Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dorki ו edan82 במחשבה נוספת, אני מוכן לקבל שאולי הנתונים בעיתון אינם מבוססים וקשה להסיק מכאן חישובים נכונים.

אבל מאחר שכבר מצאתי ב ynet נתונים מענינים, אני בכל זאת מראה אותם:

פורסם ב ynet ב: 19.04.05

שנפ תייצא לבריטניה מצברים לקרוואנים

חתמה על הסכם עם חברה בריטית לייצוא 4,000 מצברים בהיקף של כמיליון שקל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3074745,00.html

כלומר בשנת 2005 מצבר נמכר ב (₪) 250 = 4000 / 1000000 ואלה מצברי פריקה עמוקה , כלומר יותר יקרים ממצברי רכב רגילים.

נעדכן את מחיר המצבר להיום:

מחיר העופרת לעלות ונע בסביבות 1,000 דולר לטון מתחילת שנת 2004 לתחילת 2006.

http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=146072

מאחר שמחיר העופרת עלה ל 2000$ (כפי שהראיתי קודם) יש להוסיף

(₪) 55

ובהתאמה להיום מחיר המצבר פריקה עמוקה צריך היה להיות-

(₪) 305 = 55 + 250

הלוואי עלינו מצבר במחיר כמו שהם מוכרים לבריטים. (לצרכן האנגלי צריך כמובן להוסיף למחיר זה עלויות של שיווק בבריטניה)

יהודה

נ.ב אני עדיין חושב ש"שנפ" מפריזה ודוחפת את מחירי המצברים ובשוק המצברים יש כשל והתחרות אינה פועלת כראוי, אבל כנראה שלא הצלחתי לשכנע. חבל

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי עלינו מצבר במחיר כמו שהם מוכרים לבריטים. (לצרכן האנגלי צריך כמובן להוסיף למחיר זה עלויות של שיווק בבריטניה)

זה מחיר מצבר בשערי המפעל, לפני מיסים, לפני עלויות הובלה, לפני רווח סיטונאי ורווח קימעונאי.

ניחוש שלי - עד שהמוצר יגיע לצרכן מחירו יכפיל את עצמו ואולי גם ישולש.

• תוכן חדש...