Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חוגג,

אבל,

לא חוגג שום חג נוצרי, אני חוגג את תחילת השנה האזרחית החדשה!

שבעצם כולם/רובנו חיים על פיה.

וביכלל למה לא לציין את התאריך היפה הזה 1/1/2008?

בכל מיקרה,

HAPPY NEW 2008 YEAR

לכל מי שחוגג ולכל מי שנשאר בבית.

:-)

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
לספור תאיריך כמו בכול העולם זה כן,אבל לשמוח כמו בכול העולם כאשר ניגמרת השנה זה מה פיתאום.:idea:

+1

לכל אלו שטוענים שזה חג של נוצרים- מה אם מישהו שואל אתכם מה התאריך אתם עונים לו: ג בכסלו תשס"ח ? למה בארץ אין חגיגות, אפילו חגיגות ראש השנה העברי? כמו ביום העצמאות. יבש במדינה הזאת..

הייתי יוצא אבל הבית ספר...

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אכן, מלוני טונס. :-D

(שפעת. תשישות.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפי הסיפורים שסיפרו לי בתקופת בית הספר יהסודי, סילבסטר היה כומר נוצרי או משהו בדרגה גבוהה יותר, ששנא יהודים.

זכרוני המעורפל לא לטובתי, אבל הבנתי גם שהוא גם הרג\היה בעד להרוג יהודים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

סילבסטר אכן היה אפיפיור שטבח ביהודים. הסיבה שה"חג" נקרא סילבסטר היא מהסיבה שכל יום בלוח השנה הגרגוריאני נקרא על שם קדוש נוצרי כזה או אחר, כמו שליום 14 בפברואר קוראים יום ולנטיין הקדוש, וה31 בדצמבר נקרא ע"ש סילבסטר, וזה בעצם מכניס לפרופורציות את כל העניין של "מה אתה חוגג את היום הזה, זה יומולדת של אנטישמי".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סולידי - חצי וינשטפן בפאב השכונתי + צ'ייסרים.

ב00:30 כבר מיהרתי הביתה לראות שידור חוזר של יציע העיתונות - בכל זאת, לא כל יום המורה לספורט שלי מהתיכון נותן 20 הפרש למכבי ת"א... ציפיתי למינימום התפטרות של קטש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
+1

לכל אלו שטוענים שזה חג של נוצרים- מה אם מישהו שואל אתכם מה התאריך אתם עונים לו: ג בכסלו תשס"ח ?

הבעייה היא שיש הרבה כאלו שזה בדיוק מה שיענו. למשל בירושליים...

אני לא דתי. להיפך.חילוני אדוק.

אבל לא מעניין אותי הסילווסטר הזה, כמו שלא מעניין אותי ראש השנה העברי.

עברה עוד שנה, מי שישמע איזה נס גדול זה צריך להיות כדי ששנה תעבור. שנים עוברות עוד מלפני האפס הזה שהלך על המים, רק שמאז התחילו לספור אותם הנוצרים.

אגב, איך זה הולך אצל המוסלמים? מישהוא סופר בכלל את מוחמד?:lol::wink:....

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אצלי על השעון כתוב 1-1-2008 וזה מה שחשוב לי. ואין שום סיבה לא לחגוג. מבאס שאין חגיגות גדולות כמו ביום העצמאות.

הדוסים שיענו מה שהם רוצים.ושיחו איך שבא להם, אבל בגלל אני סובל כי הם "לא מרשים" לחגוג.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כול העולם חוגג,אז למה שאנחנו לא נחגוג?וסתם עוד סיבה לשתות,לא זוכר מתי פעם אחרונה שתיתי כזאת כמות:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

Iron Horse, סובל בגלל הדוסים?! לא מרשים לך לחגוג?!

כל הארץ מלאה במסיבות וחגיגות של פתיחה השנה האזרחית החדשה. על מה לכל הרוחות אתה מדבר?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עברה עוד שנה, מי שישמע איזה נס גדול זה צריך להיות כדי ששנה תעבור. שנים עוברות עוד מלפני האפס הזה שהלך על המים, רק שמאז התחילו לספור אותם הנוצרים.

אגב, איך זה הולך אצל המוסלמים? מישהוא סופר בכלל את מוחמד?:lol::wink:....

עשית לי את הלילה :lol: :lol: :lol:

לילה טוב! :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
Iron Horse, סובל בגלל הדוסים?! לא מרשים לך לחגוג?!

כל הארץ מלאה במסיבות וחגיגות של פתיחה השנה האזרחית החדשה. על מה לכל הרוחות אתה מדבר?!

תראה אני לא חושב שהדוסים הם האשמים העיקריים. מסיבות וכאלה רק במועדונים. אין משהו כמו בחו"ל.

אני חושב שהעירייות והמדינה לא משקיעים בזה בכלל. אפשר היה להרים אירוע ענק בגני התערוכה למשל, או בפארק הירקון, עם זיקוקים מופעים וכו' ברמות בין לאומיות.

הסתכלתי בחדשות הרוסיות על איך חגגו בעולם ופשוט הזלתי ריר.

:-) just smile

• תוכן חדש...