Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שנמאס מהעמלות של הבנקים , והעובדה שהוא משמש מעין סובסידיה לאלפיון העליון . ראו את הכתבה הבאה .

ואח"כ תגיעו לכאן ותשלחו מספיק מכתבים לח"כ ע"מ שהשדולה האדירה של הבנקים לא תצליח למוסס את החוק הזה .ושאכן הוא יעבור כמו שצריך

אם היום תעבדו ותעזרו שעוד אנשים ידעו אולי לא תבכו בשבועות ובשנים הקרובות

בברכה יהודה

פורסם

קצת מחשבה וניתן לחסוך המון עמלות

למשל תשלומים בכרטיס אשראי חוסכים שורת רישום

הוצאה בכספןמט של סניף החשבון חוסך 3.5 ש"ח לכל משיכה

שימוש במזומן לתשלומים קטנים

אי שימוש בפנקס צ'קים

ויש עוד - טיפה לחשוב ולתכנן את הפעילות

פורסם

אני לא חושב שהעמלות בארץ מוגזמות ללקוח הפשוט. הבנקים נוטים להגזים בעמלות על פעולות מיוחדות, אבל אלו פעולות שלרוב ניתן לבצע גם במוסדות פיננסיים אחרים (בתי השקעות לדוג') במחיר זול משמעותית.

עדיין, במהלך 6 החודשים האחרונים, סכום העמלות ששילמתי בחשבון פעיל במיוחד בארה"ב טיפס לגובה הפנומנלי של אפס. כן, אפס. אם במדינה שהכל בה עולה כסף חשבון בנק הוא בחינם והבנק מרוויח מדברים אחרים, אזי זה אומר דרשני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
קצת מחשבה וניתן לחסוך המון עמלות

למשל תשלומים בכרטיס אשראי חוסכים שורת רישום

הוצאה בכספןמט של סניף החשבון חוסך 3.5 ש"ח לכל משיכה

שימוש במזומן לתשלומים קטנים

אי שימוש בפנקס צ'קים

ויש עוד - טיפה לחשוב ולתכנן את הפעילות

:mm_yeah:

סוף סוף מישהו שחושב נכון.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אמא שלי הכניסה לחשבון שלה 10000 שקל אתמול כי יותר נוח אם זה בבנק מאשר אם זה ביד, וגבו ממנה 16 ש"ח. על מה? על זה שהיא הכניסה להם את הכסף שלה ושהם יוכלו להשקיע אותו. קצת מגוחך, לא?

פורסם
אמא שלי הכניסה לחשבון שלה 10000 שקל אתמול כי יותר נוח אם זה בבנק מאשר אם זה ביד, וגבו ממנה 16 ש"ח. על מה? על זה שהיא הכניסה להם את הכסף שלה ושהם יוכלו להשקיע אותו. קצת מגוחך, לא?

כן? ובן אדם שצריך לספור את זה, לבזבז חצי שעה מהזמן בשביל כל הפעולות, צריך לעבוד בחינם?

אם היתה קצת יותר בעניינים, היתה מפקיד 7000 היום ו 3000 מחר. לא הית משלם כלום.

יש עמלה מעל 7500 ש"ח.

Omnia mea mecum porto

פורסם

1) הוא לא צריך לעבוד בחינם, הבנק יכול לשלם לו. בכל מקרה יש להם את הכסף שלי והם פועלים אתו ועושים כסף.

2)לא לוקח לו חצי שעה, כי יש מכונות שעושות את זה. שלושים שניות מקסימום. אם היה לוקח חצי שעה לספור 10000, לא הייתי רוצה לדעת כמה עולה לספור כמה מליונים טובים.

אגב, ואני אומר גם ליובל, אני אל רוצה לחשוב כל הזמן על מה לעשות, איך ואיפה לקנות, ואני לא רוצה לחשוב בכל רגע על הבנק. זאת זכותי להשתמש בשירותים של הבנק. תראו לי מדינה אחרת שבה יש עמלות כמו שיש פה על זה שמוציאים כסף מכספומט שלא של הבנק שלך. אני צריך כסף, אני אוציא כסף. זה ביזיון שאני צריך להסתובב בלי כסף למשל באוניברסיטה רק בגלל שאין שם כספומט של לאומי.

פורסם

בארה"ב המשיכה מכספומט שאינו של הבנק שלך עולה בין דולר לשניים וחצי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1 נכון שהבנק משחק עם הכסף שלך, אבל אתה לא מקבל מסגרת? אתה לא מקבל מינוס כשאתה צריך? הרי אותם כסף בנק יכול לגלגל. זה יפה אם אתה לא צריך את קרדיט של הבנק ואת המסגרת שלו, אבל כמה מיליונים בארץ חיים במינוס? זה כסף של הבנק.

2 את אותם כסף סופרים לא פעם אחד. לרוב גם סופרים אחרי מכונה. כמו כן סופרים אותם בסוף היום.

3 עד לא מזמן לא היה עמלה על משיכה בבנקטים של הבנקים אחרים. זה היה מן הסכם בין הבנקים.

בשנה אחרונה זה שונה. לא יודע למה, אבל גם לדעתי זה לא בסדר.

Omnia mea mecum porto

פורסם
כן? ובן אדם שצריך לספור את זה, לבזבז חצי שעה מהזמן בשביל כל הפעולות, צריך לעבוד בחינם?

אם היתה קצת יותר בעניינים, היתה מפקיד 7000 היום ו 3000 מחר. לא הית משלם כלום.

יש עמלה מעל 7500 ש"ח.

אם אתה היית קצת יותר בעניינים ורואה את התמונה כולה, היית מבין שלבוא פעם שנייה לבנק עולה יותר מ16 שקל.

ואגב, פקיד הבנק לא מקבל פר פעולה שהוא עושה, הוא לא קבלן, חלק משגרת יומו שעליה הוא מקבל כסף היא לספור מידי פעם כמה שקלים. (נכון זה קשה לפעמים לעובדי בנקים, בייחוד אם זה מתקרב לשעת השנ"צ, אבל אין ברירה)

פורסם
1 נכון שהבנק משחק עם הכסף שלך, אבל אתה לא מקבל מסגרת? אתה לא מקבל מינוס כשאתה צריך?.

אני לא יודע באיזה מדינה אתה חי, אבל סתם שתדע, הבנק רוצה שיהיה לך מינוס, הוא לא עושה לך טובה! (אם לא הבנת את זה עד היום)

פורסם
תכל"ס, בלי האלפיון העליון להרבה אנשים לא הייתה עבודה. תחשבו על זה...זו השטות של החיים . תגיד למדת כלכלה ? כי אם כן היית מבין שלמרות הכול יש דברים שכדאי לעשות כאן , ואם כול הכבוד להודות לאלפיון העליון על זה שהם הופכים את כולם כאן למעין "עבדים"/"אריסים" שמשלמים מס עובד בחסות התקשורת/פוליטיקאים זה מוגזם בעליל

זה שהעמלות של הבנקים אוכלות אותנו חיים, זה כבר משהו אחר.

אם אתה רוצה מדינה קפיטליסטית בבקשה אם אתה רוצה מדינה סוציאליסטית גם בבקשה , אבל כאן לקחו את העקרונות של מדינה סוציאליסטית שמתאימים לאלפיון העליון , ולקחו את החלקים ממדינה קפיטליסטית שמתאימים להם , וכך הם נהנים מכול העולמות , וכאשר מדברים משהו יש להם טיעון קפיטליסטי מוכן למה שזה יותר טוב לכולנו , וכשצריך יש גם טיעון סוציאליסטי.

וכול זה בחסות התקשורת הנשלטת ע"י האלפיון העליון והפוליטיקאים .

בארה"ב יש משטר קפיטליסטי מובהק וזה בסדר כי שם יש הזדמנות שווה לכול אחד ואין שם 3 -5 משפחות ששולטות על כול העושר של המדינה . כאן יש מדינה ששייכת ל4-5 משפחות והם עושים בה כמעט כול מה שליבם חפץ .

ודרך אגב הבנקים במדינה מרוויחים מילארדים לא כי הם יעילים יותר מבנקים אמריקאיים , כי הם לא . אם הם היו צריכים להתמודד באמריקה , אני מבטיח לכם שכולם היו פושטים את הרגל תוך 5 שנים ו/או היו משתלטים עליהם בהשתלטות עויינת ומחליפים מהר את כול ההנהלה , ואת כול דרך העבודה של הבנקים האלו .

אז זה בסדר להסחט , אבל לבוא ולהודות על זה שעושים אותי פראייר בעל כורחי ?!!!

בברכה יהודה

פורסם
אם אתה היית קצת יותר בעניינים ורואה את התמונה כולה, היית מבין שלבוא פעם שנייה לבנק עולה יותר מ16 שקל.

לא צריך לבוא פעם שניה, רק לחלק את הסכום לשני סכומים הקטנים מ7500 האחד.

משכנתא זה קל

פורסם

יהודה, אני לא אומר להם תודה, ואפילו לא מצדיק את כל מה שהם עושים, אבל עובדה שיש מדינה שכל התקציב שלה הולך על שטויות כמו מלחמה מתמשכת שהיו יכולים להמנע ממנה או לסיים אותה, ומה שמחזיק את המדינה שתעבוד זה רק הכסף של האוליגרכים האלה.

נכון, חלק גדול מהם מכרו את הנשמה שלהם לשטן, אבל אם אתה יכול לתאר לעצמך את המצב שבו לוקחים את כל החברות שלהם ומוציאים אותן מהארץ, תראה שיהיו בערך 30% של מובטלים במשק.

• תוכן חדש...