Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו הלו מה קרה אתה משתלט לי על התראד, תפתח הודעה משלך.

בנתיים אף אחד לא עזר לי פה בכלל, שאלתי שאלה מה הבעיה לענות?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

פשוט מאוד אם יש לך אפשרות ועוד לא קנית את המגבר אז כן תחליף למק אודיו או לקלריון וכן יהיה לך הבדל מנסיון.

יש לי חבר שהיה לו פייל והיה לו דיי קשה להגביר קומפוננט של מורל דוטק

לגבי הסאב אולי הוא יצליח אבל מה שבטוח מנסיון אישי שלי המק אודיו יחזיק לך את המורל.. וגם סאב של עד 300-400 RMS הוא יחזיק לך ממש טוב!!

פורסם

יחזיק ממש טוב!? אם תשים סאב של 300 ואט על המגבר הזה או המק או כל שאר המגברים בשקל המגבר יקפוץ החוצה מהאוטו בהפעלה הראשונה!

כמו שקודמי אמרו הזול יצא יקר. לכן אני ממליץ לך בחום ללכת על יד שנייה (JBL יד שנייה ב 800 ש"ח יעשה את העבודה).

פורסם

אנשים תבינו.

כל מגבר יכול להפעיל כל רמקול! (באופן כללי). אבל לא כל מגבר יביא את האלמנט למקסימום תוצאה. ולמקסימום איכות.

להגיד שזה זבל וזה לא כי זה חברה וזה לא. זה לא תמיד נכון. ויש להמון חברות דגמים שהן רחוקים מלהיות מציאה, ויש לחברות המון פעמים דגמים שהם פשוט מוצלחים, והם נותנים תוצאה מצויינת ביחס למחיר וביחס לכל שאר הדברים שיש באותו טווח מחירים.

ב 700 שקל. לא תמצא מגבר מדהים. שינצל קומפוננט של 70-100W RMS. וסאב של 300W RMS.

וזה כי מה לעשות אין הרבה מגברים שיכולים לתת מענה לנתונים האלו.

הJBL 75.4 הוא לא רע.

הפייל הישנים בכלל לא רעים. ויתנו מבחינת כוח! יתרון מהקלריון שהוא חלש. (ולמי שמחפש כוח. שלא יקח מגבר של 50W. כי הוא עלול לשרוף את הרמקולים שלו!@ כי המגבר חלש מדיי. )

תחפש לאנזר ישנים. (שחורים)

יש מגברי 2 ערוצים. שתגדיל טיפה את התקציב. ויכנסו לך 2 טובים ומתאימים יותר.

אבל ברצינות. 700 שקל. זה לא יהיה איכותי וחזק. אתה צריך להחליט מה אתה קונה. * יותר חזק ופחות איכותי.

* או יותר איכותי וחלש.

****** ואתה צריך לשנות את הגישה שלך. אף אחד לא חייב לך כלום. ולא חייבים לענות לך. ******

כמו תמיד אני אגיד שמאק אודיו וקלאריון עדיפים בהרבה מפייל. (אני מבין שיש לך נסיון עם המון מגברים של החברות האלו. מכל מיני סדרות. ובכל מיני התקנות. ובכל מיני וריאציות של רכיבים).

ודעתי לא תשתנה מכך שלפייל לא מתקרבים.

בכל מקרה,אתה יכול להקשיב למספר חכמולוגים עם מספר הודעות מנופח בפורום ולקנות פייל-נראה כמה שבועות יחזיק איתך.

בהצלחה! אנשים שהם מתקינים רציניים. אנשים שיושבים וחוקרים את הנושא לעומק. עם נסיון רב. וידע רב. ואגב עם יתקין אותו משהוא שמבין, ויכוון אותו כמו שצריך. הוא יחזיק לא פחות מכל מגבר ממותג אחר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הלו הלו מה קרה אתה משתלט לי על התראד, תפתח הודעה משלך.

גם אף אחד לא יעזור יותר. כבד את חברי הפורום האחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...