Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח בשבוע שעבר את תיבת הדואר,מוציא את הדואר ועובר עליו ברפרוף,ופתאום נתקלתי בחוברת שהצחיקה אותי:

"מכרז כהלכה-המכרז הישראלי הכשר הראשון".....

מסתבר שהדתיים החליטו להביא אותה בקונטרה לכל המכרזים שיוצאים כיום (המכרז הכפול,המכרז הישיר,המכרז של המדינה וכו'),והוציאו מכרז משלהם שאמור לשרת כביכול רק את שומרי המסורת שמביננו.........

לאחר שסיימתי לצחוק,עלתה בראשי השאלה,כיצד הם בודקים שמי שמגיש הצעות אכן שומר מסורת ודת ?

כמו כן,האם עוד מישהו נתקל בחוברת מופלאה זו ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לאחר שסיימתי לצחוק,עלתה בראשי השאלה,כיצד הם בודקים שמי שמגיש הצעות אכן שומר מסורת ודת ?

?

נראה לי שהם רוצים להרוויח כסף על אנשים,זה לא מעניין אותם ממי :x

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מה חדש לכם בזה?

כמו שיש לחרדים אופנה משלהם, מנהגים משלהם, חנויות משלהם וכו',

יש להם גם את זה.

בדיוק כמו שיש ביטוחים שמציעים לדתיים חבילות ללא חיוב על שבת,

ומבצעים כאלה או אחרים בפלאפונים ועוד...

מה מפריע בזה? :shock:

עם השנאה הלא מועטה שיש לי לדרכי החרדים, זה ממש גזעני,

מה הבעיה עם זה? :x

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
מה חדש לכם בזה?

כמו שיש לחרדים אופנה משלהם, מנהגים משלהם, חנויות משלהם וכו',

יש להם גם את זה.

בדיוק כמו שיש ביטוחים שמציעים לדתיים חבילות ללא חיוב על שבת,

ומבצעים כאלה או אחרים בפלאפונים ועוד...

מה מפריע בזה? :shock:

עם השנאה הלא מועטה שיש לי לדרכי החרדים, זה ממש גזעני,

מה הבעיה עם זה? :x

נראה לי שלקחת את זה קשה מדי........

אף אחד פה לא נתן הערה גזענית,אני אישית גם לא מתחבר לכל הנושא של הדת יותר מדי,אבל לא טענתי שום דבר נגדם ואין לי שום דבר איתם(וכך זה ישאר),אבל סתם ציינתי משהו שנראה לי מוזר,כי להוציא מכרז בנפרד שמיועד רק למגזר הדתי בטענה שהוא "כשר" (מעניין אותי מה שונה בעיתון\דיו\מוצרים שבמכרז הדתי מזה ה"חילוני",שהופך אותם לכשרים).

אבל זו לא הנקודה,פשוט זה עניין אותי איך הם בודקים עכשיו שמי שמתקשר אליהם באמת שומר מסורת ...........

הייתי סורק את השער של המכרז הזה,אבל לצערי אין לי סורק.

פורסם
מעניין אותי מה שונה בעיתון\דיו\מוצרים שבמכרז הדתי מזה ה"חילוני",שהופך אותם לכשרים

סתם דוגמא - לא תהיה פרסומת לבריכה ביתית או כורסה לסלון,

בהן מככבת איזו בלונדינית חושפנית...

אבל זו לא הנקודה,פשוט זה עניין אותי איך הם בודקים עכשיו שמי שמתקשר אליהם באמת שומר מסורת ...........

אתה ממש מצחיק :lol:

אתה חושב שמי שלא שומר שבת, או אפילו ישו, לא יוכל לקנות מהם?

זה רק גימיק שיווקי, ויש שם גם מגוון די שונה של מוצרים,

הרבה ספרי קודש למשל...

בקיצור, ממש מפתיע לגלות את הבורות שאתם מפגינים כלפי מגזרים שונים

מהעם והמדינה בה אתם חיים :?

פורסם

ידידי,אני שוב אגיד,אתה לוקח דברים ברצינות יתר.......

הרי זה ברור ומובן לכל שכל אחד יכול לקנות מהם,וזה ברור שמדובר בגימיק שיווקי שאמור כביכול לפנות למגזר ייעודי,כמובן שכל אחד יוכל לרכוש משם מוצרים,בין אם הוא חרדי\מסורתי\חילוני\מוסלמי או לא יודע מה.........

אל תקח דברים כל כך כבד ותנפנף בזה ש"אתה מופתע לגלות בורות של אנשים" כי היחיד שיצא כאן בור זה אתה על זה שאתה עוד תופס את זה בכזו רצינות.

בקיצור,לעיתים לא צריך לקחת כל דבר כל כך ברצינות ולהפוך את הדיון ל-אובר רציני, ולהתחיל לכנות אנשים בכינויים (בורים וכו'),סה"כ העלתי את זה כי אני בטוח שאין הרבה אנשים שנתקלו בדבר,ובגלל שמדובר בגימיק שיווקי די משעשע (אותך לא משעשע,שיבושם לך).

עידן.

נ.ב

לא צדקת כל כך לגבי התמונות שלדבריך אמורות להיות יותר מוצנעות,דווקא יש שם 2 מכשירי כושר שמוצעים למכירה ומצורפות להם התמונות הרגילות של בחורה בבגדי אירובי צמודים.

פורסם

אני ממש לא בן-אדם רציני, רב המשתתפים פה מכירים אותי.

פשוט מה שכתבת לא נשמע כ"כ הומוריסטי, אלא רציני.

ברור לי שהרעיון היה משעשע והוא אכן כך,

אבל כששאלת את שתי השאלות שציטתי בהודעתי הקודמת,

הם היו נשמעות מאד רציניות, ולא - אין לי בעיה בהבנת הנקרא.

בקיצור, לא באתי לתקוף אותך, אני לא כועס עליך (מקווה שאתה לא עליי),

סתם ניסיתי לענות ברצינות לשאלות והשערות שנמעו רציניות.

ושאלה: המילה "בור" מעליבה אותך??? :shock:

:lol:

פורסם

מופץ בעיקר עם עיתונים המיועדים למגזר הדתי, זהה לגמרי לחוברת של המכרז של המדינה פרט לדברים הבאים:

הוצאו מהחוברת המכרזים למכירת / טלוויזיות / ווידאו / DVD / קולנוע ביתי ושאר פריטים שלמגזר הדתי אין עניין בהם.

המוקד לקבלת הצעות לא פעיל בשבתות וחגים.

שום גימיק ושם נעליים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ל-RS6,ידידי אני ממש לא כועס עלייך ולא ניסיתי לתקוף אותך,רק תיקנתי אותך כי היית מעט רציני.

בכל אופן אני ממש לא כועס עלייך אחי :wink:

לגבי האם המילה "בור" מעליבה אותי- מצד אחד היא לא מעליבה,מצד שני זו גם לא מחמאה ולא הכי מכובד בעולם להתחיל לכנות כך אנשים.

סתם נקודה למחשבה.

בכל אופן,את המכרז הספציפי הזה אני לא קיבלתי עם איזשהו עיתון דתי או משהו כזה,הוא פשוט היה בתיבות הדואר של כל הדיירים בבנייני.

פורסם
מופץ בעיקר עם עיתונים המיועדים למגזר הדתי, זהה לגמרי לחוברת של המכרז של המדינה פרט לדברים הבאים:

הוצאו מהחוברת המכרזים למכירת / טלוויזיות / ווידאו / DVD / קולנוע ביתי ושאר פריטים שלמגזר הדתי אין עניין בהם.

המוקד לקבלת הצעות לא פעיל בשבתות וחגים.

שום גימיק ושם נעליים...

ואיזה פרט ממה שכתבת הופך את החוברת הזאת למשהו שהוא אינו גימיק שיווקי?

אותו דבר כמו חוברת רגילה, רק בלי טלוויזיות, נו?

לקחו אותו דבר והפכו אותו למכרז שונה, אז מה זה אומר?

אגב, אנא נסו להבחין בין דתיים לחרדים:

אצל הדתיים (הלא קיצוניים) מקובל מאד שתיהיה טלווזיה בבית,

והכל מתנהל בדיוק כמו בבית חילוני + מספר דברים שלא נפרט עכשיו.

אצל החרדים ישנה התופעה של ההתנקות מהעולם האכזר והנתעב שבחוץ,

ולכן חס וחלילה לא תיהיה טלווזיה ואינטרנט (למעט בחדר של ההורים :? , במקרים מסוימים).

אני שחי במשפחה דתית, מקבל את המכרז הרגיל,

ולפעמים, עקב העובדה שזוהי שכונה חרדית, אני זוכה לקבל את המכרז כהלכה הזה.

פורסם
ל-RS6,ידידי אני ממש לא כועס עלייך ולא ניסיתי לתקוף אותך,רק תיקנתי אותך כי היית מעט רציני.

בכל אופן אני ממש לא כועס עלייך ידידי היקר :wink:

לגבי האם המילה "בור" מעליבה אותי- מצד אחד היא לא מעליבה,מצד שני זו גם לא מחמאה ולא הכי מכובד בעולם להתחיל לכנות כך אנשים.

סתם נקודה למחשבה.

בכל אופן,את המכרז הספציפי הזה אני לא קיבלתי עם איזשהו עיתון דתי או משהו כזה,הוא פשוט היה בתיבות הדואר של כל הדיירים בבנייני.

תבין דבר אחד, דביר(RS6), מתחכך עם החרדים מידי יום ולכן הו מכיר אותם טוב יותר ואת כל השטויות שלהם.אני בטוח כשתהיה בעמדתו תבין אותו.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

זה דבר די נפוץ פרסום ייחודי למגזר החרדי.

הסיבה לזה היא פשוטה - רוב החרדים לא חשופים למדיה שאנחנו חשופים אליה (טלויזיה, עיתונות חילונית, חוברות פורנו וכו'), ולכן כשמפרסמים רוצים להגיע אליהם הם מגיעים אליהם באמצעי התקשורת אליהם הם כן חשופים, שזה בעיקר העיתונות החרדית, הרדיו החרדי הפיראטי ושלטי רחוב באיזורי מגוריהם.

ומאחר והפירסום ממוקד במדיה הפונה לקהל יעד ספציפי, גם תופרים את הקמפיין כדי שיתאים לקהל היעד.

אין פה שום סיפור מיוחד - סך הכל עוד נסיון לחדור לשוק שאינו חשוף לפרסום הרגיל.

• תוכן חדש...