Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למטרת מחקר שאני מקיים בקורס "שיטות מחקר" בחוג לפסיכולוגיה במכללת תל חי

אני זקוק למענה על שאלונים שיועברו במייל/ה"פ (או כל דרך שתחפצו בה) זמן מילוי השאלון הינו באיזור ה5 דקות

(מילוי השאלון יתבצע בצורה אנונימית ולא יעשה פירסום בפרטים כלשהם של הממלא)

מטרת העבודה ותוצאותיה יפורסמו לכל דורש בתום מילוי השאלון.

אם וכאשר מנהלי הפורום יאשרו לי אז בצורה יותר מפורטת באחד הפורומים המתאימים,

וכל זאת יחד עם התודות שיצורפו לכל אחד מחברי הפורום שכבר טרחו לבוא לעזרתי ולכל אלו שיעזרו (ויש כבר רשימה ארוכה)

כמובן שנשים יותר ממוזמנות לענות!!!

אני צריך שמילוי השאלונים יבוצע על ידי נהגים חדשים בלבד (עד שנתיים רישיון)

בתודה רבה מראש-רועי בן אור

למעונינים נא שלחו לי ה"פ באתר או במייל ואני אשלח לכם את השאלון, תודה תודה ותודה.

email: [email protected]

פורסם

למטרת מחקר שאני מקיים בקורס "שיטות מחקר" בחוג לפסיכולוגיה במכללת תל חי

אני זקוק למענה על שאלונים שיועברו במייל/ה"פ (או כל דרך שתחפצו בה)

מילוי השאלון לוקח בערך 5 דקות

מטרת העבודה ותוצאותיה יפורסמו לכל דורש בתום מילוי השאלון.

אם וכאשר מנהלי הפורום יאשרו לי אז בצורה יותר מפורטת באחד הפורומים המתאימים,

וכל זאת יחד עם התודות שיצורפו לכל אחד מחברי הפורום שכבר טרחו לבוא לעזרתי ולכל אלו שיעזרו (ויש כבר רשימה ארוכה)

אני צריך מילוי שאלונים ע"י נהגים מקצועיים בכל רמה ותחום (כתבי רכב/נהגי שטח/כביש/קארטינג/אופנועים/טרקטורונים...)

כמו כן -נהגי מונית,משאית,טיולים ומורי נהיגה.

בתודה רבה מראש-רועי בן אור

email: [email protected]

ולמען הסר ספק-מי שעשה קורס בודד או מספר קורסים ומשתתף בגמיקאנות לצערי לא נכנס להגדרה.

*כמו שפירסמתי באוף טופיק(אך לצערי ההיענות קטנה) אני גם זקוק למילוי השאלון נהגים חדשים(עד שנתיים רישיון)

נא לציין שם+ וותק נהיגה בשנים בשאלון-

תודה לכל העוזרים...

שאלון מדידה סופי.doc

פורסם

את התשובות לשלוח למייל שציינת?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

זה שאלון שיש בו 300 שאלות שעושים אותו במיונים למקומות מסווגים בצה"ל. למעשה יש שם 30 שאלות שכל אחת מנוסחת בצורה שונה. ובודקים אם ענית על כל השאלות בצורה זהה.

לדוגמא:

1.האם אתה אוהב מקומות עם הרבה אנשים?

2.האם אתה אוהב להיות במקומות עמוסים?

אם ענית על אחד כן ועל השני לא- אתה לא אמין.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כשאתה נפגש עם אדם קרוב אליך והוא מספר לך שהוא במצוקה קשה, כיצד תנהג?

התקשרו מהבנק ואמרו לך שנגמרה לך מסגרת האשראי, כיצד תנהג?

כשאתה שוטף ומסדר כלים במטבח, מה הסבירות שתשבור משהו?

כשאדם מספר לך סיפור, באיזו מידה אתה מבין מה הוא רוצה להגיד לך בטרם סיים את דבריו?

כשאתה יוצא לקניות, האם אתה מתכנן את הקניות שלך ו/או מכין רשימה של מה שאתה צריך או שאתה קונה דברים מהזיכרון/ממה שאתה רואה "על הדרך"?

אפשר לדעת מה כל זה קשור לנהגים מקצועיים או לנהגים בכלל??

מה השאלון הזה בא לבדוק?

יום טוב גם לך

פורסם
זה שאלון שיש בו 300 שאלות שעושים אותו במיונים למקומות מסווגים בצה"ל. למעשה יש שם 30 שאלות שכל אחת מנוסחת בצורה שונה. ובודקים אם ענית על כל השאלות בצורה זהה.

לדוגמא:

1.האם אתה אוהב מקומות עם הרבה אנשים?

2.האם אתה אוהב להיות במקומות עמוסים?

אם ענית על אחד כן ועל השני לא- אתה לא אמין.

ממש ממש ממש לא

אתה אפילו לא בכיוון.

אפשר לדעת מה כל זה קשור לנהגים מקצועיים או לנהגים בכלל??

מה השאלון הזה בא לבדוק?

אני לא יכול להגיד לך -רק אחרי שתמלא אותו

כי אחרת זה עלול להשפיע על התשובות שלך...

פורסם

רציתי לעזור , אבל נתקעתי בשאלות, אני לא חושב שהן מדידות , חלקן לא מובנות, חלקן אמורפיות לגמרי .

אני חושב שהשאלון שלך בעייתי ושווה לבדוק שוב עם המרצה.

-

עד כמה אתה קולט מצבי רוח של אנשים שנמצאים בסביבתך?

עד כמה אתה קולט שינוים בסביבה שלך?

בהגיעך למקום בו אתה מבלה בו הרבה זמן ואתה מכיר אותו טוב, עד כמה תבחין בשינויים שהתרחשו בו?

כשאתה צופה בסרט עם אנשים נוספים,באיזו מידה אתה שם לב לפרטים שאחרים לא מבחינים בהם?

כשאתה נוסע באוטובוס והמושב לידך פנוי, כשאנשים עולים לאוטובוס ומחפשים מקום ישיבה, באיזו מידה אתה בודק מקומות ישיבה פנויים אחרים בסביבתך?

פורסם
רציתי לעזור , אבל נתקעתי בשאלות, אני לא חושב שהן מדידות , חלקן לא מובנות, חלקן אמורפיות לגמרי .

אני חושב שהשאלון שלך בעייתי ושווה לבדוק שוב עם המרצה.

-

עד כמה אתה קולט מצבי רוח של אנשים שנמצאים בסביבתך?

האם אתה מבחין בכך שאדם לידך עצבני,שמח,עצוב,אדיש?...

עד כמה אתה קולט שינוים בסביבה שלך?

עץ שניכרת,צביעת קירות,רהיטים חדשים,שלטים,...

בהגיעך למקום בו אתה מבלה בו הרבה זמן ואתה מכיר אותו טוב, עד כמה תבחין בשינויים שהתרחשו בו?

בעבודה למשל או בחדר כושר-האם אתה מבחין בשינוים שמתרחשים במקום המוכר הזה-שוב מתקנים חדשים,ריהוט,עציץ וכל דבר שניתן להבחין בו...

כשאתה צופה בסרט עם אנשים נוספים,באיזו מידה אתה שם לב לפרטים שאחרים לא מבחינים בהם?

האם יוצא לך לקלוט פריטים בסרט שאחרים לא שמים לב ולהסביר/לעדכן אותם למשל ראית אם הרכב הזה?, רואים את הרוצח מאחורי העצים וכו'...

כשאתה נוסע באוטובוס והמושב לידך פנוי, כשאנשים עולים לאוטובוס ומחפשים מקום ישיבה, באיזו מידה אתה בודק מקומות ישיבה פנויים אחרים בסביבתך?

אתה באוטובוס,אנשים עולים,האם אתה בודק לגבי מקומות ישיבה פנויים (בעצם בבעסה שהם לא יבואו לשבת לידך)

ברור לי שלא כל הפריטים טובים

אבל אני לא מבקש נתונים מספריים אלא הערכה מילולית

אבל אני לא יכול להוריד עד שאני לא ינתח את התוצאות של כל הנבחנים..

פורסם

זה מפורט בהוראות השאלון,

למרות שעם ההענות שקיבלתי זה בכלל לא משנה.

כימעט אף אחד לא החזיר לי פרט לנהגים החדשים שמגלים נכונות גדולה לעזור.

לא מבין את זה,פורום של למעלה מ25000 חברים ואני לא מצליח להגיע למינימום של 15 משתתפים בכל קבוצה..

:?

• תוכן חדש...