Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר ככל הניראה אני ישים ברכבי סאב של קיקר.. CVR 400 RMS

אני צריך חוות דעת למגבר שיפתח את הסאב..

הציעו לי מגבר של לייטנינג אאודיו (מונובלוק) מגבר צהוב כזה ניראה לי שמספק 350 RMS, הבן אדם הוא חבר שיתקין לי את זה ברכב.

מחיר המגבר אני חושב 1000 שקל.

הרכב הוא סובארו B4 2007, המערכת המובנת מחייבת מנחת, הסאב המגבר המדובר ומנחת ב1800 שקל עם עבודה, והכל חדש לא משומש.

האם זה שווה?

השאלה היא האם הוא יפתח לי את הסאב.

יש גם מגבר של סיירה שמספק 300 RMS אני חושב, הוא אמר לי שהמגבר הזה יותר איכותי..

הצעות?

פורסם

אני רוצה מגבר שיפתח את הסאב בכדי לנצל את כולו ולא חצי ממנו, אם לא אז למה קניתי 400 RMS?

אני לא רוצה לקנות עכשיו מערכת ולהחליף אותה עוד חודשיים..

את הסאב האמת לא שמעתי, אבל מאנשים שמעתי שהוא סאב חזק מאוד ואיכותי וככה אני רוצה, בתיבה אטומה כדי שיהיה מדוייק ככל האפשר.

איזה מגבר עדיף במקום הלייטנינג המדובר? הוא הציעה לי את הסיירה כמו שאמרתי פחות הספק אך הוא אמר שהוא יותר איכותי..

איזה מגבר אני יקח בשביל לא להחליף בעוד כמה חודשים אם לא אחד משני אלה?

אשמח לתשובה.

פורסם

לי באוטו יש את השילוב של מונו של לייטנינג (כן הצהוב הזה...) עם cvr. האמת, בהתחלה נורא אהבתי את הבאס שהוא נתן לי, חזק וקולע ולא נמרח יותר מידי. מה גם שהוא ירד (עדיין יורד) לתדרים נורא נורא נמוכים שאני אישית ממש אוהב.

המונו, נורא חזק ולא כושל תחת שום עומס. פחות או יותר עושה את העבודה נאמנה יחסית למחיר הצנום שלו.

היום, משום מה הבאס התחיל להיות קצת יותר מפוזר ולא הכי מדוייק. באמת שאני לא יכול להגיד לך מהו הגורם לכך.

הרבה אנשים ששמעו באוטו שלי אוהבים את השילוב הזה וגם אני הייתי בניהם, היום אני הולך להחליף את כל הסט באוטו למשהו הרבה יותר משודרג.

אני עובד בירושלים ואם אתה מהסביבה אתה מוזמן לשמוע.

בהצלחה

אוהד

• תוכן חדש...