Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

למי שלא הבין הכותרת.

רוב המערכות החדשות של פיוניר, רובן מוציאות 4X50W. וזה נכון לסדרה 2950 ול 6950 ובטח לעוד סדרות של פיוניר.

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-MP3&DB356563=356593&DB112377=112378&DB5845=5853

האם העוצמה המצויינת מעידה על זה שהמגברים זהים בכולם ? אם אין לי מגבר ברכב, איזו סיבה יש לי להשקיע בסדרה גבוהה ? האם עוצמת ההגברה והסאונד יהיו שונים ?

לילה טוב, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שאלת מספר שאלות,

לגבי הגברה,אז התוצאות זהות פחות או יותר אם נחבר רמקול קוקסיאלי ושלא צריך הגברה חזקה

לגבי סדרות של המכשיר,קיים הבדל חזותי(תצוגה),פונקציונלי(תכונות),קישורי(בלותות',מספר יציאות RCA,כניסת IPOD,עוצמת היציאה בוולט ועוד.)

למעשה אין סתם דגמים וסדרות,הכל לי צרכים(תקציב,רכיבים,וכו')

לגבי סאונד,"האם יהיו שונים?" זו שאלה שרק אתה תוכל לענות עליה...

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

השבוע עברתי להשתמש בהגברה הפנימית של ה P880 כדי לבדוק משהו עם הטוויטרים.

הסאונד היה עלוב ביותר. אם זה המצב במכשיר מסדרה גבוהה, קשה לי להאמין שיש הבדל ברכיבי ההגברה בינו לבין מכשירים פשוטים יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...