Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

בעוד מספר שבועות תם חוזה הליסינג שלי, ואני נאלץ להחזיר את היונדאי גטס עליה נסעה אשתי במשך כמעט 3 שנים.

הגטס שרתה אותנו נאמנה (אפס בעיות, נוחות סבירה, מזגן מקפיא) אבל אני מעוניין ברכב בטיחותי יותר, מרווח יותר, ולא הרבה יותר יקר.

יש לי אפשרות לקחת קליאו חדשה דגם Authentique בעלות לא גבוהה בהרבה מהגטס.

שאלתי היא - האם כדאי? בעיות אקוטיות שכדאי שאדע? האם לקחת רכב אחר?

דרישותי (ודרישות אשתי) מהרכב הן:

- עלות חודשית נמוכה (ליסינג)

- בטיחות (דגש!)

- מרחב פנים: מושבים אחוריים (כסא תינוקת) וגודל תא מטען.

- נוחות נסיעה \ מתלים טובים: הגטס לא מתה על פסי האטה וכביש משובש בלשון המעטה...

לא אכפת לי כלל וכלל מביצועי מנוע, אבזור נלווה צ'ופרים למניהם, או סחירות.

אומר גם שבעקבות חיפוש בפורום בררתי גם על דגמים נוספים באותה קטגוריה:

- סקודה פאביה: נפסלה עקב מחיר גבוה מאוד (500ש"ח לחודש יותר מהקליאו, לדגם ה1.4).

- מאזדה2: קטנה מדי, מושב אחורי צפוף מאוד.

- סוזוקי סוויפט: בגאז' קטנטן ולא מאוד בטיחותית.

דבר אחרון - אני לא מעוניין להגדיל את הקטגוריה. אנא השארו בג"ג. C4, מגאן, פוקוס וקרוביו גדולות מדי, יקרות וכרגע לא רלוונטיות. אני חוזר לשאלתי המקורית: האם קליאו בחירה טובה? בעיות אקוטיות שכדאי שאדע? האם פיספסתי רכב אחר טוב יותר?

תודה מראש,

ירון. :mm_yeah:

פורסם

לקליאו לא כל כך הולך בארץ מכל מיני סיבות, גם מוניטין בעייתי של רנו, גם תמחור גבוה של היבואן..

אני יכול להעיד שנסעתי בקליאו החדשה ומדובר ביופי של רכב. בטוח מאוד כמיטב המסורת של רנו, נוח ויחסית מרווח. היום יש מכוניות בקטגוריה הזאת שלא היו מביישות משפחתיות קומפקטיות מלפני 3-4 שנים.

בגלל תצורת 3/5 דל' תא המטען לא גדול במיוחד אבל תלוי מה אתה צריך.

אני לא מכיר בעיות מיוחדות בגדם הזה פרט לשמועות סביב הגיר שהדיעות עליו חלוקות.

תזמין נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך.

פורסם

קח בחשבון שגרסת ה- authentique מגיעה עם אבזור בטיחותי חסר לעומת ה-expression - 4 כריות אוויר לעומת 6 וחשוב מכך: ללא ESP.

אם ההפרש בליסינג לא גדול מדי, הייתי מתאמץ לקחת את הגרסא המאובזרת יותר.

בדוק גם את הפיג'ו 207.

• תוכן חדש...