Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

רציתי לשתף אתכם במשהו שמעסיק אותי כבר זמן רק, אך אני לא יודע אם יש לזה תשובה חד משמעית או שלא.

 

מדובר במערך גלגלי שיניים,

 

אני יודע שיש מערך גלגלי שיניים שלוקח מהירות והופך אותה לכוח והתנגדות.

 

ואני גם יודע שיש מערך אחר של גלגלי שיניים שלוקח כוח והופך אותו למהירות.

 

עכשיו, מה אם אני רוצה לשלב בין השניים? מה אם אני רוצה גם מהירות וגם כוח?

 

אני רוצה ליצור מערך של גלגלי שיניים, שמקבל מקור כוח של מהירות, הופך אותו לכוח- ואז הופך אותו בחזרה למהירות תוך כדי שמירת "התנגדות" שכוח מייצר.

 

כל זה, כדי לקבל ציר כניסה שקל מאוד יהיה למקור הכוח לסובב, ובצד השני- ציר יציאה שיסתובב במהירות גבוהה אך תהיה לו התנגדות "כוח" ברמה טובה (לא כמו מערך כוח בלבד- אבל לפחות בערך +- שתהיה התנגדות)

 

עכשיו- אני יודע שאי אפשר להשיג את הרמת כוח של מערך שבנוי לכוח, אבל אני מעונין להשיג התנגדות "מסויימת" במערך שתיארתי.

 

האם יש חיה כזאת? אני בטוח כמעט שיש, פשוט מענין האם דבר כזה יכול להבנות בצרוה פשוטה, או שדרוש תכנון מסובך כדי ליצור כזה דבר.

 

צירפתי ציור סקיצה להמחשה.

 

אשמח לקבל כל עזרה :]

 

בתודה,

 

דביר

gears.JPG

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

 

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אתה לא יכול להנות מכל העולמות...

מה שמשנה זה יחסי ההעברה.

אם אתה לוקח גלג"ש עם X שיניים ומסובב אותו במהירות מסויימת, ואז מחבר אותו לאחד אחר עם 2X שיניים, הוא יסתובב בחצי מהמהירות (כי הדרך עלתה פי 2), אך עם חצי מההתנגדות שהייתה לגלגל הקודם, משום שמושקעת אותה אנרגיה.

(קצת מסורבל, אבל אני חושב שמבהיר את הנקודה?)

בסקיצה שתארת, למעשה אתה כמעט ולא עושה כלום... כי אתה לוקח גלגל בגודל מסויים, ודרך מערכת של גלגלים נוספים בגדלים שונים אתה מחזיר את התנועה לגלגל בגודל כמעט זהה.

היית יכול פשוט להעביר ישר מהגלג"ש הראשון לאחרון ולקבל אותו דבר עם פחות איבוד אנרגיה בדרך, פחות חומר ופחות בלאי...

 

אם מה שאתה מתאר היה אפשרי, היית הבנאדם הכי עשיר בעולם...

היית מוצא דרך להפוך אנרגיה ליותר אנרגיה... :)

 

בהצלחה!!

 

 

יום נפלא ומלא פרפטומילים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ורק להוסיף שמהמונח שחסר בארסנל שלך הוא הספק.

 

יש למקור המניע הספק נתון. את אותו הספק אתה יכול להפוך ליותר כוח פחות מהירות או יותר מהירות פחות כוח ע"י ממסרה. תמיד תזכור שאין דבר כזה "יש מאין". בנוסף לזה כאשר מבצעים המרות ע"י ממסרה ישנם הפסדים עקב החיכוך- הפסדי חום.

×
×
  • תוכן חדש...