Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין המגבר הראשון הוא בסדר?(זה שבתחילת השירשור)???

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תריץ חיפוש על PYLE באתר, ותראה שרשורים אין ספור על החברה וההיסטוריה וחוות הדעת..:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

חיפשתי- אני רוצה אבל חוות דעת בקשר לזה ספציפית- יחזיק טוב 2 קומפוננטים וסאב

BENJ:

ROY:

פורסם

קומפוננטים של מורל וסאב של קיקר C12

BENJ:

ROY:

פורסם

יחזיק. אך תדאג שהכיוונים טובים (לגבי הקומפוננט במיוחד)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יחזיק, כל מגבר יחזיק (גם תביאו זבל שבזבל 4 ערוצים שמוצהר 1000W לערוץ). תלוי איך הוא יחזיק. יחזיק זה קל להגיד.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר אז אתה ממליץ או לא ממליץ- השא' אם ההבדל יהיה שונה בהרבה ממגבר כלאריון או מאכ אודיו שעולה 950 בהרבה?

BENJ:

ROY:

פורסם

אני לא מכיר ואין לי ניסיון עם החברה הזאת, אז אני נמנע מלהמליץ לך. בכל מקרה היה ויכוח לא קטן לא מזמן על החברה פייל והמגברים שלה במחירים האלו (700-1000) והאם יותר כדאי מגברים שלהם או איזה מאק אודיו. הקלריון, לפי חלק מחברי הפורום, הכי איכותי שתקבל במחירים האלו. אבל אל תסתמך עליי, כי אמרתי לך אין לי ניסיון עם הרכיבים האלו. תשאל מחדש (בקשר להשוואה בין הפייל לקלריון למאק אודיו) בשירשור הזה. יענו לך כבר. בהצלחה :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו תמיד אני אגיד שמאק אודיו וקלאריון עדיפים בהרבה מפייל.

ודעתי לא תשתנה מכך שלפייל לא מתקרבים.

בכל מקרה,אתה יכול להקשיב למספר חכמולוגים עם מספר הודעות מנופח בפורום ולקנות פייל-נראה כמה שבועות יחזיק איתך.

בהצלחה!

פורסם

ב930 יש לך גם מגבר של ליטניניג אאודיו 400.4

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...