Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המוסכניק מרכיב לי מנוע מיבוא, והוא אומר שהוא יראה איך נראית הרצועת טיימינג ויחליט אם צריך להחליף אותה או לא.

אפשר לסמוך על זה, או שצריך בכל מקרה להחליף אותה?

תודה.

פורסם

בכלליות כדאי מאוד להחליף, המנוע היה חסר שימוש הרבה זמן, הרצועה יכלה להסדק (בחלק הפנימי). ובשביל הראש השקט, הייתי מחליף אותה ולא חושב על זה יותר. אתה משקיע סכום גבוה על מנוע חדש, אז תשקיע עוד קצת וסע בראש שקט.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

תחליף ועל הדרך עוד כמה דברים

משאבת מים, מחזירי שמן, רצועת תזמון, כל מה שצריך על מנת לתת לך שקט נפשי בשנים הבאות. זה אולי יצא לך טיפה יקר עכשיו, אבל בטווח הארוך זה יהיה זול יותר, ומשתלם יותר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המנוע החדש יושב "על השולחן" ולהחליף בו טיימינג זה הכי פשוט שאפשר.

אתה לא יודע מה מצב הרצועה שבתוך המנוע, כמה זמן היה בפנים ומה עבר עליה. גם בחינה מדודקת של הרצועה לא יכולה תמיד למצוא את כל הסדקים שיש אולי על הרצועה ומספיק אחד כזה כדי לקרוע את הרצועה ולשלוח את המנוע החדש שלך לפח הזבל.

בקיצור - תעשה מה ששמוליק כתב לך כי זה הדבר הנכון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלא לדבר על זה שעל עבודת הכיוון של הטיימינג אתה משלם בכל מקרה במסגרת התקנת המנוע ( אף מכונאי שפוי לא יתקין מנוע סתם ככה ויסתמך על זה שהטיימינג מכוון).

אז בעצם מה החיסכון? עלות הרצועה הוא 30-50 ש"ח (כמובן שתלוי בסוג האוטו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...