Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי שרייד שנת 93 מנוע 1300 ידנית

ברצוני לרכוש מברג פלאגים. הבנתי שיש כמה סוגים

איזה אני צריך?

ואיזה פלאגים מומלצים?

והיכן אני יכול לרכוש חוטי הצתה?

האם חוטי הצתה של אפלאוז מתאימים?

תודה מראש

פורסם

שלום רב!

כוונתך בוודאי לבוקסה פלגים מטריך וידית או רצט לפתיחה. ניתן לקנות זאת בכל חנות לכלי עבודה, רשתות עשה זו בעצמך(אייס הום סנטר), גודל הבוקסה אם זכור לי נכון 13/16.

חוטי ההצתה לשרייד שונים מאפלאוז, ויש לקנות חוטי הצתה איכותיים מומלץ מתוצרת בירו, ולא ביתן ספארק(BS), ועל ההבדל בין שני היצרנים, תוכל ללמוד מעריכת חיפוש.

את הפלגים החדשים יש להרכיב תחילה ביד, ולהמשיך בעזרת הבוקסה והידית, למחמירים יש לחזק בעזרת ידית מומנט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום.

תודה על התגובה.

למרות זאת הבחנתי שהפלאגים ברכבי נכנסים למעין מנהרה , ואין אליה נגישות בידיים. אלה אך ורק עם מברג ארוך וכדומה.

מה עלי לעשות? איזה מפתח ברגים עלי לרכוש?

פורסם

האם אתה מתכוןן רק להחליף את הפלאגים? או שבכוונתך לבצע עןד טיפולים בעתיד?

במידה ואתה מתכוון לטפל ברכבך בעתיד לבד, רצוי שתקנה סט בוקסות ( 200 ש"ח) שאיתו מגיע גם מעריך לתוך התעלה במכסה השסתומים. שם יושבים הפלגים.

במידה ואתה רוצה לעבוד רק חד פעמי על הפלאגים, אז לך לאייס וקנה מפתח פלגים ב15 ש"ח.

השתמש בהתחלה רק במעריך על מנת להבריג את הסיבובים הראשונים, לאחר מכן חבר את הידית מומנט או ראצ'ד וסגור ברגש.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שלום רב וחג שמח!

קבל עצה ומתנת חנוכה ממני:

גש לחשמלאי רכב, והחלף פלגים ובמידת הצורך גם חוטי הצתה איכותיים, במקרה של נזק בטיפול עצמי ללא ידע מינמחלי מוקדם, הנזק יעלה על החיסכון, קבל את עצתי כהמלצה מלווה בניסיון של עשרות שנים.

בברכת חג חנוכה שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה.. חבל שלא שמעתי בהצעתך.....

החלפתי מצתים לבד. וכנראה הפכתי את החוטי הצתה החדשים ....

האוטו גימגם....

הלכתי למוסך שיסדר לי

והמוסך לקח לי על 5 דקות עבודה(אני הבאתי את המצתים ואת החוטי הצתה) הוא לקח 100 שקל!

• אחראי פורום
פורסם

אז קבל עוד עצה על הדרך:

בפעם הבאה שתחליף פלאגים, לך בשיטת "אחד-אחד".

הוצא חוט הצתה ראשון, החלף את הפלאג שלו וחבר את החוט חזרה,

וכן הלאה לחוטים/פלאגים הבאים. כך אין סיכוי שתתבלבל.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...