Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר נסיונות כושלים של דחיפת הפולס בדלת של המגאן פרשתי ואני מחפש רמקולים דקים שיכנסו בדלת של המגאן 2 בלי לחתוך כלום. יוגברו ב60-80 RMS. או לחילופין אם יש למישהו רעיון כיצד לדחוף את הפולס אני אשמח.

:-) just smile
פורסם
במילה אחת DLS

למה כי סתם שמעתה את השם של החברה?

עומק ההתקנה של PULSE ו של סדקת קלאסיק של DLS זההים לחלוטין ויש דגם אחד שקטן יותר ב 3 מ"מ, ושל סדרת רפארנס עוד יותר גדול.

תבדוק לפני שאתה זורק סתם דברים.

כמה עומק במ"מ חסר לך בשביל ההתקנה?

פורסם

8-9 מילמטר, הרמקולים שהיו שם מעפנים כאלה בלי שם הם בעומק 46 מ"מ, אז ויש שם עוד איזה 2-3 מ"מ, אז אני צריך גג 48-50 מ"מ עומק.

פורסם

אין אפשרות לעשות ברנו הגבהה, מי שמכיר את הרנו אז יש שם מן כיסוי כזה שהוא ממש צמוד לרמקול ואם הרמקול לא יושב במקום אז הגומי של הממברונה נוגע בכיסוי. זה בעצם מה שקורה לי עכשיו בפולס.

פורסם

ערב טוב

מסכים עם שמעון " במילה אחת DLS "

ל-DLS ישנה סדרת ה PS שזה סט קופוננט די שטוח יחסית לשאר הסטים

צליל מדהים עבודה נהדרת ופתרון מושלם

ועד כמה שאני יודע הוא לא בהרבה יותר יקר מ-1000 ש"ח

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

מה המחיר של הפוקל?

יש מצב לקישור לרמקולים?

ובקשר ל DLS ראיתי רמקולים שלהם גם ב700 שקל, זה גם מתאים?

פורסם

להערכתי DLS ב 700 ש"ח זה מחיר מעולה

אני הייתי קונה

אין מצב לטעות בקניה כזו

שוב בסכות כזה זה נשמע כמו סדרת ה-CA

מוצר מעולה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

אין ספק שהרמקול הוא איכותי, השאלה אם הסדרה הזאת מתאימה לי בעומק.

אשמח לקישור ומחיר של הפוקל.

פורסם

אם הפוקל הוא אחד הטובים ביותר שהתקנת ברכב כמו שלי אשמח לשמוע אופציות טובות פחות שהתקנת (משמע זולות יותר ונכנסות לי בתקציב).

תודה לכלום ולילה טוב.

• תוכן חדש...