Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לשדרג את המערכת ברכב שלי במגבר וסאב חדשים.

הרכב הוא פיג'ו 306 שנת 94', כרגע מורכב אליו HU KENWOOD 4029, קומפוננט מורל פולס 6.5 מקדימה ו6X9 JBL מאחורה, התקציב שלי עומד אל 2000 ש"ח פלוס מינוס.

אתמול הייתי אצל מתקין שהמליץ לי אל שתי אפשרויות:

1. מגבר 4 ערוצים של JBL/LANZAR וסאב בוזקה של JBL. הוא אמר שהמגבר יגביר בשתי ערוצים את הקומפו והאחוריים ושתי הערוצים הנוספים אל הסאב.

2. מגבר 5 ערוצים, לא זוכר את שמו, אבל המתקין אומר שהוא חזק מספיק ואיכותי.

אני מבקש את המלצותיכם מה לבחור בין האופציות או אולי אפשרות אחרת יותר טובה.

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב לכולם,

אני ישמח לעזרתכם מאחר ואני צעד אחד לפני קנייה, אך לא יכול להחליט מה כדאי יותר, האם יש למשהו דעה מקצועית בנושא?

פורסם

לא הבנתי, איך מגבר 4 ערוצים יגביר 2 קדמיים+2 אחוריים וסאב?

אתה יכול לקנות מגבר 4 ערוצים שיגביר את הרמקולים.

ומונו בלוק בשביל הסאב.

-תחכה לעוד הצעות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הכוונה הייתה לחבר 4 רמקולים לשתי יציאות, ואת הסאב לשתי יציאות נוספות,

אני יודע שעדיף להביא מונו לסאב, אבל למערכת יש יציאה אחת למגבר, שמעתי שמשתמשים לכך במפצל, האם זה טוב??

חוץ מזה המתקינים השונים אמרו לי שלא כדאי להגביר את ה JBL 6X9 בערוצים נפרדים בשבילם, לטענתם הם לא מיועדים לזה..

מה דעתכם?

פורסם

לחבר 4 רמקולים ב-2 יציאות, אפשרי אך יש לך רמקולים טובים ואתה לא תפיק מהם את הטוב ביותר.

לכן, כל רמקול בערוץ בנפרד צריך.

אני יודע שאם יש יציאה אחת, אפשר לחבר הרבה מגברים רק לא תהיה לך שליטה ישירה לכל מגבר (אם תשים כמה מגברים).

"חוץ מזה המתקינים השונים אמרו לי שלא כדאי להגביר את ה JBL 6X9 בערוצים נפרדים בשבילם, לטענתם הם לא מיועדים לזה.."

אם ככה הם אמרו, אז תקנה מגבר 4 ערוצים, 2 קדמיים למגבר, סאב בגישור למגבר.

ו-2 אחוריים ל-HU (מערכת).

Kia Sportage, 2014 

פורסם

זו גם אפשרות לחבר את האחוריים למערכת, אבל מאחר והם 6X9 הם נותנים באס לא רע, אבל זה לא משתלב טוב אם הסאב, לכן חיבור שלהם למגבר יכול לבטל את הבאסים אל ידי קרוס במגבר עצמו..

את האמת לא כל כך חשוב לי השליטה הישירה אל הרכיבים דרך המערכת.. מה כבר יש לשלוט? גם ככה הפונקציות בסיסיות, אני מעדיף איכות שמע מאשר התקמצנות בשביל כמה כיוונים..

פורסם

אני בדיוק באותה דילמה כמו שלך

יש לי קומפוננט מורל 6.5 קדמי רק מאחורה לא החלפתי רמקולים ואני רוצה לדעת מה לעשות

יענו אם אפשר להשאיר אותם מחוברים לרדיו דיסק ולהגביר רק את הקדמיים ואת הסאב

אם תמצא פתרון תודיע לי :)

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

תעקוב אחרי הכל ההודעות שמשאירים פה בשרשור.. יהיה "מעניין".

הסיבה שאני לא רוצה לחבר אותם למערכת היא ש 6X9 נותנים בס לא רע, אבל אני לא יודע איך זה ישתלב אם הסאב, אם זה באמת לא מפריע אז זה יהיה הפתרון הטוב ביותר.

אגב אתה יודע אל איזה מגבר וסאב אתה הולך?

פורסם

על סאב אני סגור...קיקר אני לא בדיוק זוכר תדגם הסאב והתיבה מקורית ב-950

זה אומר שיש לי עוד 1150 להוציא על מגבר...אז אני מתכוון לחפש ולבדוק טוב טוב לפני שאני מוציא סכום כזה על הרכב שלי

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

• תוכן חדש...