Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי כמה אפשרויות לסאבים וצריך עזרה לבחור. התקציב הוא בסביבות ה600 שקל ניתן להתגמש טיפה.

בנוסף הייתי מועניין בעזרה בבחירת המגבר המתאים לסאב. תקציב לא גדול.

ושאלה קטנה- האם הקומפוננט מורל פולס הוא טוב ? יש תמורה למחיר? יש אפשרות יותר טובה במחיר זה?

סאבים:

rockford p212s4

kenwood kfcw3011

kicker c12

magnat ultra300 reflex

נ.ב- אם זה עוזר הרכב הוא מאזדה 6 2008

פורסם

ממה שאתה נתת אז את ה-P2 של רוקפורד. מעולה.

בפיוניר שהציעו לך אל תיגע. סאב מעפן במלוא מובן המילה - לדעתי כמובן (אלא אם כן אתה מחפש הרבה באס והרבה רעש בלי יותר מידיי קשר למוזיקה המתנגנת אצלך, ואז הוא יהיה אחלה).

מה תקציב למגבר? ככה נידע מה לענות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה להגיד סתם שה-P2 חלש? הוא לא חלש בכלל (בתיבה פתוחה כמובן, ועם הגברה של 230WRMS לפחות, כי הוא לא נציל במיוחד).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...