Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש שיהיה הרבה יותר איכותי מפיוניר אך מחפש גם עוצמה ודגש על עוצמה, כמובן עד כמה שאפשר מהמגבר שלי.

ואני עניתי כך:

זה,בתיבה אטומה, יתאים לדרישות שלך:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417099

איפה אתה רואה משהו שלא קשור?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שמעתי את הסאב HERZ סדרת אנרג'י שהוא 350 וואט ולקחתי אותו, שמעתי את הJBL בתיבה מקורית והוא ממש לא ברמה של ההרץ.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
שמעתי את הסאב HERZ סדרת אנרג'י שהוא 350 וואט ולקחתי אותו, שמעתי את הJBL בתיבה מקורית והוא ממש לא ברמה של ההרץ.

בתיבה מקורית לא שמעתי את ה1202D,אבל שמעתי שהוא מעפן.אצלי המוכר בנה תיבה אטומה במיוחד לסאב הזה ושומעים בו מצויין.לגבי ההרץ-במקרה במקרה יש אותו לחבר שלי,ולהשוות אותו מבחינת עוצמה ביחס לדיוק לעומת הJBL הזה בתיבה אטומה זה לעשות עוול גדול ונורא לJBL.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ולהשוות אותו מבחינת עוצמה ביחס לדיוק לעומת הJBL הזה בתיבה אטומה

לא הבנתי למה התכוונת?

בתחילת השרשור אמרת תיבה מקורית שמעתי אותו בתיבה מקורית, אין כל כך מה להשוות עם ההרץ שמעתי באותה ההגברה שלי בלי כיוונים פשוט שמתי JBL ואחר כך הרץ אלא רציתי כבר להוריד אותו :-)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...