Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות לעמותת נהגי הראלי בישראל על הכרזת האליפות לעונת 2008 ונקווה שאכן הספורט המוטורי יוצא לדרך חדשה, ללא העיכובים והפוליטיקה שאיפיינה אותו עד כה.

על פי המשתמע מסעיף-5 הוסרו המחסומים מהאפשרות שאנשים שאינם חברי עמותה ישתתפו בארועים , האמנם ? ואם כן, כיצד יתכן שבקשתו של יובל מלמד להשתתף באליפות נדחתה ?

סעיף 7.2 - לדעתי יש לשקול סעיף זה שוב ולו רק מכיוון שבתחרויות מקבילות בחו"ל קטגורייה זו לא שורדת. מכוניות 1600 סמ"ק בגרופ-N פשוט אינן חזקות מספיק ומתפרקות . בחו"ל רוב מרוצי ה-1600 (לא CUP ) הינם למכוניות מקבוצה A6 . אפשר להשתמש בקטגורייה זו לשיפורי שילדה ומתלים, ללא שיפורי מנוע למשל (האם יהיה מי שיוכל לבדוק דבר כזה ? )

בהצלחה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ברכות לעמותת נהגי הראלי בישראל על הכרזת האליפות לעונת 2008 ונקווה שאכן הספורט המוטורי יוצא לדרך חדשה, ללא העיכובים והפוליטיקה שאיפיינה אותו עד כה.

על פי המשתמע מסעיף-5 הוסרו המחסומים מהאפשרות שאנשים שאינם חברי עמותה ישתתפו בארועים , האמנם ? ואם כן, כיצד יתכן שבקשתו של יובל מלמד להשתתף באליפות נדחתה ?

סעיף 7.2 - לדעתי יש לשקול סעיף זה שוב ולו רק מכיוון שבתחרויות מקבילות בחו"ל קטגורייה זו לא שורדת. מכוניות 1600 סמ"ק בגרופ-N פשוט אינן חזקות מספיק ומתפרקות . בחו"ל רוב מרוצי ה-1600 (לא CUP ) הינם למכוניות מקבוצה A6 . אפשר להשתמש בקטגורייה זו לשיפורי שילדה ומתלים, ללא שיפורי מנוע למשל (האם יהיה מי שיוכל לבדוק דבר כזה ? )

בהצלחה

דובי

דובי,

אתה סנגור של יובל מלמד?

הוא נתן לך אור ירוק לפתוח את זה פה? חשבת אולי להרים טלפון ולברר?

אתה אולי רוצה "לעזור לו" - אבל לדעתי, אתה רק גורם לו נזק כשאתה פותח את זה פה!

יובל מלמד מושעה בעקבות פעילותו כנגד העמותה. למרות שלא פרש עם הפורשים מהעמותה והוא עדין חבר IRDA הוא עבר שימוע מסודר והושעה. הוא יכול לפנות לאסיפה הכללית שתשנה את ההחלטה - ולא עושה זאת מזה כמה חודשים.

כמוך - הוא הודיע לעמותה שהוא יעשה מה שטוב לו - לא מקובלות עליו חלק מהחלטות העמותה. אי אפשר להנות מפירות העבודה של העמותה אבל לבחור אילו החלטות מקבלים ואילו לא. IRDA הינה עמותה מסודרת - רוצים להפוך החלטה - יש דרך - אבל לא פועלים נגד העמותה. אין כזה דבר "כל אחד עושה מה שטוב לו"!!!

לא בקבוצת/עמותת כדור-רגל

לא בקבוצת/עמותת כדור-סל

לא שחקן באיגוד הטניס

ולא נהג בעמותת ראלי (גם לא נווט)!

אמרתי לך כשאתה בחרת לעשות "מה שטוב לך" - יעשה כל אחד מה שהוא רוצה - מי שרוצה להיות חלק ממסגרת צריך להשמע להחלטותיה הדמוקרטיות. אנרכיה - לא אצלנו. אגואיזם גם לא אצלנו. אצלנו עושים מה שטוב לכולם - לא לאדם אחד - יהיה חשוב ככל שיהיה!

אל תנסה להרוס את התדמית של העמותה - עברת את הגדר, זכותך! רק תוסיף למטה הערה קטנה - שאתה נווט אצל מי שהוביל את הפרישה (אחד מהם) - "כי זה מה שטוב לך". העיתונאים קוראים לזה - "גילוי נאות".

אני חוזר ומודיע:

האליפות פתוחה לכל הנהגים - גם למי שפרש. לא צריך להתנצל, לא צריך לעשות שום דבר - חוץ מלהרשם. אפשר גם לחזור לעמותה ללא שום תנאים - אבל גם זה לא חובה! אפשר להשאר בעמותה אחרת (אפילו בעמותת הפורשים) ועדיין להשתתף אצלנו - זו הזמנה רישמית.

זו הזמנה רישמית לכל נהגי הראלי-רייד

זו הזמנה אישית לכל מי שפרש/חזר או עדין על הגדר - לכולם!

הסייג היחיד הוא - שמי שפועל נגד העמותה, מי שפוגע בעמותה - העמותה לא רוצה שיהנה מפעילותה. זאת זכותינו - ונעמוד עליה.

לא אנחנו פתחנו במחול השדים הזה. לא אנחנו מנסים לטרפד אירועים של אחרים (לא שמעת ממך ביקורת "עיתונאית" פומבית על העברת האירוע של אדון שליט לתאריך של יום אחרינו - אבל איך תעביר ביקורת - אתה הרי אמור להשתתף באירוע הזה)

הייתי מצפה ממך ליותר יושרה - ואת כל זה - באותה חריפות - היינו מנהלים בפרטי. אבל בחרת פה - שיהיה.

הייתי מבקש שלא תהרוס את היוזמה היפה הזו! אז אתה מוזמן למחוק את הביקורת הלא הוגנת שלך וגם את תשובתי אם אתה רוצה.

אתה מוזמן גם להשאיר את זה כך!

חג עצמאות שמח לכולם (גם לך),

אלון חלווה.

פורסם

ועוד דבר,

יובל מלמד לא ביקש להשתתף באליפות - אלא באירוע הקרוב. האליפות עוד ארוכה ועד אז יכולים להשתנות עוד אלף דברים. (אמרתי - IRDA עמותה מסודרת. יש לה אסיפה כללית שלהחלטותיה כפוף גם הועד).

יובל מלמד אינו מהפורשים (בינתיים) - הוא חבר עמותה לכל דבר. גם אם יש נגדו ביקורת והופעל נגדו הליך משמעתי.

לגבי הפורשים - אני לא יודע מה מעמדם. ממועדון מירוצי ישראל נמסר לנו שהם (ברוך שליט) מייצגים את הפורשים. גם אותך ואת הנהג שלך.... הידעת?

אבל להתנהלות הזו - אין לך ביקורת פומבית. למרות זאת - ההזמנה היא גם למי שפרש. אין לי שום בעייה עם צבי לייט, אני רואה באמיר גמליאל חבר שלי ואדם ישר ואמין, נדב קוניאצקי התחיל את דרכו בראלי בארץ במושב הנווט שלי, אלי אלבג אחד מהנהגים היותר טובים שאני מכיר ומעולם לא אמרתי עליו שום דבר חוץ משבחים על הנהיגה שלו. בקיצור - אין לנו מריבה עם מי שלא רב איתנו.

לגבי היערותיך האחרות לתקנון - ייתכן ויש בזה משהו. אתה מוזמן לשבת עם הועד על תקנון האליפות - כל הערה תשקל ברצינות.

תאם איתי מתי נוח לך.

סליחה על החריפות, דובי - אבל, אני תמיד אגיד את האמת שלי (ובכוונה כתבתי "שלי" - כי לכל אחד הראייה שלו) בצורה נחרצת.

אלון

פורסם
...(לא שמעת ממך ביקורת "עיתונאית" פומבית על העברת האירוע של אדון שליט לתאריך של יום אחרינו - אבל איך תעביר ביקורת - אתה הרי אמור להשתתף באירוע הזה)

..אלון חלווה.

אלון

חבל שאתה לא קורא בעיון את הנכתב באתר שלי , בטור האישי שלי מיום 22/4/08 - ואני מצטט - "...

מפגש קצר בדוכן של "מועדון מרוצי ישראל" עם ברוך שליט ורמי לימון גרם לי שוב למחשבות על עתיד הראלי הישראלי . בעוד שבועיים-שלושה אנו עתידים, שוב, לסופ"ש של שני ארועי ראלי שונים בתוך יומיים, הראשון (שגם נקבע ראשון) הינו של IRDA , עמותת נהגי הראלי והשני, יום אחריו הוא כאמור של "מועדון מרוצי ישראל" . התאריך המקורי של ראלי "ממ"י" היה כשבוע מאוחר יותר ועל פי ברוך הראלי הוקדם בגלל בקשת חלק מהמשתתפים, שמתכוונים גם להשתתף בראלי-רייד שיערך שבועיים מאוחר יותר. לטעמי היה מקום לדחות את הראלי מתאריכו המקורי ולא לגרום שוב להתנגשות בין התאריכים. גם כך יש מספיק מתיחות בין הגורמים השונים ולעיתים צריך לדעת מעט לוותר למען עתיד טוב יותר. כנראה שלא השקיעו יותר מדי מחשבה בעניין וחבל..."

וזאת עוד ביקורת עדינה לעומת מה שאמרתי לרמי לימון וברוך שליט .

חבל שאתה גורר כול דבר להתנצחויות לגבי יושר אישי.

לגבי יובל מלמד - הוא ילד גדול ולא צריך אותי בתור סנגור. קיבלתי הבהרה מניר לביא, חבר ועד IRDA לגבי המצב .

אני באמת חושב שיש מקום ללכת יחד לכול הארועים בלי סייג לגבי אף אחד ובזו תוכח גדולתה של העמותה.

דובי

פורסם

אז קבל התנצלותי הרישמית והפומבית לגבי ההערה של אי ביקורת על הפרובוקציה של ברוך שליט.

דובי,

לא אני בחרתי בפילוג הספורט המוטורי,

לא אני בחרתי להיות חבר ועד,

לא אני יוזם את המלחמה הזו!

גבי דחף אותי לשם. במקום לעבוד על הרכב שלי - אני בישיבות ועד פעמיים בשבוע בגלל כל המצב הזה.

ראית את הצעתו של מישל לגבי סרוגו שניתנה בנוכחות נועם היימן?

גם היא כבר לא על הפרק - ולא בגלל IRDA.

דבר עם מישל, תגלה עוד כמה פרטים.

בוא נעזוב את השרשור הזה שיעסוק רק באליפות.

אני באמת אשמח אם תתרום מניסיונך והידע שלך בנוגע לתקנון האליפות. נתמקד איפה שאפשר לשתף פעולה - לא איפה שיש חילוקי דעות.

בברכה,

אלון חלווה.

פורסם

אלון

אשמח לתרום ולהניח את חילוקי הדעות בצד. כמו שאמרתי, עזבתי את IRDA מסיבה אגואיסטית לחלוטין, כן, חיפשתי את הכסא הימני הכי טוב שיכולתי להשיג ואני שמח על הכסא הזה (ומקווה שגם אילן...) .

אין לי שום בעיה לקחת על עצמי ולסייע בכול הקשור לתקנונים, למי צריך להציק בנושא ?

דובי

פורסם

בהצלחה לכל המתמודדים באליפות,

כל הכבוד על היוזמה וכל הכבוד על הזמנת כל המתחרים.

אני בתקווה יוכל להיות חלק מהמתחרים בקטגוריה 2X4

אני מאחל לכולנו שנת עצמאות מוטורית. :lol:

גידי קרונין

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נקבעו היום כל תאריכי האליפות.

אירוע הבא לאחר האירוע של נועם היימן ב 06 ל 06 יום שישי. חברי IRDA נקראים להרשם לאירוע של נועם.

אירוע מס' 2 באליפות - 13/06/08 - יום שישי.

שוב - שומרי השבת יוכלו להינות מהאירוע.

אלון

נ.ב.

את שאר התאריכים אפרסם בהמשך - עכשיו מאוחר ואין לי כוח להוציא יומן - אני גמור.

אבל, כל התאריכים נקבעו לאחר בדיקה שאין התנגשות עם התאריכים של נועם, של צוקר ושל ממ"י (רובם נקבעו בהפרשים גדולים).

אני מקווה שהפעם - לא יזיזו לנו שוב תאריכים.

אלון

user_online.gifreport.gif progress.gif

• תוכן חדש...