Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הייתי בראשון לציון ושאלתי אצל מתקין מסוים באזור התעשיה החדש לגבי כיוונים למערכת..

אני שומע בעיקר טראקים והקומפוננט שלי של מורל ההיברייד.

אתמול שביקשתי מהמתקין לכוון לי את המערכת הוא אמר שאין מה לעשות כי הסיגנון מוזיקה שאני שומע לא מתאים לקומפוננט הזה ואני צריך קומפוננט של JBL או אינפינטי...עכשיו אני אמרתי שבשום ואופן אני לא מחליף את הקומפוננט הזה אחרי שהוא עלה לי כ"כ הרבה כסף.

האם באמת אין מה לעשות בנוגע לכיוונים במערכת? ובאמת צריך להחליף קומפוננט? הוא אמר שהקומפוננט נכנס לפרוטקשין(משהו כזה אני לא זוכר את הנוסח במדויק).

פורסם

אין דבר כזה שלא ניתן לכוון,אבל אני אישית לא אהבתי מורל,אפשר להגיד התאכזבתי מהם,הרמקול דווקא די רך כך שאם אין לך סאב לא תוכל לשמועה את הקיק כמו שצריך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אין מה לעשות למוראל יש אופי "רך" יותר מאשר להרץ פוקאל. אבל זה לא אומר שהם לא טובים פשוט אתה מעדיף צליל שונה.

פורסם

לפני שאני קונה משהו אני מכין טוב טוב שעורי בית,למה שאתם לא תעשו כמוני?

פורסם

את ההייבריד שמעתי על רדיו דיסק של קלריון מסך מגע,ולא אהבתי,ניסיתי לכוון ולא עזר פשוט לא אהבתי את האיכות,אמרתי את זה למתקין ואני אומר לכם:אם מורל נחשב לאיכות עולמית,אז שהיצרן יכניס אותם בתחת שלו,בשבילי זה לא רמה

פורסם

יש כאלה שלא יודעים לשמוע ויש כאלה שלא יודעים לכוון זה לא אומר שיש לך רמקולים שלא מתאימים .

מורל דורשים כמה פרמטרים בישביל לנגן כמו שצריך אן מה לעשות רמקול באמת ברמה לא סתם מורל קיבלו מקום ראשון בתחרויות בחו"ל ולא אחד בעשור האחרון.

ולזה שמעליי לא יודע אצל מי ומה שמעתה ואם איזה כיוונים התעסקתה אבל לפי תגובתך אתה לא ממש מביין אז אבקש ממך לא לזרוק דברים לאוויר אתה טועה ומטעה אחרים {לא מכיר אותך לא יודע מי אתה רק מיקריאה של תגובתך.}

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
את ההייבריד שמעתי על רדיו דיסק של קלריון מסך מגע,ולא אהבתי,ניסיתי לכוון ולא עזר פשוט לא אהבתי את האיכות,אמרתי את זה למתקין ואני אומר לכם:אם מורל נחשב לאיכות עולמית,אז שהיצרן יכניס אותם בתחת שלו,בשבילי זה לא רמה

כנראה שאתה לא יודע לכוון ולא מבין כלום בסאונד.

למורל אופי רך, בלי סאב לא תשמע מהם פאנץ. מה הקשר?

כן כן, גם במורל וגם ב SQ אפשר לשמוע "טרקים".

פורסם
לפותח השירשור.

מה שאר רכיבי מערכת?

איך הרמקולים מותקנים?

איזה כיוונים נעשו ?

יש לי מגבר פייז אופס 150.4

תיכננתי להשקיע באיטום ,חיווט איכותי יותר ובסאב אבל כנראה שהרכב לא ישאר הרבה זמן אז חבל על ההשקעה.

את האמת? ההתקנה היא התקנה פשוטה ללא בניות .

כיוונים לא נעשו..הלכתי לבחור במטרה שיעשה לי כיוונים למערכת והוא אמר שאין מה לעשות אלה להחליף רמקולים.

פורסם
את ההייבריד שמעתי על רדיו דיסק של קלריון מסך מגע

היה גם מושבי עור באוטו?? מה הקשר?? עם איזו הגברה שמעת, מי התקין איך התקין?? גם אני לא מתחבר לסאונד של מורל אבל להגיד שהסטים שלהם לא טובים? ממש שטיות.

בשיפוצים

פורסם
יש לי מגבר פייז אופס 150.4

תיכננתי להשקיע באיטום ,חיווט איכותי יותר ובסאב אבל כנראה שהרכב לא ישאר הרבה זמן אז חבל על ההשקעה.

את האמת? ההתקנה היא התקנה פשוטה ללא בניות .

כיוונים לא נעשו..הלכתי לבחור במטרה שיעשה לי כיוונים למערכת והוא אמר שאין מה לעשות אלה להחליף רמקולים.

תשמע, יש משפט האומר "אין רמקולים צורמים, יש אנשים שלא יודעים לכוונם"

ה"בחור" שלך כניראה לא מבין באודיו ויש לו חנות שהוא רוצה לדחוף לך סחורה משלו.

ד"א HERZ ומורל נוראה דומים באופי צליל הבעיה היא שהרץ ינגנו טוב בדלת מול הייבריד שינגנו טוב יותר בבניה סגורה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...