Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות/להזמין פה בארצנו הקטנה קאמשפטים ספורטיביים יותר מהמקוריים, מדובר על מנוע זטק של פורד, 16 שסתומים, האם יש מישהו שמייבא קאמשפטים לארץ? נציג של פייפר/קנט?

לגבי עבודת ראש, ברצוני להעלות יחס דחיסה, להגדיל שסתומים להתקין את הקאמשפטים (במידה ואמצא) ולהגדיל מעברים, יש המלצות למישהו באיזור המרכז שעושה זאת?

אשמח לחוות דעת אישיות על נותני שירות שכזה.

תודה לעונים!

אורי

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

אחלה, תודה,

יש מצב שיש להם אתר באינטרנט?

ומה לגבי עבודות ראש? מישהו טוב?

תודה :)

פיאסטה - ההצלחה שלי.

פורסם

http://www.kentcams.com/

אחלה חברה שממולצת לפורד

רק תדע שאתה נכנס לעסק יקר מאוד ולא פשוט

כדי לך לראות את הפרופיל של הקמשפט שלך מבחינת הליפט וזמן פתיחה

כי ל205 GTI יש במקורי ליפט של 11.5 ולקנט יש דגם T36 שמרים קצת יותר 0.3 כך שהשיפור ל14 כוח סוס נשמע דימיון

יש קמשפטים בעלי ליפט גבוהה שדורשים התאמות לראש ,וקפיצים שסתומים מחוזקים פולי ויינר שכול התאמם עולה הרבה כסף

יהיה לך בעיות בסרק לא יציב

אלי חן אני מאמין יודע משהו או שתיים על פורד

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...