Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

יש לכם פה אחלה פורום, תמשיכו ככה אתם מספר אחת!

נגש לעניין שלשמו התכנסנו :)

התקציב שלי הוא 20 אלף שח, אני מחפש רכב קטן (גודל פיאט פונטו).

שנים 1998 עד 2000.

רוב הזמן אני אסע בתוך העיר עם גיחות ארוכות מדי פעם.

ההורים שלי לא מנהלים את "פז" לכן עניין התחזוקה וצריכת הדלק חשובים לי מאוד.

אני לא מחפש ספינה אלא משהו קומפקטי, לעבור מנקודה A ונקודה B. לא מחפש הנאה או ריגושים.

סיירתי בפורום וראיתי שהרוחות נושבות בעיקר לכיוון הפונטו, פיאסטה, קליאו, סקסו, פז'ו 205.

אשמח לקבל את עזרתכם: במה לבחור מתוך הרשימה הנ"ל?

תודה רבה לכולם ושתזכו למצוות!

פורסם

מכול הרשימה הייתי בוחרבפונטו - יותר מודרנית ומתקדמת וניתן גם לללכת על רמת גימור גבוהה בתקציב הנ"ל

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא רשמת עם איזה גיר (ידני או אוטומטי).

אני מאוד ממליץ מסכומים האלה לא לקנות אוטומטי.

בזמנו היתה בבעלותי קליאו ידנית - מאוד נהנתי מנוחות שלה.

תיקח אותה בחשבון בנוסף לפונטו. יותר קל למצוא קליאו שמורה, במצב טוב, מפרטי, קילומטראז' נמוך וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סליחה, שכחתי להוסיף את הפרט החשוב הזה.

רק ידני כמובן. :)

תודה על התגובות עד עכשיו, במידה ויש עוד דעות או הצעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

מצאתי הרבה פיאט פונטו הבעיה שיש הרבה דגמים. והשאלה שלי היא אם אני מוצא רכב שהוא ללא הגה כוח. זה יהיה ממש קשה לסובב כמו רכב משנת 80? או שזה לא כך כך מורגש במכוניות חדשות?

פורסם

רק פונטו 55 ו-60 יש דגמים ללא הגה כוח. כל השאר באים עם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שבשנים הראשונות אין להן הגה כוח - בשנים המאוחרות יש (99 ו-00).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התגובות!

אבל עדיין מישהו יודע באמת עד כמה זה מורגש.? לדוגמא דגם משנת 2000 ללא הגה כוח זה יהיה ממש קשה לסובב?

פורסם
כנראה שבשנים הראשונות אין להן הגה כוח - בשנים המאוחרות יש (99 ו-00).

אתה צודק. פרוספקט שלי משנת 98 ואין הגה כוח רק בגירסאות הבסיסיות ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פונטו שמונטו.

בתקציב שלך אתה יכול לקבל סקסו דיזל מודל 2002 מהשכרה לשעבר.

תשאיר לך עוד 5000 ש"ח ליישור קו איכותי, כי הק"מ גבוה יחסית ברכבים האלה.

במידה ואתה רוצה לרדת טיפה בשנתון, סקסו 98 כבר תעלה קרוב ל-10.

לדעתי יותר חסכונית מהפונטו, עושה 1:20, שזה אומר שעל הטנק הקטן שלה תוכל לעשות בסביבות 700-800 ק"מ. אין שום פונטו בכדור הארץ שמגיעה לצריכת דלק כזו.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

מניסיון אישי שלי בפונטו S60 ללא הגה כוח - ההגה לא קל בכלל.

זה לא מורגש בכלל בזמן נסיעה, אבל בחניות ובעמידה במקום ההגה קשה. ואת זה אני כותב כאחד שרגיל לנהוג על רכבים ללא הגה כוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זהו אז אני צריך למצוא דגם שכולל הגה כוח..

ונורא קשה למצוא פונטו במצב טוב עם קילומטרז' יחסית נמוך גם עם הגה כוח וגם שלא עברה השכרה\ליסיניג וכו.

מה אתם אומרים זה יכול לקחת כמה חודשים למצוא רכב ברמה שאני רוצה

מהנסיון האישי כמה זמן לקח לכם לרכוש את הרכב שרציתם מאותו רגע שהתחלתם לחפש?

פורסם

למצוא אוטו טוב זה לא קל ולוקח בד"כ כמה חודשים בלי קשר לסוג הרכב.

• תוכן חדש...