Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם את הונטורי פטיש (המכונית הכי יקרה שישבתי בה מעודי וסביר להניח שמהווה תחרות לא רעה לשאר משתמשי בפורום בקטגורית המכונית הכי יקרה שישבתם בה אי פעם- סביב ה660אלף דולר).

ואם כבר במכוניות ספורט חשמליות עסקינינו,

למיטב ידעתי הונטורי פטיש נחשבת למכונית ספורט החשמלית הראשונה.

לדעתי כמו שכבר רמזו כאן, בעתיד הקרוב מכוניות עם מנוע בנזין מלבד הצלילים לא יתנו לנו שום ייתרון על פני מכוניות חשמליות או טכנולוגיות אחרות.

לכן הן יהפכו למכוניות של כמו "אספנות".

מי שבכל זאת ירצה לנסוע בהן למרות שום ייתרון מוכח לדעתי יצטרך לשלם יותר כסף בכל פרמטר שאפשר להסתכל עליו.

עמרי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן לוותר על הרעש בשביל מנוע חשלמי ופרקטי. גם ככה מה שעושה לי את זה זה לא הרעש, אלא כוחות הג'י והעובדה שאני שולט בגוש מתכת של טון+.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

רק המחשבה מעבירה בי חלחלה, מי לעזאזל רוצה לנהוג ברכב עם סאונד של בלנדר?

אבל אין לנו הרבה ברירה, ואנחנו נצטרך להתאים את עצמנו לטכנולוגיה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ואני חשבתי שביצועים זה העיקר.

למכורי סאונד - אתם יכולים להאזין לדיסק עם הקלטה במערכת בבית :D

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עד שלא ישתנה המנוע עצמו מבעירה פנימית למשהוא אחר, יהיה קשה למצוא משהוא יעיל ובטוח.

מנוע תבערה חיצונית :twisted::silly::

186726rwYV_w.jpg

יעיל, ובעיקר בטוח :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נסיעה איטית ומשעממת?! שלא נדע, היום אתה נכנס לפרארי ודוהר ב250.

משעמם לך? תדליק רדיו עתידני שישמיע 2 תחנות ביחד, בגלים שהמוח שלך יוכל להפריד בינהם,כדי שתוכל לשמוע חדשות ומוזיקה ביחד.

די תצאו מהסרט: אוי לא נשמע יותר את הרעש של המנוע, כמה נורא. אין לכם פרארי בבית וגם לו מזראטי. אני לא יודע מה כל כך כיף בלהקשיב ל1.6 קורע את עצמו על 5 סל"ד מנסה לסחוב על 90 בעלייות לירושלים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בכלל, לדעתי כל הקונספט של מכוניות חשמליות הוא מטומטם להחריד.

איכות הסביבה? ראיתם פעם מה יוצא מהארובות של חדרה/רידינג/רוטנברג?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה? לארובות היבירדיות? מה יש להחליף בארובות? את הצבע? העשן המזהם עדיין יצא החוצה.

ולמי שתפס את מה שאמרתי במובן הלא נכון.

אני מאמין שחלק מחברי הפורום פה די אוהבים מכוניות ספורטיביות, לאן ילך עולם הספורט המוטורי כשכל מכונית תיהיה חשמלית?

מכוניות ספורט יעבדו על מה? אנרגיה גרעינית?

GS300.

פורסם
די תצאו מהסרט: אוי לא נשמע יותר את הרעש של המנוע, כמה נורא. אין לכם פרארי בבית וגם לו מזראטי. אני לא יודע מה כל כך כיף בלהקשיב ל1.6 קורע את עצמו על 5 סל"ד מנסה לסחוב על 90 בעלייות לירושלים.

מה אתה יודע על מה יש או אין לי בבית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יודע מה? כן. אני נהנה מלשמוע מנוע 1.1 של פיאסטה חבוטה. ככה כיף לי! די עם הקיצוניות הזאת!

סע אתה בחשמלית ידידותית לסביבה שלא תסגור לך 70 קמ"ש ותנצל את מלוא 6 כוחות העכבר שיש לה מהר מהר לפני שתיגמר הסוללה.

את הדיבור התוקפני שלך, לא אליי, תודה.

לא אני לא נכנס לפרארי ודוהר ב250 אני נכנס לאיסוזו טרופר דיזל מזהם סביבתי גדול, מסוכן לציבור, לא בטיחותי להולכי הרגל , ארוך ורחב ותופס שטח גדול יותר מהחנייה ונחש מה?! אני נהנה מזה!

GS300.

פורסם

vitali24 vbmenu_register("postmenu_1475323", true); אני לא יודע באיזה עידן אתה חי ,אבל היום יש מכוניות חשמליות חזקות,ואפילו חזקות מאוד.

ועוד דבר בנושא תחבורה ידידותית לסביבה,אז לרכב עם שמן תירס (אני מקווה שככה זה נקרא אם לא תקנו אותי) אמור להיות רעש זהה לרכב שמונע על בנזין לא,אם כן אז פתרתי לכם את הבעיה :)

• תוכן חדש...