Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גרוטאות לתרום אבל יש לי אופנים ששיפצתי - לפי צורתם נראה כי הם יוצרו בסוף שנות הארבעים או תחילת החמישים. השיפוץ כלל שיחזור השילדה, הכנספים והגלגלים לרבות ציפוי בניקל, תיקון המכלולים הנעים והחלפת מיסבים. התוצאה הנעימה מאוד לעין תלויה אצלי בסלון.

אני מחפש כבר הרבה זמן אופנים נוספות לשיפוץ - ואפילו כיתתי רגלי לערמות אופנים בקיבוצים אך לא מצאתי עדיין משהו ייחודי כמו הזוג שיש לי.

ולא, הם לא למכירה.

bike 1.jpg

bike 2.jpg

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ על משאבת דלק של קרטר קווית, לא זוכר את הדגם, יכול לבדוק כשאני אגיע הבייתה. מותקנת אצלי בג'יפ.

אני קניתי אותה מאלוף החלפים בראשון לציון, עלתה בזמנו 500 שקל, אני חושב שגם היום באותו מחיר.

אלוף החלפים 03-9567312

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שלום, אני מחפש נבא (הפלטה עם הגוג'ונים) שמחזיק את הגלגל. לכרמל דוכס 66 (המרחק בין הגוג'ונים כשבעה סנטימטרים).

פורסם

היו ביד 2 לפני כמה זמן אופני ראלי צ'ופר מתחילת שנות השיבעים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
היי! נקרעה לי תושבת האגזוסט שהיא חלק מסעפת הפליטה (אגזוסט מניפולד) של מיני מיינור.

אז אני מחפש סעפת פליטה (אגזוסט מניפולד) של מיני מינור מנוע 1000 סמ"ק.

אם יש למישהו אחד למכירה אשמח אם יודיע לי.

הודעות נא לשלוח י בה"פ או לטלפון 050-5205916

תודה לכל מי שעזר !

מצאתי מניפולד הרכב נוסע!

שלמה דן גדרון

פורסם

כן, הנקודת מפגש בין מה שאתה מוכן לשלם לבין מה שהמוכר דורש.

או במילים אחרות, אין מחירון, כל אחד דורש לפי ראות עיניו, מתאים לך? תקנה. לא מתאים? אל תקנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ערב טוב אני צריך סטרטר לגיפ 4סילנדר תודה למי שיעזור. לגבי המשאית אני מוכר כי יש לי עוד אחת ואני קונה מק 4/MH8

פורסם
למכירה גגון אלומיניום חזק במיוחד.

נקי ומבריק .

מוטות ישרים לחלוטין.

050-6533379

פירסמתי גם ביד 2 .

כאן המחיר יהיה מחיר למשפחה...

ירון מאיר

בנוסף יש רדיו פנסוניק במחיר של 100 ש"ח.

יש את המתאמים לחיבורי חשמל

נראה ששיך לוולוו כלשהוא לפי המדבקה.

ירון מאיר

רדיו.JPG

רדיו 2.JPG

פורסם
ערב טוב אני צריך סטרטר לגיפ 4סילנדר תודה למי שיעזור. לגבי המשאית אני מוכר כי יש לי עוד אחת ואני קונה מק 4/MH8

ערב טוב עלאא

השארתי לך הודעה בפרטי יש סטרטר תצור קשר איתי

איציק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...