Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי ברלינגו מודל 2004 מנוע 1900 דיזל לא טורבו, כיום הרכב עם 264000 ק"מ, ב270000 ק"מ יש טיפול גדול (עוד כחודש וחצי אני מעריך), כולל טיימינג וכל מה שיוצא מזה, אני מאמין שיהיה על הדרך כבר מצמד.

האוטו נקנה מלובינסקי לפני כחודש עם 260000 ק"מ, ויש עליו אחריות עד 270000 ק"מ או חצי שנה (ניתן להבין מה יגיע קודם) כאשר כל תיקון במסגרת האחריות כופף אותי לשרודר.

רציתי לדעת, על מוסך מקצועי צוות איכותי שאכפת לעובדים איך יוצא האוטו ולא שמים זין בגלל שהם רק פועלים, כדי להכניס אליו את הרכב בבוא העת, כאמור רק מוסך מורשה, לא מעוניין במוסך לא מורשה אבל מומחה, נכוותי מספיק מהמוסכים האלו בעת תקלה שנוצרה במהלך שהות הרכב במוסך והתנערו ממנה כאילו שאין קשר.

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• ספונסר פורום
פורסם

"מוסך ביטרן" באזור התעשיה החדש בראשון לציון.

תמסור שאורן בן סימון הפנה אותך,אולי זה יעזור במחיר.

אורן

פורסם

לא הבנתי אם האחריות שלך היא בכל מוסך מורשה או רק במוסכים של שרודר שהם המוסכים המורשים של לובניסקי.

בכל מקרה מהניסיון הרב שיש לי במוסכים של פיג'ו וכל זה בחצי שנה האחרונה אני יכול לומר לך לא להתקרב למוסך המרכזי של שרודר בבני ברק, ממש לא מקצועיים, מתנערים מאחריות ושירות על הפנים (חוץ מהבחור הזקן בתשלום שהוא כל כך נחמד עד שאתה יודע שהם דופקים אותך).

אני מרוצה ממוסך אור מור ברחובות, שים לב לא מוסך מלכה, ממליץ לך על אור מור בחום, הם מטפלים ברכב באופן אישי ודואגים שתצא מרוצה.

פורסם

אם אזור באה בחשבון, אני ממליץ על מוסך "הילוך שישי" ברח' הצבר 2 אזור תעשיה אזור, עובדים מעולה ומקצועים, והמחירים טובים ביחס לשאר המוסכים המורשים.

בנוסף גם שותפים לך את הרכב מבפנים ומבחוץ לפני שמחזרים לך אותו.

מכיר את מנהל המסוך אישית, הוא מאד אחראי ודואג שכולם יצאו משם מרוצים.

פורסם

לא מעוניין במוסך לא מורשה אבל מומחה, נכוותי מספיק מהמוסכים האלו בעת תקלה

נכוותי לא פחות...במוסך מורשה!

היום מטפל במוסך ששיך לפועל (כמו שקראת לו) שפרש אחרי 15 שנה ממוסך מורשה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
"מוסך ביטרן" באזור התעשיה החדש בראשון לציון.

תמסור שאורן בן סימון הפנה אותך,אולי זה יעזור במחיר.

אורן

מחזק!

מוסך מאוד אמין ומקצועי.. עד היום לא הייתה לי אפילו תלונה אחת אליהם (מטפל רק אצלהם) ואני אדם מאוד בקורתי..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מה לגבי "ליטל"

כל פעם שאני שם וזה לא קורה הרבה, הם תופרים ברלינגוים כמו לחמניות. לפחות 2-3 על הליפט לטיפול.

ויש גם הנחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה לגבי "ליטל"

כל פעם שאני שם וזה לא קורה הרבה, הם תופרים ברלינגוים כמו לחמניות. לפחות 2-3 על הליפט לטיפול.

ויש גם הנחה.

ליטל!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

היי, אני גר באזור.

את הילוך שישי אני מכיר מהימים שזה היה סובארו, הלגאסי שלי טופלה רק שם אבל היום זה אנשים אחרים אני לא יודע.

לא אכפת לי לנסוע למוסך בת"א, או מוסך ברחובות, העיקר שאני אדע שהאוטו מקבל את מה שמגיע לו.

אני לא רוצה הנחות של חברי פורום או בעלי מוסכים אחרים שהפנו כמו אורן, למה זה מה שגורם למצב של "ביד ימין לוחץ לך את היד וביד שמאל דופק לך סכין בגב", אני אשלם לבעל המוסך את מה שמגיע לו, אכנס לאוטו ואסע בראש רגוע.

לגבי הכוויות: אני מדבר על כל מיני קיצורי דרך שנפוצים במוסכים לא מורשים מהסיבה של חסכון או אולי לדפוק לקוחות, במוסך מורשה אין כזה דבר למשוך עם נזילה ממחזיר שמן...

הרכב תופר ק"מ לא קטן וחשוב לי שלא לבלות איתו במוסכים כי כל דקה זה הפסד זמן עבודה.

פורסם

[quote=אור .ס.;1374086...לגבי הכוויות: אני מדבר על כל מיני קיצורי דרך שנפוצים במוסכים לא מורשים מהסיבה של חסכון או אולי לדפוק לקוחות, במוסך מורשה אין כזה דבר למשוך עם נזילה ממחזיר שמן...

הרכב תופר ק"מ לא קטן וחשוב לי שלא לבלות איתו במוסכים כי כל דקה זה הפסד זמן עבודה.

קישקוש; אני הייתי מטפל ברכב במוסך מורשה , גם לי הייתה אותה דיעה כמו שלך, אבל אז קרה מקרה - הכנסתי את הרכב לטיפול + טיימינג, חזרתי לקראת סגירה והרכב חיכה בחוץ מוכן. שילמתי, קיבלתי את המפתחות ויצאתי לקחת את הרכב, לפתע אני מזהה השתקפות מסויימת מתחת לרכב, מתקרב ומזהה שלולית ענקית של דם ירוק (כן, כן, סיטרואן...), כזו שאי אפשר לפספס.

קראתי למהל המוסך ושאלתי לפשר העניין, הוא 'הופתע' ומיד טען שאין קשר אל הטיפול שעבר הרכב וכנראה היה צינור ישן ויבש שהחליט להתפוצץ. אני לא קיבלתי את העניין והקמתי צעקות כמו שרק ישראלים יודעים להקים. בעל המוסך הגיע למשמע הצעקות, ראה את הנזק ושמע את הסבר מנהל המוסך. לאחר מכן אמר לי לבוא מחר לקחת את הרכב, הוא יהיה מוכן.

אני רוצה לציין שהנזילה הגיעה מהצד שקרוב מאוד לאיזור רצועת הטיימינג ושאף אחד במוסך לא טרח להתקשר אליי כשהתגלתה התקלה או ליידע אותי באיזשהו אופן.

מאז המוסך 'המורשה' הזה לא רואה אותי.

בריאות לכולם!

פורסם

היי, אתה קיבלת בסופו של עניין תיקון של הבעיה ללא תשלום ?

יופי, כי כשהיה לי וולקן, קרעו לי צינור שמוביל שמן מהכוסית מילוי לאגן בעת הוצאת הרדיאטור, נשארתי חייב במוסך כסף, כאשר הוא שאל מה עם הכסף שאלתי אותו אם הוא מוכן לשלם לי כ-500 ש"ח עלות של צינור חדש, כמובן שעד היום אני חייב לו כסף והוא חייב לי צינור שנקרע.

במוסכים מורשים כאשר עושים רעש יש לזה אפקט ויחס, במוסכים פרטיים כאשר עושים רעש בסופו של דבר אתה יוצא עם הזנב בין הרגליים משלם על החלק ולא על העבודה, אני מכיר את זה מספיק טוב לצערי עם יותר מרכב אחד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, האוטו עכשיו בהילוך שישי, מהבוקר בשביל קליפס ברדיאטור, אני מאוכזב מאוד בלשון המעטה.

האם מוסך ליטל הינו מורשה חברה ? האם הוא פתוח ביום שישי בבוקר ?

תודה.

• תוכן חדש...