Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עייפתי כבר מכל חיפושי הרכב זה בהחלט דבר מתיש, במיוחד כאחד שהתחיל בחיפוש אחר סיוויק בתקציב (שלפי הבנתי נחשב לתקציב מאד בעייתי שנע בין רכבים גמורים לחלוטין לכבים מציאות), פשוט עייפתי שכן כל רכב מביא איתו שטויות והוצאות אחרות (מקצות שלדה עד מנועים ותיבות רועשות). לכן התחלתי לפזול לכיוונים אחרים, אני מחפש כעיקרון רכב .1.6 אוטומאטי, אמין וחסכוני ככל האפשר, ושיהיה חזק יחסית (עולה לירושלים מדיי פעם ולא רוצה להרגיש תאוטו כעגלה בעליות.

כרגע ישנה התלבטות בין באלנו שנת 97 יד ראשונה 92000 ק"מ, נראית מדהים ושמורה מאד מאישה זקנה, האם הרכב אמין (ידוע לי שהוא הרבה מתחת לתקציב שלי, מדובר ב-25000 ש"ח בערך) ? האם סביר בכוחו ? האם חסכוני, אישית אין לי שום מידע על הרכב (אפילו לא כמה הילוכים יש לו). אשמח לדעת גם כמה הילוכים יש בתיבה\כמה כ"ס.

הרכב השני הוא ניסן אלמרה שנת 99 יד שלישית 137000 ק"מ, נראית שמור מאד. האם הרכב נחשב לסביר מבחינת כוח ? צריכת דלק ? האם לדגם שנת 99 כבר אין חגורת טיימינג ? היתרון שלה גם שיש לה כרית אויר אחת מה שאין בבאלנו. אשמח לדעת גם כמה הילוכים יש בתיבה\כמה כ"ס.

שני המכוניות מחויבות בגיר ושלדה נקיים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ברשותך אני ידבר רק על הניסאן אלמרה.

באופן כללי, מדובר ברכב מאוד אמין, חסכוני למדי ורכב יש שרשרת טיימינג.

אם נדבר ספציפית על הרכב שאתה מדבר עליו, כנראה שמדובר ברמת גימורGXI (שרבים היו בעבר בחברות ליסינג/השכרה).

קח בחשבון את עיניין הבטיחות שלא ממש טובה, כרית אוויר אחת ובלי ABS.

אני חושב שאם אתה בכיוון של האלמרה, חפש את התת-דגם SLXI ( כולל 2 כריות אוויר ו ABS).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לבלנו יש98 כוח סוס וגיר4 הילוכים וכן היא חסכונית יחסית סוחבת לא רע בכלל (יחסית למכוניות 1600 אוטומטיות) ואמינה אבל היא גם רועשת,לא נוחה ,מתרסקת על כל בור בכביש. וגם לא בטיחותית-יש דגמים שהם בלי abs ובלי כריות בכלל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמה רועשת ? יש לי כרגע 205 שנשמעת כמו מטוס מבפנים יחסית, ומצד שני ג'טה שגם ב-150 אפשר ללחוש, אשמח למיקום :)

היתכן כי לאלמרה גיר 3 הילוכים ?!

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לאלמרה 4 הילוכים, אין חגורת טיימינג, היא יותר נוחה , יותר מרווחת.

לדעתי עדיפה על בלנו.

קראתי גם בפורום הזה שלבלנו מהשנים הראשונות היו בעיות של סדקים בבלוק מנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת עניין צריכת הדלק האלמרה תהייה עדיפה ?

מישהו יודע כמה כ"ס יש לאלמרה 1.6 ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
מבחינת עניין צריכת הדלק האלמרה תהייה עדיפה ?

מישהו יודע כמה כ"ס יש לאלמרה 1.6 ?

בכלל לא.אלמרה צורכת יותר מסוזוקי.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

דבר אחרון פחות או יותר הוא עניין הרעש, כמה רועשת הבאלנו ? אני דיי סובל מנושא הרעש ב-205 וזה חלק מסיבת ההחלפה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

KOM, סתם שאלה, האם אתה שומע ב-205 רעש חזק של תיקתוק השסתומים?

כי גם אותי ב-309 זה שיגע אותי עד לפני שבוע שגיליתי איך להפחית אותו בהרבה:roll:

ובקשר לבאלנו: לחבר שלי הייתה תקופה ארוכה (4 שנים) בלאנו 99' 1600 אוט'. אני יכול להגיד לך שהנוחות הייתה מזעזעת (ממש עשה לי בחילות בנסיעות ושבר לי את הגב, אבל אולי זה רק אני), צריכת דלק יחסית גבוהה (לא זוכר מספר מדוייק), אבל מנגד האוטו הזה היה מאוד זריז והיה אמין בצורה יוצאת דופן.

פורסם

לא שסתומים ולא שום רעש יוצא דופן, פשוט רעש עבודה רוח וגלגלים נוכח עד מאד !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לפי הנתונים שלמדתי מהפרום הזה - הבלנו והאלמרה הם לא ממש מאותה הליגה פשרט לבחינה הרשמית ששניהן משפחתיות.

הבלנו היא לא בטיחותית ואפשר להשוות את תוצאות הבטיחות שלה עם גטס GLF.

מכונית עם תצרוכת דלק לא רעה בכלל, אמינה ו..זהו אלה פחות או יותר המחמאות שניתן להגיד על הרכב.

האלמרה לעומת זאת מקבלת המון שבחים, מכונית אמינה, תצרוכת דלק מעט גבוהה מהבלנו, והבטיחות טובה.

אני בכלל לא הייתי מהסס ומסמן איקס על הבלנו ומחפש לי אלמרה.

שלומי.

• תוכן חדש...