Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו או 206?

noamsh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר די הרבה זמן אחר קליאו 1400 ידנית משנת 2000 ולא מוצא.

לאחרונה הציעו לי לבדוק גם בקשר לפיג'ו 206 1400 ידנית למרות שמחירה גבוה ב 8000 ש"ח.

האם יש ל206 בדגם זה יתרונות מהותיים על פני הקליאו שמצדיקים את ההשקעה? מה לגבי סחירות?

האם הייתם ממליצים על עוד רכבים בנישה הזו של 1400 (יותר נכון לא 1200 ולא 1600) עם אמינות, נוחות גבוהה, ולא בזבזניים?

פורסם
האם הייתם ממליצים על עוד רכבים בנישה הזו של 1400 (יותר נכון לא 1200 ולא 1600) עם אמינות, נוחות גבוהה, ולא בזבזניים?

טויוטה יאריס.

בעד: אמינות טובה לפי סקרי JDpower (לקחת בערבון מוגבל), נוחה, חסכונית,

מנוע 1.3 ליטר עם תז' שסתומים משתנה, מהנה, מרווחת לנוסעים (על חשבון תא מטען)

ובטוחה (4 כוכבים ב-NCAP).

נגד: תא הנוסעים נראה מעט זול עם שפע פלסטיק מעוצב אך צבוע באפור (למרות שהוא מורכב מעולה),

עלול להיות קשה למצוא בגלל ביקוש גבוה והיצע נמוך למדי.

פורסם

יצא לי לנהוג דיי הרבה בקליאו 1.416V הרכב מטוס זעיר....... וזרזיז ומפתיע

יש לו אחלה תיצרוכת דלק וגם הוא ממש זול ונותן גם הנה וגם פרקטיות.

לא ניתקלתי בבעיות ברכב חוץ מתנוחת נהיגה וגם ההגה קצת מציק (התיגבור החשמלי).

אני מתיחס לגירסה הידנית בלבד.

יש לי הרגשה גירסת ה 1.6 ידנית תהיה דיי אכזרית בשביל הגאנר של הרכבים הללו

אכן אני חושב שזאת מיני מוצלחת מאד...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא יודע כ"כ מה ההבדלים בין קליאו ל206 אבל אני בכלל מציע לך לקנוע סיוויק הטצ'בק... פחות או יותר אותו מחיר, 1400 סמ"ק יותר חזקה משתיהן (טוב לך תשווה 1400 סמ"ק יפניים מול 1400 שמ"ק צרפתיים) ובכלל אחלה מכונית נוחה ואמינה לא עושה בעיות ונוסעת כמו חלום...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
לא יודע כ"כ מה ההבדלים בין קליאו ל206 אבל אני בכלל מציע לך לקנוע סיוויק הטצ'בק... פחות או יותר אותו מחיר, 1400 סמ"ק יותר חזקה משתיהן (טוב לך תשווה 1400 סמ"ק יפניים מול 1400 שמ"ק צרפתיים) ובכלל אחלה מכונית נוחה ואמינה לא עושה בעיות ונוסעת כמו חלום...

אתה אשכרה משווה נוחות של צרפתיה ל סיויק ? :) שלא לדבר על רנו ... התחת הענוג שלי שישב בשניהם , שש להגיד לך ... ששום סיויוק (אולי הטייפ אר..) תשתווה לנוחות של ה206 וגם לשל הקליאו..

פורסם

אני רק רוצה להעיר או להאיר שה206 בדגם 1.4 דיי עגלתית במיוחד יחסית לקליאו 16V .

אני אישית גם הייתי הולך על יאריס - רועי הסביר את זה מספיק טוב אני חושב :)

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...