Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי פורד פיאסטה שנת 2002 CLX ידני 79,000 ק"מ אני יד ראשונה (אגב מישהו רוצה לקנות?...סתם)

הרכב בשימוש יומיומי של אמא שלי מהבית לעבודה רבע שעה נסיעה, אני הייתי משתמש ברכב רק שאני חוזר מהצבא פעם בשבועיים, היום אני משוחרר נוסע יותר בגלל זה הבעיה מפריעה לי יותר, מה שקורה זה ככה...

הרכב נוסע פיקס מכל הבחינות עד שעוברים את ה 95 קמ"ש אז מתחילות רעידות כאלה בקטנה בכל הרכב, כאשר מגיעים ל 120 125 קמ"ש (לצורך בדיקת הרעידות בלבד) הרכב רועד בצורה מפחידה ביותר, יש לציין מספר דברים חשובים!!

ב90 קמ"ש כביש ישר עוזב את ההגה הרכב נוסע פלס ללא שום רעידה או סטיה של הרכב

נעשו כיוון פרונט ואיזון גלגלים המון פעמים הבעיה לא נפתרה

הרעידות בדגש יותר על הרכב כולו ולא על ההגה!!

יש לציין שאף פעם אחת הרגשתי רעידות ממש ממש קריטיות עצרתי לבדיקה וראיתי את אחד הגלגלים משחורר כמעט לגמריי מהאומים שלו!! (לא נעים)

לרכב הוחלפו הג'נטים האורגינלים לגלגלי מגנזיום 13 אינץ' במידה המקורית של הרכב.

תודה לכולם מראש

צחור,

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

יש לציין שאף פעם אחת הרגשתי רעידות ממש ממש קריטיות עצרתי לבדיקה וראיתי את אחד הגלגלים משחורר כמעט לגמריי מהאומים שלו!! (לא נעים)

גם לי זה פעם קרה, יצאתי מהמוסך, נסעתי הביתה,

ואז גיליתי שלא חיזקו את האומים כמו שצריך,

והגלגל משוחרר לגמרי !!

מאז יש לי כלל קבוע, כל פעם אחרי ביקור במוסך

אני מוודא שהאומים סגורים טוב.

פורסם

בדרך כלל כשרועד הרכב כולו ולא ההגה אז מדובר באיזון\כיוון "פרונט" של הגלגלים האחוריים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוצע כיוון פרונט ואיזון גלגלים!

כל האומים מחוזקים היטב!

איזון אוויר תקין, צמיגים תקינים!

אני חושב שהסיבה אולי אולי זה החלפת הגאנט למגנזיום!

מה דעתכם?

פורסם

גם לי יש פיאסטה 2002 וגם אצלי הרכב טיפה רועד כשאני חוצה את ה 100....כנראה הרכב הזה לא בנוי למהירויות גבוהות מ 120:roll:....ד"א נכון שזה לא רכב כ"כ מוצלח כמו הדור הקודם? אם תשים לב העלתי בעיית טורים בפורום והבנתי שזו המחלה של הרכב הזה...קרה לכם שהטורים היו גבהים? מכרתי את האסקורט אחרי ששירתה אותי 50000 ללא הוצאות פרט לטיפולים שהייתי עושה לה בבית ופתאום נפלתי עם החיישנים המעצבנים האלה אחרי שהייתי רגיל לפתור תקלות עם פטיש ואיזמל:-D

אייל

פורסם

המגנזיום נקנו חדשים לגמריי, אין לי מושג מה זה אבל לא בוצע איזון דינמי, בקשר לרכב בכללי

בינתיים מלבד טיפולים שוטפים ואיזה צינור שהייתי צריך להחליף 0 תקלות סה"כ מרוצה מאוד עד 100 קמ"ש

לחבר שלי הייתי פיאסטה 99 והיא הייתה נוסעת יופי טופי על 140:roll:

• תוכן חדש...