Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריחת זרם מהמצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר פתאום מת המצבר ברכב (גולף 92 1.3). מדובר במצבר "ספארק" 55A שקניתי לפני 5 חודשים באוטודיפו. המצבר מת אחרי נסיעה של י-ם - קריות - ת"א, כלומר מוטען לגמרי. המוות הפתאומי קרה כשהייתי במוסך - שם החליפו משאבת דלק, בלמים קדמיים וכיוונו טורים - אבל לא נראה לי שיש איזשהו קשר. בכל אופן, המוסכניק בדק ואמר שהטעינה תקינה. לכן, נסעתי משם לאוטודיפו כדי לממש את האחריות על המצבר. החשמלאי של אוטודיפו בדק וגילה שגם כששום דבר חשמלי לא פועל ברכב - יש בריחת זרם של 0.2A ולטענתו זה מה שרוקן את המצבר. אציין שמאז כל הסיפור הנעתי כמה פעמים את הרכב ולא היתה שום בעיה.

בכל אופן - מה יכול לגרום לבריחת הזרם מהמצבר? לפי ההגיון שלי מדובר באזעקה או ברדיו. האם יכול להיות עוד משהו? אני מתכווון להתעסק בזה במהלך הסופ"ש ואשמח לקבל עצות בעניין.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

זליגה אפשרית, מרדיו שמחובר לפלוס קבוע בשני חוטי ההזנה שלו, מדיבורית שמחוברת לפלוס קבוע גם בחוט הפקודת סויץ' , ממגבר שלא מחובר נכון בפקודת הרימוט, או שיש בו בעיה, ממסר כלשהו שנתפס ולא משתחרר, מע' מיגון אזעקה או אימובילייזר, ממשהו שאולי מחובר למצית, ככל שבזו יש פלוס קבוע גם כאשר הרכב נעול, ועוד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תטעין את המצבר לילה שלם וכשהוא מלא תבדוק את כמות הזליגה ע"י רב-מודד. יש בפורום ת'רד שמסביר איך למדוד.

זליגה של 200 מיליאמפר היא די גבוהה, תבדוק נורה בבגז' שלא פועלת אחרי כיבוי האוטו, ואת שאר הדברים שדני אמר.

פורסם

זליגת זרם של 0.2A תגזול מהמצבר לאחר 24 שעות ללא שימוש רק כ 5A ולא זאת הסיבה שהמצבר היה כל כך חלש.

צריך לבדוק גם את המצבר עצמו במתח תחת עומס וגם את ריכוז האלקטרוליט ע"י הידרומטר.

כמו כן יש לבדוק את טעינת האלטרנטור, מתח וזרם מירבי תחת עומס.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...