Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון שהיה לי עם 406 ויש לי כיום עם 306, ה 406 נוחה מאובזרת ומפנקת מאוד, יצא לי לנסוע הרבה על 406 אוט' והיא באמת מעולה, שקטה ו(חובה לציין שוב ושוב!) מפנקת מאוד!

ה 306 לעומתה קטנה יותר, יפה הרבה יותר (לטעמי) וצעירה יותר, אך היא פחות מפנקת, גם מבחינת הנוחות וגם מבחינת הנסיעה עצמה (נסיעה פחות שקטה וחלקה) והיא גם הרבה פחות מאובזרת (בסטנדארט) מ ה 406 למרות שלעומת רכבים דומים לה היא מפנקת מאוד (מאזדה 323, קורולה, מגאן ואחרות).

מבחינת תצרוכת דלק, ה 406 "שותה" כמובן יותר מ 306, אך אם אתה אומר שאין לך בעיה עם מנועים גדולים כנראה שגם אין לך בעיה עם צריכת דלק מעט יותר גדולה, בכל אופן ה 306 (הידנית לפחות) דיי חסכונית.

בכל אופן, אם אתה בוחר באחת מהן, תשים דגש רב על מצב הרכב, במיוחד אם מדובר ב 306, כי יש לרכב ביקוש לא קטן ולא קל למצוא 306 בשנים האלו במצב טוב(!), לקח לי כמעט חודש של חיפושים מאוד אינטנסיביים בכל אזור המרכז \ השרון ועד חיפה על מנת למצוא אחת במצב טוב מאוד. עם ה 406 אני מאמין שתהיה לך פחות בעיה.

בקשר למאזדה 323, בשנים שציינת - הרכב אמין מאוד (ייפנית נו..), אך להגיד שהיא נוחה או מפנקת - אני לא יכול, יצא לי לנסוע ברכב מספר רב של פעמים (רכב קודם של חבר טוב) והנסיעה הייתה רחוקה ממפנקת, ה 626 הרבה יותר מפנקת ממנה, נוחה יותר ויפה יותר (לשנים הללו) אך שוב - יקרה יותר וצורכת הרבה יותר דלק..

בכל אופן, שיהיה בהצלחה..

PEUGEOT // 306

פורסם

נראה לי שצימצמתי את האפשרויות ל:

1. פז'ו 406 מודלים 97-99 (כאשר מ-99 יש מתיחת פנים חדשה) - נפחים 1800/2000 - דגמים ST/SV

2. הונדה אקורד מודלים 94-96 (כי מ-94 הייתה מתיחת פנים חדשה) - נפחים 2000/2200 - דגמים EX/LX/LS

עכשיו כל שנותר זה להשוות בין אותם דגמים ויצרנים והשוני במודלים (בכל זאת הבדל 3-5 שנים).

מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ?!

מה ההבדלים ב-406 בין ה-SV ל-ST ברמה הפרטנית?

מה ההבדלים באקורד בין ה-LS/LX/EX ?

מי מהן מפנקת יותר? מי מהן אמינה יותר? מי מהן חסכונית יותר? מי מהן שומרת ערך יותר? למי מהן יש יותר איבזור?

מי בטיחותית יותר? למי ביצועי כביש טובים יותר? מי מהן מושכת יותר תשומת לב לדעתכם האישית? מי מהן יותר מועדת לגניבות?

למי מהן ביטוח מקיף יקר יותר? למי מהן אחזקה נוחה יותר?

אגב השאיפה לצמצם את התקציב יותר לכיוון ה-30 אלף ש"ח ובגלל זה צימצום המודלים ברכבים הנ"ל.

אם בכל זאת יש למישהו אופציה לרכב אחר כלשהו - אשמח גם לשמוע

תודה לכל המגיבים - תותחים אתם 8)

פורסם

מתיחת הפנים ל406 נעשתה החל ממודל 2000.

אתה יכול למצוא אחת מודל 2000 ב35K בשקט,אל תלך על הדגם מ97-99 שכן הוא פחות מאובזר ומוצלח.

ההבדלים בין הST לSV הם תוספת בקרת שיוט ומושבי חשמל שיש בSV.

לפי דעתי אין כאן התלבטות בכלל בין ה406 לאקורד- רכב מפואר ומפנק מודל 2000 לעומת רכב מנהלים יפני מיושן מ95'.

שב בכל אחת תחשוב מיד כמוני.

ה406 טובה מהאקורד בה-כ-ל.

היא יותר מרווחת,בטיחותית,חסכונית,נוחה,מתנהגת,יפה,מאובזרת,מודרנית והרשימה עוד ארוכה.

כמו"כ בגלל מחירי ביטוח לא שפויים על הונדות למינהם אני חושב שגם הביטוח של האקורד יקר יותר.

פורסם
מתיחת הפנים ל406 נעשתה החל ממודל 2000.

אתה יכול למצוא אחת מודל 2000 ב35K בשקט,אל תלך על הדגם מ97-99 שכן הוא פחות מאובזר ומוצלח.

ההבדלים בין הST לSV הם תוספת בקרת שיוט ומושבי חשמל שיש בSV.

לפי דעתי אין כאן התלבטות בכלל בין ה406 לאקורד- רכב מפואר ומפנק מודל 2000 לעומת רכב מנהלים יפני מיושן מ95'.

שב בכל אחת תחשוב מיד כמוני.

ה406 טובה מהאקורד בה-כ-ל.

היא יותר מרווחת,בטיחותית,חסכונית,נוחה,מתנהגת,יפה,מאובזרת,מודרנית והרשימה עוד ארוכה.

כמו"כ בגלל מחירי ביטוח לא שפויים על הונדות למינהם אני חושב שגם הביטוח של האקורד יקר יותר.

לגבי הדגמים 97-99

יש לי כנראה אופציה ל-98 ST עם סאן רוף במחיר 26 אלף ש"ח ואופציה להחליף עם הטווינגו שלי (שווי 10 אלף ש"ח).

גם בצע האהוב עליי (כחול) וגם קילומטראז' לא רציני של 160 אלף. רכב ששמור בקנאות, יד 2 עם טסט.

מה אתם אומרים ?!

פורסם
אם זה נראה לך קח לבדיקה ותתחדש.

ממליץ לבדוק האם קיימת היסטוריית טיפולים כי ברכב שכזה אסור לחסוך.

לחסוך מאיזו בחינה ?!

האם מודל 98 הוא דגם מוצלח, כי מקודם רשמת שהם לא מוצלחות.

כנראה אדחה את הביקור לראות את הרכב למחר, צריך זמן לבחון דברים, כמו כאן וגם להכין את הטווינגו שלי שתראה טוב יותר :)

• תוכן חדש...