Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, יש לי פקק עם מנעול :lol: כל בעל רכב אמריקאי ישן יודע..

הבעיה ברכבים החדשים יותר היא שהפקק ננעל בהברגה כמו פקקים של תרופות כך שאי אפשר להעביר פקק ננעל רגיל עם שתי שיניים מרכב אחר.. אבל אפשר לשים מנעול לשונית למכסה פח שמעל פקק התדלוק בעלות של כמה שקלים בודדים.

פורסם

כנראה שאני ישים מנעול לשונית על המיכסה שמעל הפקק וזהו

מנעול לשונית ניתן לרכוש בהום סנטר/אייס?

מנעול לשונית יש כמה סוגים, גדלים? מה לבקש בדיוק בחנות?

פורסם

זה מנעול של מגירה בשולחן כתיבה עם לשונית שמסתובב עם המפתח, צריך לקדוח חור עגול ומדויק בגודלו במכסה פח של התדלוק, המנעול מורכב מבחוץ כלפי פנים (לתוך המכסה) ושם יש אום שתופס אותו מבפנים. צריך להתקין אותו במקום שהלשונית תהיה מספיק ארוכה כדי להיכנס לתוך החריץ בגוף כשמסובבים מפתח (יש מספר גדלים של המנעול) וצריך לקדוח את החריץ הזה עבור הלשונית בגוף הרכב מול מקום המנעול. דיי פשוט וממש זול. ניתן לרכוש בהום/אייס וכמעט בכל חנות ציוד טכני כולל ה"טמבור" השכונתי.

ניתן גם להשתמש במנעול תא כפפות של קטנוע אבל אני חושב שהלשונית שלו קצרה מידי.. אפשר לבדוק.

פורסם

נניח שהבנתי למה התכוונת :roll:

אבל אישית אני נגד קומבינות בעיקר בגלל שהשוק של האמרקאיות מוצף בפתרון בגלל לכל דבר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני יודע שביואק הלקרוס החדשה - אותו בעיה.

אבל אצלי באלרו יש מנעול עם מפתח.

ואני לא מבין מה אנשים גונבים , אני חושב שיעמום של בני הנוער.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אבל אישית אני נגד קומבינות בעיקר בגלל שהשוק של האמרקאיות מוצף בפתרון בגלל לכל דבר.

תציע פיתרון, בבקשה! לא כולל איביי או פתרונות סטייל B-TON (ממך בטח לא יבואו כאלה)

פורסם

להזמין פאקינג פקק שעולה 10 דולר מתאים בול לאוטו וזהו.

מ ההביג דיל?!?

עדיף מללכת לקדוח ולעשות קומבינות וסתם להרוס אוטו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

א. גם כשאתה מרכיב דיבורית אתה צריך לקדוח.

ב. יש קומבינה ויש "קומבינה", לא אמרתי לו לחבר את הג'אנטים עם איזולירבנד או משהו כזה, יש תוספות/בניות לא מקוריות שצריך ואפשר לבנות אותם יפה ולא ב"קומבינה". אגב, איפה אפשר למצא פקק הברגה ננעל? ולאן הוא ננעל בפתח התידלוק?

פורסם

לא, החור בבנק עושה לי לא טוב.. קניות באיביי לא באות בחשבון ומה שמתחיל ב10$ מגיע ל- 10X10$ כשאתה מקבל אותו ליד..

וכן, גם בתי זיקוק עושים לי לא טוב.. קשה לדעת שבמרחק קטנטן יש אלפי גלונים דלק ולי אין במה להאכיל את האוטו. חרא.

פורסם
לי היה את זה פעם אחת, וגם הרסו לי את המנוע (הכניסו חול או סוכר. המוסכניק לא הבין מה זה). לאחר מכן, הכנסתי אותו למוסך של חבר, שמתמחה בציוד הגנה ואבטחה, והוא התקין לי מנעול מיוחד על טנק הדלק, ובדרך החליף את כל המנעולים באוטו (שלושה במספר), ושם גם נעילה למכסה תא המנוע, תא המטען, וכל זה בשני מפתחות שונים (אחד לתאים - מנוע ומטען, ואחד לדלתות). בנוסף הוא התקין לי אזעקה מיוחדת, בה אני רואה אם נוגעים לי באוטו. אם נוגעים אני יכול לבחור אם להפעיל את האזעקה או רק צפצוף כדי להפחיד. מאז - טפו טפו - לא מתקרבים לאוטו :twisted:...

מעניין אותי כמה כל העסק עלה?

ועל איזה אוטו מדובר?

מקס.

• תוכן חדש...