Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיש ברשותו רכב אמריקאי יודע שהמיכסה של הדלק לא ניתן לנעילה ולפתיחה מתוך הרכב כמו ברכבים "המודרנים" ,אני נתקלתי בתופעה הזאת כבר פעם שנייה במספר חודשים ,גנבו לי את הפקק של הדלק, בפעם הראשונה חשבתי אוליי שתדלקתי שכחתי לסגור את הפקק בסיום התידלוק אז רכשתי פקק חדש שעלותו בסביבות ה100 ש"ח ,בפעם השנייה כבר הבנתי שפשוט אנשים גונבים את הפקק אחד מהשני ע"מ להשלים חוסרים ברכבם, מכיוון שאני לא מסוגל ללכת ולגנוב רכוש של מישהו אחר אז בפעם השנייה כבר רכשתי את הפקק מפירוקיה של רכבים אמריקאים בכ-50 ש"ח אך העניין הוא לא הכסף אלא החוצפה שיש לאנשים לפגוע ולגעת ברכוש שלא שייך להם

מישהו גם ניתקל בתופעה המכוערת הזאת?

יש אוליי איזה פיתרון ע"מ להקשות על הגנב או לפחות לעקבו?

אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין ואיך ניתן למנוע מקרים כאלה בעתיד

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הקטע שכל הרכבים אמריקאים יש להם בדיוק את אותו הפקק ולא נראה לי שיש את האופציה הזאת עם המפתח בפקק הזה

בגלל שהפקק מתאים לכל הרכבים האמריקאים אנשים גונבים אותו אחד מהשני ללא בעיה

פורסם

תקנה אונברסאלי ב30 שקל ותגמור עניין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לי היה את זה פעם אחת, וגם הרסו לי את המנוע (הכניסו חול או סוכר. המוסכניק לא הבין מה זה). לאחר מכן, הכנסתי אותו למוסך של חבר, שמתמחה בציוד הגנה ואבטחה, והוא התקין לי מנעול מיוחד על טנק הדלק, ובדרך החליף את כל המנעולים באוטו (שלושה במספר), ושם גם נעילה למכסה תא המנוע, תא המטען, וכל זה בשני מפתחות שונים (אחד לתאים - מנוע ומטען, ואחד לדלתות). בנוסף הוא התקין לי אזעקה מיוחדת, בה אני רואה אם נוגעים לי באוטו. אם נוגעים אני יכול לבחור אם להפעיל את האזעקה או רק צפצוף כדי להפחיד. מאז - טפו טפו - לא מתקרבים לאוטו :twisted:...

פורסם

בעיה מוכרת, אצלי בג'ימי הפקק הוא כזה וגם היה כזה בשבי-ואן, הפתרון הפשוט הוא קידוח חור עגול במכסה פח שמעל פקק התדלוק, הוספת מנעול לשונית של מגירה וקידוח חריץ קטן בצד פתח התדלוק עבור הלשונית. באמריקאיות האחרות שלי יש פקק ננעל וגם פתח התדלוק נמצא במקום בלתי ניתן למציאה...

פורסם

מפתח התדלוק כמובן :lol: רק שהוא ידוע רק ליודעי ח"ן ולמתדלקת הקבועה שלי.. אני זוכר שביום שקניתי את האוטו הסתובבתי סביבו כעשרים דקות במטרה למצא את פתח התידלוק.. בסוף נאלצתי להתקשר למוכר למרות המבוכה ולשאול מאיפה לעזאזל מתדלקים את הדבר הזה..

פורסם

אני אבדוק אוליי בכל זאת ניתן להתאים לרכב שלי פקק שננעל ע"י מפתח

אוליי בגלל תופעת הגניבות גנרל מוטורס החליטו לשים פקק ננעל ברכבים החדשים יותר

פורסם

לי בג'י אם סי ראלי יש פקק עם מנעול (מפתח) מקורי (שנת 84':lol:).

בצ'כיה כשנסעתי באופל וקטרה, גם לא היה מנעול ולא כלום...(היא הייתה חדשה2009 עם 15.000)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חיפוש קליל במליון קאטלוגים שיש לי לקאמרו העלה את הפריט הבא:

ST10594#

בCLASSIC INDUSTRIES

פקק עם מנעול לדור 3 .

חוץ מיזה:

1.תקנה אזעקה יותר רגישה לאוטו (אם יש בכלל)

2.תנסה לחנות אותו במקום יותר רצני חניה משוכרת מקורה וכו..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...