Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי לכתוב על החוויה, למרות שאני לא אוהב לעשות את זה, אם זה יעזור בעתיד לאנשים - מה טוב. שיתוף בניסיוני עם המקום הספציפי.

הקדמה: רדיאטור של ZX/306/405 1.6-2.0, אוטומטיים וידניים (חברת ORDONEZ, לא זוכר את הדגם). אמור להיות נפוץ בפירוקיות, אבל לא זה המצב. מחירי החדשים - מחירון של כאלה מתחיל מ-1100 ש"ח ומעלה, ברוב המקומות בסביבות 1500 ש"ח, גם אחרי הנחות הנזק הוא כבד. מצב הרדיאטור באוטו - לא משהו, אחרי כמה תיקונים, נזילה קטנה ובלתי אפשרית לאיתור באמבטיה בלחץ אויר, לא נפתחת ללא חום ולחץ רציני, אבל מספיקה להוריד חצי ליטר בשבועיים. מקום הנזילה גם הוא לא גלוי, כנרא, בפנים בין הצינורות הכפולים. בקיצור, אין מצב לתיקון.

מחפש רדיאטור משומש במצב טוב (כן, מודע לכל ההמלצות לחדש, לקנות משומש פעמיים עם ניקוי וכו' ועדיין יוצא יותר זול מפעם אחת חדש), לא מוצא בכמה וכמה פירוקיות ומכוני רדיאטורים. מתקשר ל"מוסך מוטי" - יש להם, אפשר לבוא. מגיע.

לחיוב:

רדיאטור היה אכן במצב טוב, רשת ללא תיקונים בכלל, וללא "נקודות לבנות".

הדוד הקטן היה קצת פצוע בחיבור של הצינור העליון, העבירו לי את הדוד מהרדיאטור שלי.

ניקו את הרדיאטור, בדקו, מקום אחד ברשת היה בספק - תיקנו.

מחיר רדיאטור + פירוק + כל האמור + הרכבה + נוזל - 500 ש"ח.

לשלילה:

ביקשתי לנקז את נוזל הקירור שלי לכלי כלשהו ולמלא אותו בחזרה - נוזל איכותי מלפני חודש - לא בוצע.

ביקשתי נוזל קירור איכותי (מנוע רגיש) - זה שהשתמשו בו, היה מהסוג הירוק הכהה שנמכר ב-15 ש"ח לגלון - לא בוצע.

ברדיאטור הזה החיבור התחתון הוא "נכנס-נתפס", עם מתאמים מיוחדים וגומיה שאמורים להחליף אותה כל פירוק. לא החליפו את הגומיה. עקרונית, אפשר להסתדר עם גומיה ישנה, רק שהיא מתנפחת אחרי קצת שימוש, וצריך לדעת להכניס אותה טוב כדי שתאטום ולא תגרום לנזילה. לא בוצע - והתפתחה נזילה תוך כמה דקות של נסיעה.

לזכות המוסך יאמר שהוא לא ניסה להתנער מהאחריות על הנזילה והציע לתקן, רק שכבר לא היה לי כח, נסעתי, קניתי את הגומיה וגלון של נוזל "פרסטון" באזור שלי, ועשיתי את זה בעצמי - עבודה של 5 דקות.

טוב, רע - לא שופט. את הלקחים שלי בשביל עצמי, כבר הפקתי.

פורסם

מניסיון עם בעל המקום ועובדיו. כמו שאתה מתאר לא שיא המקצועיות אבל כבוד והגינות יש שם.

סהכ מנסים לעזור לך, שאפשר מחליפים לך רק דוד ( יש להם הרבה דודים ) או שהגעתי עם חור ברדיאטור באוטו הקודם שלי (אימפרזה 95) ידעתי שצריך להחליף אבל הוא הציע לנסות להלחים כי חבל והאוטו למכירה, ידעתי שלא יצליח ואכן לא הצליח ובסוף החלפתי רדיאטור בעלות של 1000 שקל (וסיגריות לפועל) שזה מחיר סביר מאד.

המים הירוקים שהוא שם זה תרכיז שמעורבב עם מי ברז - סהכ נוזל לא רע אבל אין ספק שעדיף פרסטון.

סהכ למקום הזה רצוי ללכת "מבין" - מה שאתה מתאר וכמה דברים שאני שמתי לב יכלו להתגלגל לנזקים יותר גדולים אם היו קורים לאנשים רגילים - מזל שאנחנו מבינים :-D

לזכות באמת ההגינות הכבוד המחירים וזמינות חלקים ודודים.

לשלילה לא שיא המקצועיות

פורסם

הלו חברה...

רוצים מחיר של חאפר, עבודה ברמה של הוראות יצרן- לא, כנראה שזה לא עובד כך.

רוצה עבודה לפי הספר , גש למקום שעובד לפי הספר ושלם בהתאם.

מישהו פעם אמר, "מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל"?..:wink: , אז כגובה נכונות ההשקעה ראוי שיהיו גם הציפיות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לי הייתה חוויה די טובה במכון לרדיאטורים באשקלון"רדיאטור אשקלון" בהנהלת אבי אני לקוח מרוצה שלו כבר מהרכב הקודם אצלו.

אני מגיע לטיפול הוא מפרק במקצועיות את הרדיאטור שוטף את כל המערכת של המים עובר על הצינורות ורואה אם יש משהו שהוא לא תקין הוא מיד מידע אותי עוד הוא ראה שנוזל לי שמן מההגה כוח והבנד לא מחוזק הוא חיזק ושטף את המקום בלחץ מים. הרכיב את הרדיאטור ולבקשתי שם נוזל קירור של פרסטון שאני הבאתי איתי סך כל העבודה -200 שקלים .

יחס טוב עבודה איכותית ניקוי יסודי של הצלעות והכל בקיצור אני מאוד מרוצה .

הרכב לא היה מתחמם אבל זה טיפול שגרתי שאני מעדיף לעשות כי אני ראיתי שהבעלים הקודמים אכן השתמש בנוזל ירוק אבל בשביל השקט שלי העדפתי לנקות ושיהיה חדש.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...