Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם המרים לא מצליח לאטום כתוצאה מבלאי , למה לא להעלות צמיגות שמן בטווח הנורמלי?

הרי אם המרים לא אוטם השמן יוצא מהרווח והמרווח לא יהיה תקין , לא על זה מדובר פה? ( בהנחה ובאמת יש לארז מרימים הידרוליים).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נשנה כיוון, לפי מה שהבנתי עד עכשיו, אין מרימים, מה הלאה? לאיזה כיוון ללכת?

כיוון שסתומים באמת קשור?

פורסם
בוא נשנה כיוון, לפי מה שהבנתי עד עכשיו, אין מרימים, מה הלאה? לאיזה כיוון ללכת?

כיוון שסתומים באמת קשור?

כוון שסתומים יכול להועיל

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי (אני יודע שדאגתם).

נכנסתי למוסך (שניים למעשה), בתוך מוסך אחד התחילו ויכוחים לגבי העניין בו דנו כאן, חלק טענו הידראולי, חלק טענו שלא, וכמובן שרצוי לכוון.

המוסכניק שלי טען שזה הידאולי, אבל כשאמרתי לו שלא, ערערתי לו את הבטחון.

איפה ניתן לברר בוודאות?

שנת ייצור המנוע היא 1995, והדגם הוא 4ZD1, מוזרק.

אני אוכל להתקדם הלאה אם מישהו יוכל לרשום את השם באנגלית של מרימים הידראוליים, אולי זה יעזור לי בחיפושים.

תודה, ארז.

פורסם

אני מבין שאתה לא מאמין לי....המרימים אצלך ברכב לא הידראולים, תמסור למוסכניקים שיתחילו לפתוח ספרות או PDF, יותר מהיר, פשוט,חזק,גבוה מאשר להתווכח ולפרק.

איזה כייף לי :)

פורסם

לבעל הפולו,

בדגם שלך המרימים הם לא הידראוליים, בדגם 1.6 עם 16 שסתומים למיטב זיכרוני השסתומים הם הידראולים.

פורסם

מרק זה לא שאני לא מאמין לך, חנן הראה בתחילת השרשור שמישהו כיוון אותם, העניין הוא שכל אחד אומר משהו אחר, בסדר, השתכנעתי, העניין הזה סגור.

אלעד - אני אשמח אם תוכל להראות בתמונה גם את המידות על קר,(או סתם לרשום) מופיע שם רק חם והמוסך עושה כיוון על קר. (ככה הוא רוצה)

בסדר, תודה.

פורסם

כיוון המירווח צריך לבצע כאשר המנוע חם בלבד.

כיוון על קר יש לבצע כאשר הוחלף אטם ראש מנוע או בוצע שיפוץ מנוע.

המלצה שלי תמתין לתגובה של מוסכניק שהינו חבר הפורום בכדי לקבל תשובה מדוייקת יותר.

פורסם

ארז , אני לא מבין מה הבעיה.

היית במוסך?

שירימו מכסה שסתומים מדובר על ממש קצת עבודה ברוב הרכבים , העלות היא רק אטם אם טעית.

פורסם

מרק, עכשיו אתה מבין למה הבלגן? אחד אומר כיוון רק על קר, שני אומר רק על חם.

KD2, לא רציתי לפתוח מכסה פעמיים, אבל אם לא תהיה ברירה, אז זה מה שייעשה.

פורסם

מקפיץ שוב, מכוונים על קר או חם בסופו של דבר? אני רוצה לבוא עם הוראות מדוייקות, כי מסתבר שהדיעות חלוקות מאוד.

• תוכן חדש...