Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירות טוב משמעותית מאשר בקונטיננטל לדוג', והמטוסים (ה777 החדשים, לא יודע מה הולך בטיסות אחרות) הם בכמה רמות מעל אלו שטסתי בהם בחברות אחרות, וזה כולל את קונטיננטל, סוויס, KLM, דלתא, אמריקן, בריטיש וישראייר (אל דאגה, בישראייר רק ביזנס, לא מתקרב לתיירים שלהם).

אתה חייב לזרות לי מלח על הפצעים? :cry:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אימי חזרה לפני קצת יותר משבוע מארה"ב...

היא טסה עם Delta מפרנקפורט למיאמי (פאלם ביץ'. כולל עצירה באטלנטה - נמל הבית של Delta) ומסרה שהטיסות היו לא רעות.

יהיה בסדר :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני סמוך ובטוח שהטייסים של אל על (כולם ללא יוצא מן הכלל בוגרי חיה"א)

:lol:

לא בדיוק נכון.

כבר שנים שאל-על לא מעסיקה רק טייסים בוגרי חיל האויר.

(אחי טייס באמריקן איירלינס, התקבל לאל-על, וויתר משיקולים כלכליים והוא לא היה טייס בחיל-האויר)

ובתור עובד אל-על לשעבר שטס בהרבה חברות זרות שחלקן בין הטובות בעולם (טאי אייר, קטאי פסיפיק, סינגפור איירלינס)

אישית אני תמיד אטוס אל-על בגלל הביטחון, תחזוקת המטוסים (שהיא בין הטובות בעולם), וכמובן הרגשת הבית ולא מקום זר.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אגב, אדם יכול למות מכאבים במיוחד כשמדובר במכשור רפואי שנועד לניתוחים מסובכים ומתבצע תחת הרדמה מלאה כמו מסורים מסויימים לחיתוך וקיבוע עצמות סכיני מנתחים ומה לא.. מה שבאתי להגיד בכלליות ושלא תחשוב שנטפלתי אלייך חלילה או משהו כזה

זה שהמערכות התראה הם מעולות וטוב שהן שם אבל פעמים רבות גם הן כושלות ויש מי מאיתנו שעבר הכשרות וצבר אלפי שעות ניסיון כדי לקבוע טוב מאיתנו.

אין לי ספק ואני בטוח במאת האחוזים שהטייסים של אל-על הם מוכשרים ומנוסים ברמה הגבוהה ביותר, ולכן אני סומך עליהם פעם אחר פעם כשאני טס תמיד אעדיף לשלם את הפרש המחיר ולא להסתכן בחסכון שעלול לגרום לרשלנות הורגת.

אבי.

פורסם

חלילה,לרגע לא חשבתי שנטפלת אליי,סה"כ מנהלים דיון ידידי.

ואתה צודק לחלוטין כשאתה אומר שגם מערכות התראה לעיתים כושלות,לכן חשוב,במיוחד בטיסה,לטוס עם חברה בעלת רקורד בטיחותי טוב,זו אחת מהסיבות שאני אעדיף לטוס אל על ברוב המקרים.

אגב, למען הסר ספק,אין לי שום מכר\קרוב משפחה\חבר שקשור בדרך כלשהי לאל על,אני כותב את דבריי רק מתוך הנסיון שלי איתם,ובייחס לחברות תעופה זרות אחרות שטסתי איתן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חזרתי אתמול בטיסת אלעל ממיאמי לארץ.

טסתי עם מיאמי לפני 4 חודשים לארה"ב ומשם עם אמירקן איירליינס לדרום אמריקה וחזרתי באותה צורה.

הטיסות של אלעל (בואינג 767) היו מצויינות והמטוסים היו בסדר גמור והטיסות עברו בצורה טובה מאוד.

בטיסה הראשונה של אמריקן איירליינס זכיתי לטוס באחד מה-777 החדשים שלהם והיה נפלא ובחזור למיאמי טסתי במטוס ישן והשירות כמו גם הטיסה היו מזוויעים אם כי סבילים.

אלעל סיפקו את הסחורה ולמרות שהשירות שלהם חובבני (דיילים מטומטמים שלא הייתי נותן להם עבודה אפילו בהיפרנטו) הם הפגינו המון אחריות בביטחון והטיסות עברו בצורה מאוד רגועה ונוחה.

אמיר.

פורסם

היום אני כבר לא טס הרבה, אבל בזמנו טחנתי חזק לאירופה ולמזרח.

אלעל מצויינת בתחומי הבטיחות והאחזקה, האוכל, המטוסים החדישים ו(כן!) אפילו הנוחות במטוס, אבל נופלת בגדול בתחום השירות לנוסע - לדעתי אין מה לעשות, זה חלק מהאופי הישראלי שלא טוב במתן שירות. הדיילים והדיילות תמיד נותנים תחושה כאילו אתה מפריע להם לישון ולא שתפקידם לשרת אותך ולהקל עליך את הטיסה, וזה בולט מאוד לעומת חברות אוריינטליות כמו קתאי, סינגפור אירליינס, אווה אייר וכו'.

יש חברות אירופאיות מכובדות שאלעל 7 רמות מעליהן, ובראשן אליטליה שהם פשוט מחפירים בכל פרמטר אפשרי, אבל יש לאלעל עוד לאן לשאוף עד שתגיע לרמת החברות המובילות בשירות לנוסע ולטעמי אלו החברות מהמזרח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לך רק לפי הטייסים. אין עוד מקום בעולם בו כמעט כולם התחילו כטייס אזרחי אחרי אלפי שעות כצבאי. אישור לתדמית הטייס הישראלי היה בניגריה. המטוסים של ארקיע סקייליין היו הדש-7 הגרוטאות שהוצאו מקו אילת. הכי מיושנים בין כל החברות הניגריות המתחרות. הם היו מלאים תמיד , במחירי כרטיסים גבוהים מהמתחרים. הסיבה - השם של הטייסים הישראלים והתחזוקה הישראלית. שם זה לא היה תיאוריות-הנוסעים ראו אחרים שהתרסקו , נחיתות אונס ותקלות כל הזמן.

פורסם

אגב, למען הסר ספק,אין לי שום מכר\קרוב משפחה\חבר שקשור בדרך כלשהי לאל על,אני כותב את דבריי רק מתוך הנסיון שלי איתם,ובייחס לחברות תעופה זרות אחרות שטסתי איתן.

בניגוד ל...

זה לא בהכרח קשור לעובדה שאבי עובד לופטהנזה ושדודי הוא מנכ"ל לופטהנזה קרגו באוסטריה (ובעבר בארץ).

:wink:

למרות שאני סומך על RS, הוא ילד מפונק, כך שאם לא יהיה לו נוח, למרות האינטרס,

הוא יתלונן (בגלל זה כנראה הוא מחליף מכונית כל שנה)... :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, אתה מגזים. אין קשר לפינוק לאינטרס (לא משלמים לי על זה) - זה קשר לניסיון, ויש המון.

אני לא טוען שאלעל זוועתים, אבל הם לא טובים כמו לופטהנזה, בריטיש וסוויס.

חוצמזה, אם היה רע - הייתי מתלונן. אני תמיד מתלונן :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עד לפני כחצי שנה אבא שלי היה טס פעמיים בחודש ללונדון (ועכשיו זה עבר להיות מדריד).

כל הטיסות שלו היו ביזנס - וכשהוא היה טס בבריטיש זה היה אך ורק מסיבה אחת, שעות הטיסה שלהם.

מה שכן, עכשיו כשהוא מנווט את הטיסות בין אלעל לאיבריה - הוא מקלל את הטיסות באיבריה. הם לא מתקרבים אפילו לאלעל.

לא בשירות, לא באיכות, לא בכלום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איבריה הם כלל לא ברי השוואה- הם נחותים מעשרות חברות תעופה בכל פרמטר. הם גם מדורגים בהתאם.

אלעל אגב מדורגת יחסית במקום גבוה ומכובד בהשוואה לגודלה ולצי המטוסים והקווים שלי.

לופטהנזה מדורגים כבר במשך שנים באחד משני המקומות הגבוהים במבחן חברות התעופה כאשר הפייט הגדול שלהם כל שנה הוא מול סינגפור איירליינס שבשנים האחרונות מככבת בכל.

• תוכן חדש...