Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה זאת המערכת שאני רוצה לקנות תגידו לי העם כדאי לשפר משהו או להחליף

2 קומפוננטים-Rockford P162S

מגבר-P4004וRockford

רדיו דיסק-RFX9120וRockford

ובכסף שנשאר נראה לי אני יעשה איטום לרכב אני מתלבט בין דנמייט לבין יש איזה חומר אחר שאומרים שטוב יותר

ובשקר להרכבה לא עולה לי דוד שלי מתקין מקצועי

פורסם

6500 שקל זה תקציב מאוד נחמד להרכבת מערכת בסיסית שהיא סבירה ביותר, אפילו טובה (בייחוד אם אתה מוכן לקנות רכיבים יד 2)

לגבי רמקולים - רוקפורד לא ממש מצטיינים בתחום הזה, המוצרים שהם מייצרים היום פחותים בהרבה בטיב שלהם ממוצרים שהם היו מייצרים פעם דרך אגב.

רדיודיסקים של רוקפורד הם טובים עד מעולים אבל בדרך כלל התג מחיר שלהם יקר בצורה כזו שאתה תוכל לקבל תמורה הרבה יותר גדולה באותו הסכום מרדיודיסקים אחרים. לפי מה שראיתי המחלות של HU של רוקפורד הם בדרך כלל שלוקח להם הרבה זמן עד שהם מתחילים לקרוא טרק אחרי תקופה מסויימת - סה"כ מוצרים טובים.

אני לא רוצה להכנס כרגע להצעות של רכיבים במקום מה שאתה השגת אבל אני חושב שכדאי מאוד שתמתין עם זה ותגיע למפגש או לבית התקנות טוב ותשמע מערכות אחרות, יש לך כאן מספיק כסף לHU טוב, רמקולים טובים ומגבר שיתן להם תמיכה נאה (מגבר הייתי מציע לך לחשוב אולי על יד 2 בשביל להשיג סחורה טובה ככל האפשר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הרדיוק דיסק-אני בד"כ לא שם לב לחוות דעת שיש בזאפ,אבל שים לב לכמות התגובות הרעות שם כנגד המכשיר-לא נוח לתפעול,לא רואים את הצג כשיש שמש,לוקח זמן עד שהמכשיר מריץ דיסק.וזה רק חלק קטן מהתגובות השליליות שקראתי עליו בזאפ.אז אומנם לא ראיתי את המכשיר בפעולה,אבל כמות התגובות שהעידו רע מרמזות על אייכות המכשיר.

במחיר הזה,לדעתי,אפשר למצוא HU יותר טוב ואמין.

אגב,אתה לא מתכוון לקנות סאב?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

למה ללא סאב, ולמה 2 קומפוננטים, מה הנחה אותך בבחירה הזו?

למה הדבקות למותג הספציפי הזה? ROCKFORD

אני שותף לדעה של LANOS לגבי ה HU. תבדוק אלטרנטיבות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

4004 הוא מגבר חלש להגברת קומפוננט

קמפוננט של רוקפורד בכלל לא משהו

לגביי הHU לא מכיר , אבל אני אומר למה לשחות נגד הזרם כולנו מכירים את אלפיין וקלריון ויודעים שהם מכשירים טובים.

פורסם

יש לך תקציב רציני מאוד אני ממש לא הייתי הולך על שום פריט שאתה הזכרתה פה.:|

אתה צריך להגיד לנו מה אתה מחפש בסאונד שלך, ואנחנו ננסה להתאים לך מערכת טובה פלוס.

כי התקציב הוא ממש יפה חבל לקנות רכיבים לא מתאימים לך. אז תעשה חושבים לפני שאתה קונה ותאמין לי הייה לי כבר את כל הרכיבים שהזכרת.

מאף אחד לא הייתי מרוצה תעשה בדיקה לא נורא לחכות עוד שבוע, במקום לסבול אחר כך.

אני אישית למדתי את זה על הצד הקשה. הייה לי את כל הרכיבים שאתה רוצה, ואני תמיד מוכר וקונה חדש אף פעם לא הייתי מרוצה .

הפסדתי הרבה כסף.:-(

בהצלחה.

פורסם

lanosforce - על סמך מה החלטת שקומפוננטים של רוקפורד לא טובים? אני מזמין אותך לשמוע אצלי מוזיקת SQ כשכל המערכת רוקפורד למעט הHU והקבל. ושתגיד לי שלא שומעים טוב כי זה "רוקפורד" . אני לא אומר, יש חברות יותר טובות אבל כמובן גם בהתאם למחיר. ולפותח השרשור, אם שמעת את הרמקול ואהבת אז תיקח. אף אחד לא יוכל להגיד לך איזה סאונד תאהב ואיזה לא.

בהצלחה!

פורסם

לפי התמונה יש לך את הסדרה הכי גבוההT כמו גם הסאב והקומפ , המחיר של המגבר שלך הוא שווה ערך למגבר של ג'נסיס , אודיסון , DLS .

מה יותר טוב לדעתך?

לדעתי לכל מוצר של רוקפורד יש מוצר אחר באותו מחיר שהוא הרבה יותר טוב , למרות שסדרת T כבר מתחילה להחזזיר את המוניטין של החברה .

פורסם
lanosforce - על סמך מה החלטת שקומפוננטים של רוקפורד לא טובים? אני מזמין אותך לשמוע אצלי מוזיקת SQ כשכל המערכת רוקפורד למעט הHU והקבל. ושתגיד לי שלא שומעים טוב כי זה "רוקפורד" . אני לא אומר, יש חברות יותר טובות אבל כמובן גם בהתאם למחיר. ולפותח השרשור, אם שמעת את הרמקול ואהבת אז תיקח. אף אחד לא יוכל להגיד לך איזה סאונד תאהב ואיזה לא.

בהצלחה!

אח שלי זה לא אישי אבל לך ולSQ אין שום קשר שמעתי וניחרדו אוזני ואם אדי (מורליסט בדם כמוני:-P)ישמע את המערכת אצלך הוא יצא בלי שמיע.

זה יותר כמו בוווווווווווווווווום ססססססססס בוםםםםםםם ססססס.

בתקציב הזה אפשר לביא מערכת מאוד יפה אבל אתה צריך להיות פנוי להצעות ולא לפסול דברים ולא ליקפוץ על מותגים שאתה מכיר..יש מותגים שאתה לא מכיר שם מצויינים.

מאיפה אתה? מאיפה הציעו לך את המערכת רוקפורד המדוברת?

איזה מוזיקה אתה שמוע?

פורסם

עם אחים שלך דבר בבית זה דבר ראשון. דבר שני, מתי שמעת את המערכת שלי בכלל? לפני חצי שנה? כמעט הכל שם השתנה מאז. חבל שכל כך הרבה אנשים במפגשים אוהבים את הסאונד אצלי ואיכשהו רק אתה חושב שזה בום בום. אבל, כל אחד וטעמו האישי שלו.

פורסם

שמעתי אצל חבר סט 3 חלקים של הרוקפורד PUNCH (הכסוף)

פנאצ' יש לו אבל דיוק ופירוט ורגש ממש לא

נשמע נחמד למוסיקת כאסח חוץ מזה לא הייתי בוחר בו

לדעתי קומפוננט אחד של היי אנרג'י ומאחור 6X9 גם כן של הרץ וסאב תואם יתנו תוצאה מעולה יחסית למחיר

מגבר - הרוקפורד מצויין אבל (למרות האנדררייטד) יחסית חלש

הייתי הולך על המגברים המקובלים JBL,MAC,CRUNCH וכדומה

ל6X9 הייתי מחבר מגבר שתי ערוצים פשוט וזול

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...