Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מזמין רכב ביום שישי (עוד יומיים ... יכול להיות עד ראשון או שני...

הרכב יהיה או :

טויוטה יאריס - 104,000 ידני (מחיר על הכביש) .. דגם בסיסי שתיהם

הונדה ג'אז - 102,000 ידני (מחיר על הכביש)

אני הולך יותר בכיוון של ההונדה ... יותר חסכונית ...

אבקש אם מישהו בעל הונדה גאז קורא את זה שירשום לי כמה ביטוח הוא משלם ... שמעתי שהיא יותר יקרה בנושא...

אשמח לעזרה ופרטים על 2 הרכבים

יצאתי עמבה

פורסם

ההונדה לא בהכרח יותר חסכונית. בכל מקרה שים לב שהיאריס מגיעה כמעט חפה מאבזור, כולל אבזור בטיחותי חשוב. רק בגלל זה הייתי מוותר עליה (אחרת היא המכונית העדיפה לטעמי בגיר ידני).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובה המבירה ...

פחות מעניין אותי הבטיחות ... בשתי הרכבים הגירסה הבסיסית עם 4 כוכבי בטיחות ...

בכל מקרה .. יותר מעניין אותי תחזוקה ביטוח ואמינות...

הונדה מפרסמים מחירון טיפולים למשל וטיפול 10,000 במוסך מרכזי עולה רק 400 שח כולל חלקים ...

אם למישהו יש פרטים בנוגע לטיפולים של הטויוטה אני אשמח ... ושוב ... מישהו יודע בנוגע לביטוח ???

יצאתי עמבה

פורסם

אנא המנע משימוש ב... כסימן פיסוק, והקפד לכתוב כותרת עניינית על פי כללי הפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נתחיל מהשאלה:

האם אתה צריך מרחב פנים גדול או בגאז' סביר ?

אם כן - תקנה הונדה .

ביטוח להונדה ג'אז יותר יקר מאשר ליאריס אבל לא מאוד יקר (לא כמו בסיויק).

לפני כמה חודשים קרוב משפחה שלי רכש ג'אז 2007 אוטומטית וביטוח מקיף עלה 3200 ש"ח (דרך סוכן הביטוח ולא בישירים למיניהם, לנהגים מעל גיל 30 ללא תביעות ב 3 שנים האחרונות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה.

בקשר למרווח פנים אין לי צורך בו.

לגבי הביטוח אני בן 24 ולפי סקר קצר שעשיתי דורשים רק 4500 שקל על המקיף בלבד בהונדה

יצאתי עמבה

פורסם
תודה על התגובה המבירה ...

פחות מעניין אותי הבטיחות ... בשתי הרכבים הגירסה הבסיסית עם 4 כוכבי בטיחות ...

בכל מקרה .. יותר מעניין אותי תחזוקה ביטוח ואמינות...

הונדה מפרסמים מחירון טיפולים למשל וטיפול 10,000 במוסך מרכזי עולה רק 400 שח כולל חלקים ...

אם למישהו יש פרטים בנוגע לטיפולים של הטויוטה אני אשמח ... ושוב ... מישהו יודע בנוגע לביטוח ???

תודה.

בקשר למרווח פנים אין לי צורך בו.

לגבי הביטוח אני בן 24 ולפי סקר קצר שעשיתי דורשים רק 4500 שקל על המקיף בלבד בהונדה

אם לא מעניינת אותך הבטיחות, אין לך צורך במרווח פנים וכל מה שחשוב לך זה תחזוקה ביטוח ואמינות יש לי את הרכב המושלם עבורך!

קטנוע! מלבד עניין הביטוח שיהיה קצת יקר, זו הקנייה הכלכלית המשתלמת ביותר, וגם לא בטיחותי ולא מרווח בדיוק כמו שרצית!

אגב, 4500 למקיף בלבד על בן 24 זה די הרבה (אבל אם אין לך 3 שנים העדר תביעות אז אולי זה הגיוני).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש מצחיק .

אם אין לך מה לתרום אז אל .

ביקשתי עצה בנוגע לשתי רכבים שאני מתלבט אמרתי מה חשוב לי ומה לא .

לא ביקשתי לקנות קטנוע

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...