Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני מתלבט בן מס' מכוניות אשמח לקבל ממכם חות דעת

הדרישות: אמינות גבוהה,אחזקה זולה וגיר אוטומטי

התקציב: עד 45k

1.לנטיס - 2000

2.קיה ריו - 03-04 או מהשכרה 2005

3. גטס -2003 או מהשכרה 2005

4. טויוטה יאריס- 2000

תודה רבה מראש!

פורסם

מבחינת אמינות הסדר הוא כזה:

1. לאנטיס+יאריס

2. גטס

3.ריו

מבחינת אחזקה:

1. לנטיס

2. ריו

3. גטס (היתה יכולה להיות מקום שני אבל כולנו מכירים את בעיית השתיינות שלה)

4 יאריס

גיר אוטומטי יש לשלושתן

כך שבממוצע הלאנטיס מקבלת את המקום הראשון, היא גם הגדולה משלושתן מצד שני השנתון שלה הוא המוקדם מהשאר וכן גיל הדגם. היאריס איכותית יותר אבל

אבל, למה לא לשקול אלטרנטיבות מעניינות אחרות כדוגמת הפוקוס?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כי אני רוצה יפני , אמין בלי בלאגן .

האחזקה של הלנאטיס תהיה יותר זולה משל הגטס ? הביטוח שלה יותר יקר לא ? חלקי החילוף אצלה יותר זולים מבגטס ?

פורסם

קודם כל הריו והגטס לא יפניות הן קוריאניות.

דבר שני הפוקוס נחשבת לרכב אמין וכן עושה שימוש במספר מכלולים של מאזדה (בין השאר בתיבת ההילוכים)

המאזדה תהיה זולה יותר לאחזקה בשל היותה נפוצה מה שמשפר את זמינות החלפים וריבוי החלפים התחליפיים עבורה

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מבחינת אמינות הסדר הוא כזה:

1. לאנטיס+יאריס

2. גטס

3.ריו

מבחינת אחזקה:

1. לנטיס

2. ריו

3. גטס (היתה יכולה להיות מקום שני אבל כולנו מכירים את בעיית השתיינות שלה)

4 יאריס

גיר אוטומטי יש לשלושתן

כך שבממוצע הלאנטיס מקבלת את המקום הראשון, היא גם הגדולה משלושתן מצד שני השנתון שלה הוא המוקדם מהשאר וכן גיל הדגם. היאריס איכותית יותר אבל

אבל, למה לא לשקול אלטרנטיבות מעניינות אחרות כדוגמת הפוקוס?

אני דיי חולק על "קרמבו"

מבחינת אמינות:

הייתי מציב את היאריס, לנטיס והגטס בראש הרשימה, בשנתונים הללו רמת האמינות תיהיה מושפעת רבות מאופן הטיפול ברכב!

מבחינת אחזקה:

היאריס הינה בין הרכבים הזולים ביותר לאחזקה, גם מבחינת עלות טיפולים שוטפים וגם מבחינת תצרוכת הדלק.

היאריס הינה הזולה לאחזקה והחסכונית ביותר בדלק, לרעתה ניתן לומר שהיא הצפופה שבחבורה ובעלת תא המטען הקטן ביותר!

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

כמה משמעותית תהיי צריכת הדלק בגטס לעומת המזדה לנטיס או היאריס כאשר הגטס לפי מבחנים שותה 1 ל 8.3 ואילו המזדה והיאריס שותות 1 ל9.1 . האם זה ממש משמעותי? כמה הפרש בשקלים זה לטנק דלק ?

פורסם
כמה משמעותית תהיי צריכת הדלק בגטס לעומת המזדה לנטיס או היאריס כאשר הגטס לפי מבחנים שותה 1 ל 8.3 ואילו המזדה והיאריס שותות 1 ל9.1 . האם זה ממש משמעותי? כמה הפרש בשקלים זה לטנק דלק ?

אני לא יודע מהיכן שאבת את הנתונים הללו...

היאריס 1300 אוטומטית, מנסיון צורכת 1/12 בנסיעה עירונית ו- 1/16 בנסיעה בינעירונית.

לגבי השאלה האם ההפרש בצריכת הדלק בין הלאנטיס ליאריס משמעותי, התשובה היא חד משמעית- כן!

היאריס הינה סופר מיני, לעומת הלאנטיס שהינה משפתית טיפוסית.

במעבר שלי מיאריס ל- RUNX אני נהנה מהרבה יתרונות של רכב גדול יותר, נוח יותר, יציב יותר ועוד... אבל את המחיר אני משלם בדלק.

ההבדל נהיה גדול יותר, ככל שכמות הנסיעה העירונית גבוהה יותר, בה עם הלאנטיס אתה יכול להגיע ל - 1/9.

כעת, שאל את עצמך מהם הצרכים שלך מהרכב? כמה אתה נוסע בשנה? נסיעה עירונית/בינעירונית? האם הינך זקוק למשפחתית או מכונית קטנה?

בהתאם לתשובותיך, המרחק להחלטה ייתקצר והבחירה תיהיה קלה יותר.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תכל'ס ? אני מעריך שאני לא יעבור את ה 14- 15 אלף קילומטר בשנה , אני נהג יחיד ברכב והנסיעות רובם יהיו בתוך תל אביב.

אז מה ...?

גטס 2003-2004

לנטיס 2000

יאריס 2000

פורסם
תכל'ס ? אני מעריך שאני לא יעבור את ה 14- 15 אלף קילומטר בשנה , אני נהג יחיד ברכב והנסיעות רובם יהיו בתוך תל אביב.

אז מה ...?

גטס 2003-2004

לנטיס 2000

יאריס 2000

על פי דרישותך, את הלנטיס הייתי מוריד מהרשימה, אין לך צורך ברכב משפחתי שיקשה על מציאת חניה ויהיה זללן דלק לא קטן!

בגלל שאתה מעוניין ברכב אוטומטי, גם את הגטס הייתי מוריד מהרשימה- עקב צריכת דלק לא שפויה בדגמים האוטומטיים מהשנתונים הללו.

היאריס תענה על דרישותך ותתאים כמו כפפה ליד, אך הבעיה היא שמאד קשה להשיג את מהשנתון הנ"ל עקב ביקוש מטורף לרכב!

מציע לך לבדוק אופציות נוספות כגון: פיאט פונטו משנתון 2003-2004, דייטסהו סיריון משנתון 2002-2003, אם אתה נהג יחיד, פיאט פנדה משנתון גבוה יכולה להיות מאד יעילה וחסכונית עבורך.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

עידן אני תומך בהצלצתך ,לחפש פונטו ספייס

לגבי הפנדה ,רכישתה נראית לי פחות כדאית בתקציב של פותח השרשור(45,000)

במחיר זה פנדה תיהיה רק מהשכרה .

לך תדע מה עשו לרכב ,אפילו שמדובר ברכב בן שנתיים שלוש

רכב מהשכרה יימכר בעתיד במחיר מופחת ,בגלל העובדה שבעברו הרכב היה בחברת השכרה

הבדל נוסף שחייבים להזכיר,פונטו ספייס מגיעה עם גיר רציף והפנדה מגיעה עם גיר רובוטי

• תוכן חדש...