Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

nissan_tiida_sedan

מה זה ?:shock: :shock:

רכב לשוק ההודי ?

עריכה: עכשיו ראיתי שזאת מחליפת האלמרה.......נו שויין.

הרכב מתאים לי

הוא לא הודי :evil:

הנה כמה תמונות...

552484.jpg

552488.jpg

preview552515.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
nissan_tiida_sedan

הרכב מתאים לי

הוא לא הודי :evil:

הנה כמה תמונות...

יש לי את הרכב - למי שרוצה לדעת:

בעד:

מושבים נוחים מאחור , מרחב רגליים וראש ענק הטוב ביותר בקטגוריה , לאוהבי הרכות, מיתלים רכים הרבה יותר מיפניות מקבילות, רדיו נחמד עם דיבורית שעובדת יפה. שקטה , גיר נמרץ שלא מהסס לרדת לשני אפילו ב 110 , מנוע אוהב סל"ד . צרה יותר מהמתחרות (נוח בחניות ) , צריכת דלק בבינעירוני נהדרת , בגלל הילוך יתר א-ר-ו-ך , נסיעה , גבוהה, תא מטען ענק ואיכותי וגבוה , רמת גימור טובה בסה"כ. , אחיזת כביש סבירה

הנדסת אנוש סבירה, חלונות גדולים , דלת תא המטען אינה בולטת יותר מהפגוש , סכנה למעיכתו ברוורס נמוכה יותר (הפגוש יפגע קודם)

נגד:

הגה מת , יותר מידי סיבובים מנעילה לנעילה (3.5 ) , פנים הבז' יפה אך מאוד מאוד רגיש לליכלוך שניראה במהירות. יש כאלה שלא יאהבו שהרכב רך מידי ..., יכול להיות איבזור קצת יותר טוב כמו מחשב דרך ומד טמפ' חיצונית שקיימים בגירסאות הגבוהות יותר שלא מיובאות ארצה וחבל , אין שעון חום מנוע רק נורה לנוזל קירור קר ונוזל קירור חם ... , מושבים מלפנים קצת צרים , אם את/אתה שמנים מידי יתכן שיהיה לכם קצת צר. מראות צד לא מחוממות (חבל יכל להיות נחמד) , הגובה יכול להיות קצת מעצבן בפניות, זווית גילגול חריפה קצת יותר מהמתחרות, קצת יותר יקר מהמתחרות אבל שווה את התוספת של הכסף

שורה תחתונה -

מבלי להיות שוביניסט , נשים מאוד אוהבות את הרכב הזה, (באוסטרליה מפרסמת אותו קים קטראל) ,

אלטרנטיבה מצויינת לטויוטה , בטח שלמאזדה , וליפניות אחרות ,

ציון:

9/10

קישור לסרטון http://youtube.com/watch?v=QJIVBiR_EL0

• תוכן חדש...