Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

במקום לנסוע לג'נין , :D

אני והחברים שלי (6 במספר) מתכננים טיול לפני צבא לאיה נאפה (הטיול יוצא בעוד פחות מ3 שבועות).

חשבתי לברר עם מי שהיה שם כמה פרטים..

לי ולחברים שלי יש רשיון 02 על רכב עד 4 טון ,

יתנו לנו להשכיר טרקטורון גם ללא רשיון ספציפי לטרקטורון ? (הבנתי שלא ממש מקפידים שם על זה)

קטנוע לא בא בחשבון מהסיבה שאף אחד מאיתנו לא יודע לנהוג על אחד.

או במידה ולא יתנו , כמה עולה להשכיר ג'יפ?

וכמה בערך עולה להשכיר טרקטורון לשבוע?

האם אנחנו משלמים דלק או שזה סטייל דלקן?

הבנתי שצריך לשמור עליו שלא יגנבו אותו / יחבלו בו... אין ביטוח לדבר הזה?

ואם כן אז כמה עולה?

מישהו ביקר במלון "vassos nissi plage" ?

אם כן , אשמח לשמוע דעותיכים עליו.

בנוסף , פאבים ומועדונים מומלצים , ובכללי אטרקציות... אשמח לשמוע.

עוד דבר , מה להביא לשם - בנוסף לנרגילה אלכוהול מצלמה ובגדים (הבנתי שרצוי מאוד להביא הרבה מים , יקר שם מאוד).

ועוד בכללי כל מה שיש לכם לספר על המקום יתקבל בברכה icon_smile.gif

תודה מראש.

שחר.

פורסם
עוד דבר , מה להביא לשם - בנוסף לנרגילה אלכוהול מצלמה ובגדים (הבנתי שרצוי מאוד להביא הרבה מים , יקר שם מאוד).

אל תביא איתך נרגילה מהארץ- לא יודע איזה בדיקות ובעיות יעשו לכם בשדה התעופה. תקנה שם אחת ותזרוק לפני שאתה חוזר לארץ.

לגבי המים- מה הרעיון שלך אז? לעלות למטוס עם שישיית מי-עדן או גלון 5 ליטר של נביעות? :lol:

פורסם

גם אני מעונין לטוס לנאפה בחופשה כטיול לפני גיוס.

אמרו לי שהעלות של המים שם ממש גבוה מהעלות בארץ,קוקה קולה וכו..

בכלל הודיעו לי שאם אני יטוס לשם,לקחת איתי כמות מספקת של מים ואוכל.

בקשר להשכרת קטנוע טרקטורון,אפשר להשכיר לפי מה שהבנתי גם ללא כול רישיון לכלי שכזה,אבל הבעיה זה אם ואתה פוגע בטרקטורון או גונבים אותו,יכולים לחייב אותך בעלויות תיקון גבוהות מאוד מאוד.

להזהר בקטע הזה.

פורסם

אין לי הרבה מידע לתת לך, אתן מה שיש לי:

1) שמו של המטבע באיה נאפה "לירה קפריסאית", ערכה 9.5161 ש"ח ללירה אחת.

2) באיה נאפה יש 2 איזורים האזור שקרוב לים/טיילת והאזור שקרוב למועדונים.

3) מאוד יקר שם, פחית קולה תעלה לך סביבות 30 ש"ח. מחירי טירוף מומלץ להביא הרבה מים מהבית (כמו שציינת)

הכל לא זול שם זה מתחיל באוכל ונגמר בדברי מזכרת.

נרגילה מעלים למטוס.

4) אין חוקים שם לגבי השכרה רישיון/אין רישיון נותנים לך הכל טרקטורון/אופנוע/ג'יפ מה שרק תרצה.

אל תשכחו ששם זה כמו אנגליה, נהיגה הפוכה.

5) השכרה של דברי הפאן האלו עולה המון כסף, סכומים אני לא זוכר אבל זה הרתיע את כולנו אם לעשות זאת או לא (בסוף לא).

6) סטייל דלקן יש רק בליסינג בישראל, שם הוא מביא לך את הכלי עם טנק דלק מלא וחובתך להחזיר אותו ככה, אם לא תוחייב בדלק.

7) אין ביטוחים, הקפריסאים רמאים מאווודדד הם עוקבים אחריך וגונבים לאנשים שם את הטרקטורון/אופנוע וכל זה המשכיר עושה

ואז אתה מסובך שם קשות, וכן שמעתי מקרים כאלו שם ואתה תחווה מקרים כאלו של צעירים אשר נפלו בפח. ראה הוזהרת!!

8 ) את המלון שלך אני לא מכיר, רוב המלונות שם הם מלון דירות, חם שם, הקפריסאים לא אוהבים ישראלים ויש מלונות/מסעדות

שבפירוש לא מכניסים אותנו לשם, הרבה מועדונים תתערבבו עם ישראלים שם ותבינו כבר איזה מועדונים טובים ואיזה לא, יש פארקי

מים מצויינים שם אבל לא זולים סביבות 350 ש"ח כרטיס לאדם אבל חוויה, תדאגו שיש לכם "העברות" מהשדה תעופה למלון וחזור

מוניות שם זה מחיר שלא נראה כמותו אתה רק עולה למונית והמחיר כבר 50 ש"ח בלי תזוזה, המלצה שלי תביאו קצת חטיפים

אתכם זה יעשה רק טוב לכם, לא להתעסק עם הקפריסאים הם חמומי מוח וכמובן לא להגיע למשטרה שלהם למה הם ענקיים כמו מקררים בלי לב, כמו שאומרים "לא רואים בעיינים".

תהנו ושמרו על עצמכם.

עצה שלי אל תשכירו שום דבר, אפשר להנות גם בלי זה.

זה מחירים יקרים, אין לכם ניסיון עם הכלים האלו, נהיגה הפוכה. כל זה מוביל למקרי מוות (לא עלינו, חלילה וחס) וכן שנה שעברה

3 ילדים לפני גיוס חזרו הביתה בארונות.

נ.ב

ברוב המלונות שם עולה כסף להפעיל מזגן. ראו הוזהרתם, אנשים הפעילו ולא ידעו ויצא להם חשבון אסטרונומי.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

היינו שם לפני חצי שנה בערך.

אל תביאו מים, המים שם יקרים אבל לא מספיק יקרים כדי שיהיה שווה לכם לסחוב מהבית.

אין בעיה להשכיר שם טרקטורון בלי רישיון לטרקטורון, אבל לא מומלץ כי רק כשהיינו שם היו לפחות 3-4 תאונות של אנשים ישראלים, רק מהמלון שלנו על קטנועים/טרקטורונים. אנחנו הסתדרנו יפה מאוד בלי. הולכים קצת ברגל נוסעים במוניות אם חייבים וזהו. תזכור שנוסעים שם בצד ההפוך.

אתם לא יכולים להשכיר ג'יפ. מגיל 21 ומעלה.

אין שום בעיה להביא נרגילה, אנחנו הבאנו ולא אמרו לנו מילה.

לך לפורום נאפה בתפוז שם באמת שיודעים הכל.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הייתי שם בטיול בר מצווה.

נהנתי שם מאוד! טיסה קצרה ומקום חבל"ז.

אבל תכין את הג'ובות, המקום יקר בצורה מחרידה. גם בשביל להסתדר עם ג'אנק פוד יהיה לך חור בכיס.

יש שם אזור עם הרבה פאבים עם הרבה סטייל- סבב בארים חובה :wink:

מקום שאסור לכם לפספס הוא את הפארק מים! הייתי בכמה פארקי מים שונים בחיים שלי והוא ללא ספק הטוב ביותר.

בחוף ים מול המלון שהיינו בו (אנאיס) היה מתקן באנג'י. לא ניסיתי אותו אבל זה נראה ממש כיף, החבל נמתח עד שהראש שלך נכנס למים :-D

יש גם לונה פארק לא רע בכלל ואחת האטרקציות בו היא קארטינג :-)

וכמו שאמרו, נוסעים שם בצד ההפוך, אז שלא תתבלבלו :wink: נראה לי שיהיה הכי חכם להשתמש שם במוניות. יש שם הרבה מוניות של מרצדס והן מוארכות ונורא מרווחות, את העלות של המונית תחלקו ביניכם וזה לא יהיה כל כך נורא.

אה וסתם שתהיו בעניינים, כל מקום שיש בו מים (בריכה, ים, שלולית...) הבנות הולכות TOPLESS.

פורסם

אני וחברים (12) נוסעים גם ב3 לאוגוסט.

סגרנו דיל לשבוע.

שני חברים שנוסעים איתניו היו שם גם שנה שעברה,השכירו טרקטרונים ,אמרו שזה היה חוויה מדהימה ואנחנו מתכוונים לעשות זאת שוב.

• תוכן חדש...