Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לרכוש כבל שיתאים למחשב ניהול ברכבי, מאזדה לאנטיס 97.

מוכרים בEBAY כבלים אבל אני לא יודע איזה כבל יתאים בדיוק.

האם כבל OBDII יתאים או איזה כבל? שיתאים ללפטופ ולמחשב ניהול

אין לי תקלה ברכב אני רק רוצה שיהיה לי כבל כזה שאוכל למשוך קודי תקלות, וסתם מסקרן אותי...

אפשר בכלל להתחבר למחשב ניהול בלאנטיס 97 כי המחשבים שמותקנים הם די עלובים ולא משוכללים.

תודה

פורסם
שלום לכולם.

ברצוני לרכוש כבל שיתאים למחשב ניהול ברכבי, מאזדה לאנטיס 97.

מוכרים בEBAY כבלים אבל אני לא יודע איזה כבל יתאים בדיוק.

האם כבל OBDII יתאים או איזה כבל? שיתאים ללפטופ ולמחשב ניהול

אין לי תקלה ברכב אני רק רוצה שיהיה לי כבל כזה שאוכל למשוך קודי תקלות, וסתם מסקרן אותי...

אפשר בכלל להתחבר למחשב ניהול בלאנטיס 97 כי המחשבים שמותקנים הם די עלובים ולא משוכללים.

תודה

אתה לא צריך מחשב, בדגם הזה עם קומבינה של לדים אתה יכול להוציא קוד תקלה ואז בהתאם לטבלה תדע איזה תקלה זאת,

חבל על הכסף

פורסם

לעתיד:

אני מכיר את האפשרות הזאת של חיבור לד לשקע הדיאגנוסטיקה ועוד איזה גישור קטן.

אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד וליראות נתונים בזמן נסיעה כדי לאתר תקלה לדוגמא, השאלה אם המחשב ניהול מאפשר דבר כזה בכלל..

• תוכן חדש...