Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מחיר שיפוץ ומחיר החלפת המנוע חופפים תמיד עדיף שיפוץ.

אורן

לדעתי, גם אם שיפוץ המנוע עולה מעט יקר יותר עדיף שיפוץ.

לא בטוח "שלמוסך וללקוח יש אינטרס משותף להוזיל עלויות לאחר שהמנוע כשל, ולהרכיב מנוע מפירוק יש תועלת רבה לשני הצדדים". עד לפני כשנה וחצי הייתי שותף במוסך ואם חברי בעלי המוסכים לא יכעסו, אני יכול לגלות לכם דבר שמעולם לא הוזכר בפורום. כאשר נכנסתי כשותף למוסך חייב אותי השותף בדמי השתתפות בכ-10 מנועים לרכבים שונים שהיו מונחים במחסן, לטענתו הוא שיפץ אותם, ואני חוייבתי ב-1000 ש"ח על כל מנוע, שלטענתו שילם עבור החריטות והחלקים.

לא צריך לנחש מאיין הגיעו המנועים למוסך, ואיזה רמת שיפוץ הם עברו.גם רפי לין ראה אותם.

לכן אי אפשר לומר ש "במנוע מיבוא המוסך מסתכן בעבודה חוזרת" הוא לוקח את המנוע שכשל ומשפץ אותו שיפוץ חלקי בגרושים ובזמנו הפנוי.

המנוע נמכר לפרייר הבא ונקרא "מנוע מפירוקיה". אינני קובע שזה מגיע למכונאי או לא, אבל אני קובע שלמוסך יותר משתלם

להחליף מנוע מיבוא.לא כול האנשים שתקועים עם מנוע שכשל, עומדים על כך שהמנוע יהיה מיבוא, ורובם לא מודעים לכך שהמנוע המוחלף שייך להם, כמו כל חלק אחר שמוחלף במכונית.

אז שלא יעבדו עליכם. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר מחשבה רבה והתרוצצויות של חודש ימים המנוע נשלח היום לחצי אוברול אצל קרוב משפחה רחוק שיש לו מוסך ביפו

סגרתי איתו על 2500 ש"ח ללא חשבונית הוא אמר לי שיכול להגיע ל3000 ש"ח במקרה צריך להחליף דברים שמצבם לא יהיה טוב כמו משאוות מיים לדוגמה.

פורסם

החלטה שגוייה !

1. חשבונית תמיד יש לקחת ובה פירוט השיפוץ והחלקים שהוחלפו ! על-מנת שבעתיד במידה והשיפוץ לא יצליח תוכל תמיד להתלונן כאשר יש בידך מסמך המאשר את השיפוץ.

2. קרוב משפחה זה מצויין עד שזה מגיע לכיס.

איזה כייף לי :)

פורסם

יחידת אתגר זוהי יחידה אשר הוקמה במימון פורום חברות הביטוח לצימצום היקף הגניבות המתחולל בישראל

כמובן שהאינטרסים להקמת יחידה זו ,שאגב הוקמה ופורקה בעבר ,הם כלכליים נטו

לא ניכנס לסיבות להקמתה אך אומר שיחידה זו אוכפת גם את תקנות משרד התחבורה תחת צו ניהול ופיקוח על מוסכים ומפעלים

מוסך שיפעל ללא רשיון ,יומן עבודה ,יומן חלפים ,וניהול ספרים יזומן לבית המשפט כאשר הקנס המירבי לסחר בחלפים גנובים הוא עד כ 404000 אלף שח

כנל בעל הרכב כולל כל בעלי הרכב אשר טיפלו בעבר והמצאותם של חלפים כגון מנועים ,גירים, חלקי פח ופגושים, אשר לא יהיה להם ניירת מקור יוחרמו ,כולל הרכבים האמורים

היחידה פועלת במרץ בימים אלה ומבקרת במוסכים גם באיזור גוש דן ,כל צוות מונה כארבעה שוטרי מגב צעירים ,וקצין משטרה

אני רוצה לראות מי מכם חברי היקרים, יסע לקלנסווה כדי לעבור טיפול שיניים ,אפילו סתימה,גם שם יש רופאי שיניים ,ובזול!

מדוע להכניס ראש בריא למיטה חולה

קחו ועימדו על כך שאתם רוצים חשבונית ,היכנסו למוסך מורשה מטעם משרד התחבורה ,חפשו את שלט שעת העבודה ,כל כך הרבה דברים יכולים להשתבש במהלך "חצי אוברול " שפשוט לא שווה את המחיר הנמוך

שאלו כמה עולים החלפים ,הורידו את הנחת המוסך ,הוסיפו את מחיר העבודה ותקבלו מחיר הגיוני שאיתו תוכלו להתמקח

אין הנחות בחיים על כל הנחה אתה משלם, רק מאוחר יותר

יגאל

פורסם
לאחר מחשבה רבה והתרוצצויות של חודש ימים המנוע נשלח היום לחצי אוברול אצל קרוב משפחה רחוק שיש לו מוסך ביפו

סגרתי איתו על 2500 ש"ח ללא חשבונית הוא אמר לי שיכול להגיע ל3000 ש"ח במקרה צריך להחליף דברים שמצבם לא יהיה טוב כמו משאוות מיים לדוגמה.

אולי אפילו תגיע ליותר מ3000 ש"ח אפילו הוא אמר לך שעלול לעלות יותר מ3000 שפותחים מנוע מתגלים דברים.

אתה כבר מדבר על 3000 לעזאזל! עדיף כבר מנוע מיבוא!

פורסם
אולי אפילו תגיע ליותר מ3000 ש"ח אפילו הוא אמר לך שעלול לעלות יותר מ3000 שפותחים מנוע מתגלים דברים.

אתה כבר מדבר על 3000 לעזאזל! עדיף כבר מנוע מיבוא!

אחי אני שוב חוזר הכי זול מיבוא זה היה 4500 וזה יקר לי מדי .

• תוכן חדש...