Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברי

אני עובד בחברת בנייה ופיתוח וברשותי מטעם העבודה יונדאי גטס 08

הבעיה היא שלפעמיים כשאני מחנה מתחת למשרדים אז במגרש הפועלים צובעים ברזלים עם פיסטולט (הרלס)

אתם יודעים כלומר ע"י קומפרסור וצינור ישירות מפח הצבע

הבעיה היא שאם הרוח קורה שהצבע עף לכיוון הרכב ונדבק לשמשות ולפח (מה שהיה היה עשיתי טעות שהחנתי שם)

שאלתי ובקשתי היא באיזה דרך (למי שיודע) אני יכול להסיר את זה כי יש לי ממש על השמשה הקדמית ושאני מפעיל תווישרים אני שומע שזה מחוספס וגם פח הרכב כזה מרגישים שיש עליו צבע

איך אני מוריד את זה? מהזכוכית? מהפח? אבל בלי לפגוע ברכב כמובן

אני מודה מקרב לב לעוזרים

בתודה

אדם-הגולפנית!

:roll:

פורסם

מהזכוכית עם סקרפר (סכין לגירוד חומרים מזכוכית) זה עוד יהיה אפשרי, אבל מהצבע לצערי תצטרכי לחכות למומחים גדולים יותר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
מהזכוכית תוכל להוריד עם המדלל של אוטו הצבע .

בזהירות רק על הגומיות וחלקי הפלסטיק שמסביב לשמשה, הם לא יהנו מאף מדלל או חומר שכזה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לגבי הסקרפר לדעתך זה לא יגרום לשריטות בזכוכית?

ומה הכוונה למדלל באותו הצבע? זאת זכוכית לא? הכוונה לטינר נכון?

(האמת את הצבע שיש על הרכב מדללים עם טינר 18 רבגון אז לנסות עם הטינר לנגב מהזכוכית עם מגבת?)

השאלה היא עם לזכוכית לא יקרה כלום בגלל זה?

פורסם

הבנתי

אז לגבי החלונות והשמשות להשתמש במדלל (טינר) בעזרת מגבת יבשה ולהיזהר מאוד על הגומיות?

OK האם ישנם עוד הצעות בכדי להוריד את הנקודות צבע מהפח של הרכב?

והאם בטוח שלא ייגרם נזק לזכוכית מהמדלל (טינר) ?

פורסם
לגבי הסקרפר לדעתך זה לא יגרום לשריטות בזכוכית?

אני גירדתי מדבקות עיקשות עם הסכין הזאת ואם עבדים עם סבלנות אין סיבה שהסכין יסרוט את הזכוכית, היא נועדה במיוחד לגירוד דברים ממשטחי זכוכית :wink:

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לחבר

בניגוד לעצות שקבלת ,עלי לציין כי שיטות אלו אגרסיביות ועלולות לפגוע במרקם הגומיות והצבע,(למעט שיטת הסקרפר והזכוכית )

השיטה הטובה והזולה ביותר היא :

חפש תחת ערך "פלסטלינה" מהיכן לקנות את המוצר ,דלי מים עם מעט סבון ,טבול את גוש הפלסטלינה בתוכו ושפשף בעזרתו את הרכב ,כולל גומיות שמשות ,עד להורדת כתמי הצבע ,ולאחר מכן וקס על פי בחירתך

יגאל

פורסם

להב המתכת שנמצא בסקרייפר לא מסוגל לחרוץ זכוכית (אלא אם ממש מתאמצים וגם זה לא בטוח). זכוכית היא חומר קשה ביותר וכדי לחרוץ אותה צריך להב שיש בו אבקת יהלום (היהלום הוא חומר קשה יותר מהזכוכית).

• תוכן חדש...