Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB Quart RCE 164

DisCReeT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים עליו? יותר טוב מהפולס JBL וכל אלו לממינהם?

מה אתם מציעים ב80$? כמובן קומפ' וכן אני יודע שחפרתי אה מצטער אני אף פעם לא סגור על עצמי

ויוגבר עם הJBL CS60.4 ואל תגידו לי בבבקשה לך תשמע כי אין לי אפשרות. אז מי שיש לי לו הצעה לקומפ' בסביבות ה80$ אבל לא יותר שיעזור לי בבקשה

פורסם

אתה מודע לכך שפולס בחו"ל עולה 300 $ ? אם לא אז עכשיו אתה יודע .

אם אתה מסתכל על זה מבחינה כספית אז הפולס יותר שווה ? יותר טוב ?

תראה , לא יודע בנוגע לMB שאתה שואל עליו אבל עם הכרות עם הסדרה הנמוכה והגבוהה , יש הבדל עצום , הסט הנמוך פשוט חלש , מיד זה לא מיד וטוויטר מאד חלש .

לעומת זאת הסדרה הגבוהה זה משהו אחר לגמרי .

לכן , זה שהפולס עולה בארץ רק 600 ש"ח לא עושה סט פשוט כי הוא הרבה יותר טוב מהמון סטים שמוצעים בארץ .

לכן אם התקציב זה בעיתך הייתי ממליץ על הפולס .

בברכה רוני .

פורסם
אתה מודע לכך שפולס בחו"ל עולה 300 $ ? אם לא אז עכשיו אתה יודע .

אם אתה מסתכל על זה מבחינה כספית אז הפולס יותר שווה ? יותר טוב ?

תראה , לא יודע בנוגע לMB שאתה שואל עליו אבל עם הכרות עם הסדרה הנמוכה והגבוהה , יש הבדל עצום , הסט הנמוך פשוט חלש , מיד זה לא מיד וטוויטר מאד חלש .

לעומת זאת הסדרה הגבוהה זה משהו אחר לגמרי .

לכן , זה שהפולס עולה בארץ רק 600 ש"ח לא עושה סט פשוט כי הוא הרבה יותר טוב מהמון סטים שמוצעים בארץ .

לכן אם התקציב זה בעיתך הייתי ממליץ על הפולס .

בברכה רוני .

אני מודע לזה שהפולס עולים בח"ול 300$ אבל שמעתי אותו והוא לא ממש נשמע לי טוב אני לא אוהב אותו אהבתי יותר את הJBL וJBL GTO506 והוא פשוט נשמע לי יותר טוב מהפולסממנו וכן התקציב שלי בעייתי מכיוון ואני צריך מגבר גם. לכן זה התקציב לקומפ' בכל מקרה הצעות אחרות ? שלא כוללים מורל אני ישמח וכמובן בתקציב 80$ ותאמת לא שללתי את הפולס בגלל מחירו אלא בגלל שהוא פשוט לא נשמע לי מי יודע מה בכל מקרה תודה רוני.

פורסם

את הJBL יש לי (יותר נכון אצל אבא שלי) נשמעים סבבה למעט טוויטר סכיני שכזה שצריך להנמיך אותו באיזה 3DB .

אצל אבא שלי הוא מותקן ללא מגבר ושומעים דיי טוב .

אבל שוב , אי אפשר לקנות את כל העולם בתקציב דל (גם אני הייתי כזה) .

צריך להתפשר או להמתין ולקרוע ת'תחת :]

פורסם

טוב תודה יגאל.

בכל מקרה אני מעוניין בסט 90$ מקס אבל שיהיה יותר טוב מהפולס [שמעתי ולא אהבתי] לפי דעתכם בלבד כי לשמוע אני לא יכול

אה ובקשר למגבר כמה RMS של קומפ' יכול לבוא עליו אם הוא נותן 60 ליציאה?

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל ב90 דולר לא תוכל להשיג משו יותר טוב מהפולס (אלא אם תקנה יד שנייה) כי הרי גם תפולס אתה לא יכול לקנות בכזה מחיר.... המחיר שלהם בארץ הוא 500-600 שקל וברשותך 90$ שאם נמיר את זה לשקלים יש לך 360-400 שקל

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל ב90 דולר לא תוכל להשיג משו יותר טוב מהפולס (אלא אם תקנה יד שנייה) כי הרי גם תפולס אתה לא יכול לקנות בכזה מחיר.... המחיר שלהם בארץ הוא 500-600 שקל וברשותך 90$ שאם נמיר את זה לשקלים יש לך 360-400 שקל

אני לא קונה מהארץ וזה לכן 90$

פורסם
פורסם

תודה אני יבדוק.

בקשר לסילרון הבעיה הוא שזה 45 RMS לפי דעתי אין לו ממש עוצמה ואני מחפש SQL יחסית

ותגידו שווה לעשות מאמץ גדול ולחכות עוד קצת זמן משהו כמו שבוע וחצי ולהביא את ה JBL P650 או שהאחרים לא נופלים ממנו בהרבה והוא לא שווה את המחיר שלו בערך כ 130$

או את

Alpine SPR-17LS

פורסם

מבלי להשוות לפולס אני הייתי הולך על הסט שבתמונה המצורפת,

אומנם חורג מתקציבך אבל שווה, גם הסט של קלריון שהציעו לך מעלי שווה ביותר במסגרת התקציב פחות או יותר

infinity 6020cs עולה $120 בלי לחשב TAX .

infinity 6020cs.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

45 זה ה RMS הנומינלי שלו.

הסט עומד בMAX של 250.

אל תסתנוור מהנתון הזה.

זה פשוט אומר שזה סט שקל להזיז אותו.

יותר מזה.

זה רק מראה על איכות.

זה אומר שכדי לקבל בו נצילות טובה צריך רק 45 וואט . להפך זה סט שעם מגבר קצת יותר חזק של 60-70 וואט ישמע יותר חזק מסט של 150 וואט על מגבר של 100 ואט רוב הסיכויים.

שלא נדבר על דיוק.

יש לך פה וופרים מפיבר גלאס, סופר טוויטר איכותי .

הסט הזה עולה במקור 220 דולר אך הוא בן שנתיים בערך בשנות הדגם ולקראת הדגמים של 2007 מאווררים מחסנים.

לא לקנות אותו זה פשוט לוותר על מציאה לא נורמלית.

פורסם
45 זה ה RMS הנומינלי שלו.

הסט עומד בMAX של 250.

אל תסתנוור מהנתון הזה.

זה פשוט אומר שזה סט שקל להזיז אותו.

יותר מזה.

זה רק מראה על איכות.

זה אומר שכדי לקבל בו נצילות טובה צריך רק 45 וואט . להפך זה סט שעם מגבר קצת יותר חזק של 60-70 וואט ישמע יותר חזק מסט של 150 וואט על מגבר של 100 ואט רוב הסיכויים.

שלא נדבר על דיוק.

יש לך פה וופרים מפיבר גלאס, סופר טוויטר איכותי .

הסט הזה עולה במקור 220 דולר אך הוא בן שנתיים בערך בשנות הדגם ולקראת הדגמים של 2007 מאווררים מחסנים.

לא לקנות אותו זה פשוט לוותר על מציאה לא נורמלית.

אוקיי תודה אני כנראה באמת יביא אותו בסוף תודה רבה על ההעזרה.

פורסם
תודה אני יבדוק.

בקשר לסילרון הבעיה הוא שזה 45 RMS לפי דעתי אין לו ממש עוצמה ואני מחפש SQL יחסית

ותגידו שווה לעשות מאמץ גדול ולחכות עוד קצת זמן משהו כמו שבוע וחצי ולהביא את ה JBL P650 או שהאחרים לא נופלים ממנו בהרבה והוא לא שווה את המחיר שלו בערך כ 130$

או את

Alpine SPR-17LS

אתה מודע לזה שאין דבר כזה SQL ב90 דולר וגם לא ב100 דולר וספק אם גם ב300 דולר.

עדיף לחכות ולהביא משהו באזור ה200 דולר בתקציב הזה הרבה אופציות נפתחות בפניך

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אתה מודע לזה שאין דבר כזה SQL ב90 דולר וגם לא ב100 דולר וספק אם גם ב300 דולר.

עדיף לחכות ולהביא משהו באזור ה200 דולר בתקציב הזה הרבה אופציות נפתחות בפניך

יחסית. אני לא מחפש יהיה ממש SQL אני רוצה רמקולים שאני יוכל לשמוע בהם יפה ונקי יחסית בעוצמה גבוה.

• תוכן חדש...