Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים ארוכים והתייגעות גדולה הגעתי למסקנה לאור מסגרת התקציב שלי (15K-20K) להתביית על מס' רכבים שכולם אוטמאטים (כי האישה נוהגת רק על אוטו'):

1. מאזדה 323 ( מדובר על מודל 94, 129K ק"מ, 14.5K ש"ח, נפח מנוע 1600 מטופלת מטופחת וללא תאונות)

2. מיצובישי סופר לנסר/ אופציה לקולט אם אני אתאמץ יותר ( מודל 96 נפח מנוע 1600, 120K ק"מ, 16.5K ש"ח חיצונית לא משהו ולטענת המוכר שמורה היטב)

3. יונדאי לנטיס (מודל 97, 1500 נפח מנוע, 108K ק"מ, 18K ש"ח, מטופלת ושמורה)

4. סובארו אימפרזה- אין מועמדת ספציפית.

בינתיים לא עשיתי כל בדיקה במוסך הכל טלפוני ואני עוד צריך לקבוע את הפגישה, אבל בהנחה שכל הבדיקות יוצאות תקין מה ההמלצה שלכם? חיצונית אני מתחבר יותר לסופר לנסר (כדגם) אבל המזדה נראית לי יותר אמינה וחסכונית וגם נראית סבבה, מצד שני היונדאי גם מציאה לא קטנה לאור הקילומטראז' שלה והמחיר אבל היא פחות נוחה לי. בגדול מחפש גם רכב שישאר אצלי כשנתיים פלוס מינוס, שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק וטיפולים במסגרת מגבלות המודל הגיר האוטו' והדגם. כמו כן אשמח אם תגידו לי איזה דגשים חשובים בכל רכב. ואם אתם חושבים שיש רכב יותר משתלם ממה שכתבתי אתם מוזמנים להוסיף כמובן.

אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי!

פורסם

אני יודע שיש להם קליומטראז' נמוך מאוד יחסית לשנתון, אבל זה משהו שאני מתכוון להעביר בבדיקה במוסך. בסה"כ לכולם יש את ההסבר שהרכב היה שייך למישהו שבקושי השתמש ברכב, אם מבוגר או נכה. האמת שהם נשמעים אמינים אבל שוב אני אדע רק אחרי בדיקה.

פורסם

ממליץ לקנות רכב עם ק"מ ממוצע לשנתון, ספר טיפולים מסודר ובמצב טוב.

ק"מ נמוך - יש סבירות גדולה שיכול להיות לא אמיתי, מכיוון שלשנות ק"מ קל מאוד. מכון יכול להגיד על רמת בלאי וכו', מעבר לזה בשנתונים כאלה מכונים רושמים דברים סטנדרטיים כגון "בלאי פנימי גבוהה וכו" וכו' - זה לא בכרח יתן אינדיקצייה למצב אמיתי.

חוץ מזה, עם הק"מ יחסית נמוך, אבל רובו נעשה בעיר, יש בלאי יותר גדול מק"מ גבוהה שנעשה בכבישים.

תאמין לי כ"א רוצה למצוא מציאות, אבל יש שרשור של מקרים על איך רימו את האנשים עם רכב משומש. ממליץ לקרוא: דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבין הרכבים שרשמת, 3 - לא קיים רכב כזה, כניראה התכוונת ליונדאי אקסנט או לנטרה עם מנוע 1.6.

הייתי בוחר מזדה 323 בגלל אמינות ושוק. אבל אקזמפלר ספציפי, הק"מ לא ניראה הגיוני או שהרכב כל הזמן נסע בעיר ופקקים.

לא חסרות 323, ממליץ לחפש אקזמפלרים נוספים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צודק אלפא התכוונתי ליונדאי אקסנט...

יש הבדל בין מזדה 323 עם הפנסים הקדמיים שנפתחים לבין זו הרגילה (סדאן?)?

מה גם שלא ברור לי ממש מה זה רצועת טיימינג.

פורסם

מזדה עם פנסים נפתחים זה דגם F - הצ'בק, רגילה היא סדאן. הצ'בק יותר אהוב על הצעירים בגלל המראה.

רצועת טיימינג מניעה את השסתומים, אם היא ניקרעת השסתומים נפגשים עם בוכנות ונגרם למנוע נזק.

פורסם

אלפא אתה אחלה. בגדול אין הבדל מאני/טכני בין הסדאן לצ'בק?

כמו כן מה לגבי פיאט מריאה? איך היא? מצאתי אחת אוטו' עם 104 קיל' מודל 98 ב10K ש,ח. נראית מעולה עם מלא תוספות.

פורסם

אותו הרכב בצורה שונה - לפי הטעם

קח בחשבון שמין הסתם הF עברה אצל לא מעט צעירים

אני הייתי בודק גם את האפלאוז משנת 94 (הזרקה) רכב מצויין ואמין מאוד (רק רגישות למי ברז)

את הסופר לנסר לא הייתי שולל גם

יש גם קאיה ספיה שהבנתי שהמנוע והגיר זהים ללאנטיס

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...