Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מפרסם עבור חבר,

למכירה סובארו DL 1979 גיר ידני 1300 סמ''ק.

הרב אחרי שיפוץ מכני ,פחחות וצבע.

צבע שחור.

צריך רק חהעביר טסט.

מחיר: 8500 ש'.

לפנות בפרטי בבקשה.

אז למה אתה לא קונה את הרכב , אתה אמרת שאתה מחפש את כל הסובארו שיש בארץ עד השנתון 85 , לא?!:roll:

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם
אז למה אתה לא קונה את הרכב , אתה אמרת שאתה מחפש את כל הסובארו שיש בארץ עד השנתון 85 , לא?!:roll:

היה שלי,קנה שיפץ ,צבע ונסע איתו עד שנגמר לו הטסט,החליט למכור.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

עאדי קנה שוב ! אל תפחד \: :lol: .

אגב מחר אני הולך לפירוקייה פה בעירי מרחוק נראה כי יש שם כבר DL בין השנתונים 86-89 .

לבדוק לך או שזה כבר הצד של לירוי ? :roll:

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם

מצטער על ההתעלקות בשירשור, אבל לא יכולתי להתאפק. מישהו מאספני וחובבי הסובארו וינטאג' יכול אולי להסביר על מה מבוסס הפטיש הזה?

ככל שמדובר בדגמי שנות ה-70 (סובארו פשע בלשון העם) אני יכול להבין, כי לזמנה היא הייתה מכונית זריזה מאד, ואבא שלי שהייתה לו 2002 אי שם בתחילת ה-70 סיפר נפלאות על איזה סובארו קופה כזו שנתנה לו פייט חזק מאד.

אבל לעניין דגמי שנות ה-80 (למעט XT אולי) אני ממש לא מצליח להבין את מוקד המשיכה.

זו הצורה אולי? או זכרונות משפחה?

HFturbo

פורסם

למכירה חלקים משומשים למיני מינור במצב טוב:rain seals-in&out ,זוג פגושי ניקל,מגני חזיר,קרבורטורים,מדבקות פסים למכסה מנוע{חדש באריזה}סמלים קדמי ואחורי ועוד... אפשרות החלפה על חלקים אחרים 0546870722 8)

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם
מצטער על ההתעלקות בשירשור, אבל לא יכולתי להתאפק. מישהו מאספני וחובבי הסובארו וינטאג' יכול אולי להסביר על מה מבוסס הפטיש הזה?

ככל שמדובר בדגמי שנות ה-70 (סובארו פשע בלשון העם) אני יכול להבין, כי לזמנה היא הייתה מכונית זריזה מאד, ואבא שלי שהייתה לו 2002 אי שם בתחילת ה-70 סיפר נפלאות על איזה סובארו קופה כזו שנתנה לו פייט חזק מאד.

אבל לעניין דגמי שנות ה-80 (למעט XT אולי) אני ממש לא מצליח להבין את מוקד המשיכה.

זו הצורה אולי? או זכרונות משפחה?

אני חושב שלליאונה קופה יש לוק מיוחד אבל כל אחד והטעם שלו.בעבר שהיתה לי לנציה דלתא HF טורבו חשבתי שזה הרכב הכי יפה

פורסם

מצטרף לHF ומצטער אם אני פוגע במישהו אבל הליאונה משנות השמונים עד לבוא האימפרזה (שגם היא לא שיא העיצוב) היו מבין המכוניות המכוערות ש"עוצבו" אי פעם..למעט קופסאות הוולבו דאז (ולא נאמר כלום על סוסיתא ודומותיה) ,ברוך שפטרנו מחוסר טעם יפני מזעזע.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

למי שמחפש רכב טוב ולא בא לו להתרוצץ בין פחחים אני מוכר את הרנו 12 שלי שנת 76 גיר רגיל . האוטו עבר פחחות כולל החלפת פחים. 4 צמיגים חדשים,טסט בתוקף .האוטו לא מושלם אבל במחיר שלו קונים היום חתיכות ברזל.

אז מי שיש לו אופנוע קטנוע חדש או אספנות אני מעונין גם בהחלפה

האוטו נמצא בקריות 0525702260 לירוי

מחיר הזדמנות

DSCF3573.JPG

IMG_2913.JPG

IMG_2915.JPG

DSCF3590.JPG

DSCF3594.JPG

DSCF3593.JPG

DSCF3878.JPG

DSCF3997.JPG

פורסם

האם הרכב נמצא בתחנת דלק פז שנמצאת בכניסה לחיפה לבאים מכיוון צומת יגור...?

השבוע עצרתי שם עם המשאית להתרענן וראיתי את הרכב חונה שם.

למי שמחפש רכב טוב ולא בא לו להתרוצץ בין פחחים אני מוכר את הרנו 12 שלי שנת 76 גיר רגיל . האוטו עבר פחחות כולל החלפת פחים. 4 צמיגים חדשים,טסט בתוקף .האוטו לא מושלם אבל במחיר שלו קונים היום חתיכות ברזל.

אז מי שיש לו אופנוע קטנוע חדש או אספנות אני מעונין גם בהחלפה

האוטו נמצא בקריות 0525702260 לירוי

מחיר הזדמנות

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
האם הרכב נמצא בתחנת דלק פז שנמצאת בכניסה לחיפה לבאים מכיוון צומת יגור...?

השבוע עצרתי שם עם המשאית להתרענן וראיתי את הרכב חונה שם.

אכן כן.

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...