלו מקרה דומה עם הגי אם סי שלי- בשנת 2002 הוא הגיע אלי ,מנכה צה"ל , שמור ביותר 95K אמתיים לגמרי , כל האוטו במצב ח ד ש ,הפח היה נטול חלודה או קילופים כי הוא היה מתחת לגג מקורה כל הזמן , מבחינה מכאנית הוא גם מאוד שמור אבל לא מטופל ,נסעתי איתו את כל הארץ עד לפני שנתיים שנתקעתי איתו ליד מוסך באבן יהודה ששם ב1000 שקל סידרו את כל הנזילות ,האוטו חזר לתפקד ואז הגיע תורו של הקרבורטור והגעתי להוד השרון שם כיוונו לי אותו ושיפצו אותו.

לפני שבוע האוטו יצא ממוסך GM ONE בכפר קסם שהחייה את האוטו ,האוטו נוסע כמו חדש והברקסים שופצו .

בקרוב מאוד הוא יעבור פחחות וצבע כי ב6 שנים שהוא אצלי הוא בשמש כל הזמן אז התקלף לו הצבע והתחילו חלודות במרזב ומתחת לשמשה הקידמית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מה פתאום? אני לא הייתי נוגע ברכב כזה! רכב שלא עבר אצלי 30 אלף קילומטר בשנה, לא יד 6 לפחות , אין מכה בשילדה , עבר פחחות וטיפולים אצל בני דודינו, לא נוגע!!!!

קח ת'רכב לבדיקה במכון בדיקה, ואחרי זה תהיה יותר חכם...

:-)

:-)

לפעמים אני חושב על זה....

בכל מקרה מו צלח

:-P

פורסם

עידן, תפתח את ספר הטיפולים (אם האוטו יד ראשונה אז סביר להניח שהספר עדיין קיים) ותבדוק את תדירות הטיפולים.

אם הרכב טופל (וסביר שטופל, הנכים בדרך כלל לא מזניחים) אל תהסס !

אני קניתי לפני שנה רכב מודל 1982 עם 78000 ק"מ !

לפי הספר טיפולים, הרכב נכנס לטיפול כמו שעון כל חצי שנה (לפי הוראות היצרן) גם אם עשה פחות מ 100 ק"מ בין הטיפולים.

מיותר לציין שהרכב נראה ומרגיש כמו חדש.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ככלל, רכב עם נסועה כ"כ קטנה לאחר שנים רבות - זה לא סימן טוב.

בנסיעות קצרות - סביר להניח, שזה מה שקרה עם האוטו הזה גם - מכיוון ששום מכלול ברכב אינו מגיע לטמפרטורת עבודה הרצויה, התוצאה המיידית: בלאי רציני, מואץ.

יחד עם זאת רצוי לבצע בדיקה רצינית לרכב ולהחליט לאחר מכן.

• תוכן חדש...